• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Mehmet Ellibeş’in Çarşı Bürosu Açılışında MUHTEŞEM KALABALIK

Genel 27.04.2023 13:10:49 0
Mehmet Ellibeş’in Çarşı Bürosu Açılışında MUHTEŞEM KALABALIK

Mehmet Ellibeş’in Çarşı Bürosu Açılışında

MUHTEŞEM KALABALIK

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi İlçe Seçim İrtibat Büroları açılmaya devam ediyor. AK Parti Kocaeli 8. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş ve 10. Sıra Milletvekili Adayı Berna Abiş’in 19 Mayıs Caddesi Üzerinde İrtibat Bürosunun açılışı adeta mitinge dönüştü.  Yağan yağmura rağmen alanı dolduran partililer sık sık “Ellibeş seni meclise göndereceğiz” sloganları ile destek verdi.

  Miting gibi açılış

19 Mayıs Caddesi üzerinde açılan AK Parti İlçe Seçim İrtibat Bürosunun açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu. Gerçekleştirilen açılış programına AK Parti MKYK Üyeleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve yöneticileri, AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Seymen, “En büyük destek Gölcük’ten gelecek”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi meşalelerle AK Parti İlçe seçim irtibat bürosuna geldiler ve burada büyük bir kalabalık ve coşkuyla karşılandılar. Partililerin sık sık sloganlarla destek verdiği açılış töreninde ilk konuşmayı yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen oldu. Seymen konuşmasında, “Buradan görüyorum ki Gölcük tamam inşallah. Önümüzde 14 Mayıs seçimi var ve bu çok önemli, kritik bir seçim. Bir kader seçimi diyebiliriz. Bir tarafta yerli ve milli, büyük bir Türkiye inşasını odak noktasına alan bir ittifak, diğer tarafta temel atmama düzeni diye bir siyasi kazanım elde etmeye çalışan bir ittifak var. Baktığımız zaman biliyorum ki milletimiz kararını çoktan vermiş. Rabbimin izni, milletimizin desteği ile zafer inşallah bizim olacak. Bir yanda hizmet siyasetini, eser siyasetini şiar edinmiş, bir tarafta da 6+1 masa devamlı artıyor. Şu an 6+2, ileride daha ne olur bilmiyorum. Ben inşallah bu seçimde de Cumhur İttifakı’mızla beraber hizmet yapan iktidarın ve Cumhurbaşkanımızın devam edeceğini biliyorum. En büyük destek de Gölcük’ten gelecek, Sayın Cumhurbaşkanımızı o koltuğa sizler oturtacaksınız. Türkiye Yüzyılı meşalemizi yaktık, emin adımlarla ilerliyoruz. TOGG’dan doğal gazımıza kadar eser ve hizmetlerimizle büyüyoruz. Büyümeye de devam edeceğiz. Ben bir parantez de Mehmet başkanıma açmak istiyorum. 41 seneden bu yana Gölcük’e hizmet etmiştir. Türk halkının, Gölcük halkının ahde vefası her zaman için ön plandadır. İnşallah Mehmet başkanımızı Berna Abiş ile birlikte meclisimize göndereceğiz. Birlik ve dirliğimizin daim olmasını diliyorum. 2018’de 13 vekilden 7’sini alan Kocaeli, inşallah bu seçimde 10’u çıkartacak. Durmak yok, yola devam diyoruz” dedi.

Sezer, “14 Mayıs akşamında bunun çok daha güçlüsünü burada hep birlikte kutlayacağız”

Ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Böyle havanın güzel olduğu, hafiften bir yağmur yağıyor. Ancak burayı güzelleştiren sizlersiniz. Ayaklarınıza sağlık teşrifleriniz nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben gördüğümü söylüyorum. Lafı fazla uzatmayacağım. 14 Mayıs akşamının  ben burada bir provasını gördüğümüzü düşünüyorum. İnşallah 14 Mayıs akşamında bunun çok daha güçlüsünü burada hep birlikte kutlayacağımıza inancım tamdır.Hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

Abiş “İnşallah bu 14 Mayıs’ta da biz bir zafer daha kutlayacağız”

Akabinde söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Berna Abiş, “Böyle yağmurlu hayırlı bir günde bir araya geldik. Ben 20 yıldır teşkilatlarda görev alan bir kardeşinizim. Hemen hemen teşkilattaki bütün arkadaş ve kardeşlerimi tanıyorum, sizlerde beni tanıyorsunuz. Biz 20 yıl boyunca çok SKM büroları açtık, çok seçimlere girdik ve hepsinde de çok başarılı olduk, seçim zaferleri kutladık. Başkanımızın da dediği gibi bu 14 Mayıs’ın bir provası. Bu kalabalık için hepinize teşekkür ediyorum. Anıtpark’ta çok seçim zafer kutlamıştık. İnşallah bu 14 Mayıs’ta da biz bir zafer daha kutlayacağız. Cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçeceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Bizleri yalnız bırakmadınız, buraya geldiniz çok sağolun, eksik olmayın” dedi.

Ellibeş, “Bugün karşınızda yine size hizmetkar olmaya, mecliste sizin adınıza yetki kullanmaya talibim”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, katılımcıları selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında “İnsanın kendi evinde olması, doğduğu, büyüdüğü, yaşadığı  evde olmasının mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Siz kıymetli hemşehrilerim ne zaman yola çıktıysak, hizmet noktasında bir yere talip olduysak siz hep yanımda oldunuz. Gölcük’ün her cadde ve sokağında, siz kıymetli hemşerilerimle birlikte, aldığım yetkiyi en dürüst şekilde kullanma gayreti içerisinde oldum. İnanıyorum ki sizleri utandırmadım. Bir usulsüzlüğe, yolsuzluğa bulaşmadım. Ben 41 yıllık belediyecilik hayatımı noktaladığımda, sizlerle beraber normal bir hayat yaşamanın beklentisi içerisindeydim. Siz ne kadar plan yaparsanız yapın, Rabbimin planı geçerli olur. Bir anda il başkanlığı görevinde kendimi buldum ve o makamda 3 yıl 8 ay sizleri temsil etmenin onurunu yaşadım. Bugün de karşınızda, hep ifade ettiğimiz, yıllardır beklediğimiz, bu yakanın TBMM’de bir temsilcisinin olması noktasında aday adaylığımızı ilan ettik. Bugün karşınızda yine size hizmetkar olmaya, mecliste sizin adınıza yetki kullanmaya talibim. Bugüne kadar olduğu gibi Rabbim nasip eder, siz de desteklerseniz hizmete devam edeceğiz” dedi.

“Çalışacağız ve sizler adına gazi mecliste görevimizi yapacağız”

Sözlerine devam eden Ellibeş,“Dürüst olmak lazım. 8. sıra mı olurdu diye konuşan hemşerilerimin sözleri kulaklarımda. Size, bize düşen çalışmaktır. Mazerete gerek yok, karamsarlığa gerek yok. Çalışacağız ve sizler adına gazi mecliste görevimizi yapacağız. Ben inanıyorum ki biz inanırsak Rabbim de bizi geri çevirmez. Siyaset fedakarlık istiyor. Özel hayatımızdan, ekonomik hayatımızdan, aile hayatımızdan fedakarlık istiyor. Her siyasi hareket, liderinin azim ve kararlılığıyla hayatta kalır. Bizim de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıldır sizlerden aldığı destekle hizmet siyasetini en güçlü şekilde yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımız, bu ülkeyi lider bir ülke haline getirdi. 20 yıldır atılan sağlam temeller üzerine şimdi Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Burada muhalefetin de söylemlerine dikkat etmek lazım. Muhalefetin sarıldığı iki argüman var: Biri AK Parti karşıtlığı, diğeri de Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Bir de altını bir türlü dolduramadıkları güçlendirilmiş parlamenter sistem. 7 Cumhurbaşkanı yardımcısı, iki tane de büyükşehir belediye başkan vekili, etti 9. Yıldırım Bey, Gölcük Belediyesi’ni 9 yardımcıyla yöneteyim dese yönetemez. Türkiye’yi bu anlayışla nasıl yöneteceksiniz? Masanın altında saklanan HDP’yi es geçemeyiz. Masanın yanına oturdular” dedi.

“Yetkiyi verdiğinizde sizin için çalışacağıma söz veriyorum”

Ellibeş son olarak konuşmasında, “Biz soğana takılırız mutlaka. Soğanın, patatesin fiyatını, ekonomiyi, hayat pahalılığını önemseriz. Bunları yok saymıyoruz ama bunun da ötesinde milletin bölünmez bütünlüğünü, bağımsızlığımızı yok sayamayız. Bunlar Türk milletini tanımamışlar. Mustafa Kemal Atatürk ve o dönemde mücadele eden silah arkadaşlarının bir hedefi vardı: Tam bağımsız Türkiye. Biz bu yolda yürüyoruz. Ama kendine Atatürkçü diyen önemli bir kesim, Amerikan emperyalizmi ile omuz omuza yürüyor. Ben evladınız olarak size her türlü sözü veriyorum. Yetkiyi verdiğinizde sizin için çalışacağıma söz veriyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Sağ olun, var olun” dedi.

“Mehmet abiye torun baktırmayacağız”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yaptığı konuşmasında, Gebze’de programdaydım, Mehmet abi burayı açacağını söyleyince buraya gelmeden olmaz dedik. 2019 yılında Mehmet abi il başkanı oldu. Baş başa sohbet ediyoruz. ‘Ben torun bakacaktım, bana torun baktırmadın’ dedi. İl başkanlığından istifa etti, ‘Bu sefer torun bakacağım’ dedi. Şimdi de milletvekili olarak hizmet edecek inşallah. Mehmet abiye torun baktırmayacağız, Feriha ablamız kusura bakmasın. Mehmet abi millete bakacak, güney yakanın Mehmet abisi olarak bu kente hizmet edecek inşallah. Kocaeli Mehmet abiyi seviyor ve inşallah vekil olarak meclise yollayacak.

“9. vekili çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız”

Sözlerine devam eden Büyükakın, “Muhalefet telaşa düşmüş. Gebze’deki muhalefetin haline baktım, telaşa başlamışlar. Bir adayları var, Gebze ile yatıp Gebze ile kalktıklarını söylüyorlar. İktidarımızın yaptığı ne kadar hizmet varsa sahiplenen sahte kahramanlar, tutuşmuş durumdalar. Cumhurbaşkanımıza oy verin de bir oy da bana verin, vekil olayım diyorlar. Telaşa düşmüşler. Yerli adayları yok. Bugün iki genel başkan da Kocaeli’yi ziyarete gelmişler. Şimdiden derde düşmüşler, niye İzmit’te program yapıyorsunuz da Gebze’de yapmıyorsunuz diyorlar. Gebze’de bir kadını beşinci sıraya koymuşlar, CHP’de kadının adı yok. Bizde seçilecek yerden iki kadın adayımız var, bir dahaki sefere inşallah Berna’yı da yollayacağız. Biri çıkmış Cumhurbaşkanı sözünden döndü diyor. Sen yolundan dönmüşsün. 14 Mayıs’ta önce dünya liderini, Türkiye’nin liderini, dünya mazlumlarının umudunu, Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçene kadar ne ıslanmaktan ne de yorulmaktan korkacağız. 9. vekili çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. İl başkanımız yüzde 62 sözünü verdi. Bu hedefi tutturarak, Mehmet abimizi meclise yollayarak, Feriha ablamıza torun baktırarak en büyük desteği Kocaeli’den vereceğiz. Zafer inananlarındır” dedi.

“Gölcük’ün bu tablosu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 62 oy ile seçtireceğiz”

Törende son konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Mehmet abi 3 yıl 8 ay önce ‘Ben il başkanı oluyorum, benim yanımdasın’ dedi. Ben de bu sürede Mehmet başkanımın yanında oldum. İl yönetimine abilik yaptı, belli bir uyum sağladı, Kocaeli’yi kavradı, her zaman için abimizdir. Ben Gölcüklü sayılırım. 28 yıl önce ilk kez Gölcük SSK’ya geldim. Mehmet abi ile 28 yılda bir abi-kardeş hukukumuz vardı. İlçe başkanımız seçim ofisi açılışı yapacağız demişti, miting yapsaymış daha iyi olurmuş. Muhalefet bunu görerek ne yapacaklarını şaşıracak. Seçim ofisi açılışı nasıl oluyor görsünler, ondan sonra miting yapsınlar. Ben 7+2 masa diyorum, o masaya HDP de dahil oldu. Kandil’den talimat alan bir parti var. Bu masayı göndereceğiz. Gölcük’ün bu tablosu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 62 oy ile seçtireceğiz, bay bay Kemal’i o meşhur mutfağına göndereceğiz. Tablo gösteriyor. İyi ki varsınız” dedi.

Açılış kurdelesini kestiler

Konuşmaların ardından tüm protokol üyeleri, seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesti. Ardından seçim bürosunda AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş ile ilçe yönetimi burada partililer ile bir araya geldi. Tören daha sonrasında sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN


30 ton benzin yüklü tanker devrildi GÖLCÜK FACİADAN DÖNDÜ

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ahırda yangın çıktı 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

BAŞKAN HÜRRİYET, YENİ DÖNEME GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLIYOR

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ‘1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN’

Bakımsız elektrik trafosuna bakım yapılmalı

Başkan Gökçe´nin Konukları Eski Başkanlar Alan ve Toker

İzmit Belediyesi Halk Sağlığı için İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zemini vatandaşları zor durumda bırakıyor ZEMİNİNE ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi yeni eğitim yılında %120 zam yaptı YAPILAN ZAM ÖĞRENCİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 35. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

KOTO’dan Büyükakın’a ‘tebrik’ ziyareti

Kocaeli Vali Yardımcıları ev ziyaretlerini sürdürüyor BU HAFTA 30 HANEYLE HEMHAL OLDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı

Otizmi Çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor

Başkan Çalık, Samimiyet ve Güler Yüzün Fotoğrafını Çekti

Körfezli Yüzücüler Madalyaları Topladı

Gölcükspor U-18 takımı Sakarya Harmanlıkspor ile 3-3 berabere kaldı

Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16