• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na İzmit’ten seslendi ‘KIRMIZI ÇİZGİMİZ BAYRAĞIMIZ VE VATANIMIZ’

Foto Galeri 30.04.2023 12:21:07 0
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na İzmit’ten seslendi ‘KIRMIZI ÇİZGİMİZ BAYRAĞIMIZ VE VATANIMIZ’

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ‘Millet Buluşması Mitingi’ni Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi miting ve etkinlik alanında gerçekleştirdi. Kocaelili vatandaşlar adeta miting alanına akın etti.

Mitinge Kocaelililer adeta akın etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın Kocaeli mitingine Kocaelililer adeta akın etti. Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi miting ve etkinlik alanında gerçekleştirilen miting öncesi üst düzey güvenlik önemleri alındı. Programa,  Kocaeli Milletvekili adayları ile Millet İttifakı’nın temsilcileri de katılım sağladı. Mitinge ilçemizden katılım oldukça yoğun oldu.

Yavaş, “Söyleyecek sözleri olamayanlar iftiralar atmaya başladı”

Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi miting ve etkinlik alanında gerçekleştirilen mitinge ilk sözü Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş aldı. Yavaş konuşmasında, “Nasıl Ankara’da Millet İttifakının belediyelerinde bahar geldiyse 14 Mayıs’tan sonra tüm ülkeye bahar gelecek. Ankara’da seçime girdiğimizde nasıl benzer iftiralar attılarsa şimdi de yapıyorlar. Ankara’yı parsel parsel satanları görevden almışlardı. Çocuklarına spor kulüpleri aldılar. Anka Park’a milyarları gömdüler. Ankara’nın birçok köyünde su yok hala. Bazı köylerinde hala kanalizasyon açıktan akıyordu. Söyleyecek sözleri olamayanlar iftiralar atmaya başladı. 11 Büyükşehir belediyesi kazandı iddia ettiklerinin hiçbiri olmadı. Biz kaybedersek Türkiye’nin bekası gider dediler. TC tabelasını söktükleri yere taktık. Çözüm sürecinde onları kaldırtanlar vardı. Aynı lafları şimdi diyorlar. PKK’lılar sayaç okuyacak diyorlar.’

“İHA’lar 90’lı yıllardan itibaren üretilmeye başlandı şimdi de geliştirildi”

Sözlerine devam eden Yavaş, “Baktılar hiçbiri olmuyor, İstanbul seçimini gasp ettiler. Eğer ‘İstanbul düşerse Kudüs, Mekke düşer’ dediler. İstanbul’da yedek kuvvetleri çağırdılar, İmralı’dan mektup okuttular. Şimdi de İmralı’ya heyet gittiği söyleniyor. Yaparlar, yeter ki koltukta kalsınlar. Ülke mülteci dolmuş, sınırlar delik deşik olmuş. Yönetemiyorlar” diyerek Ankara’da yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Bundan sonra bütün ülkede ihtiyacı olanların sosyal desteği olacak. Fırsat eşitliği sağlanacak. Şimdiki iktidar mensupları aç yok diyorlar. Evet yalan, soğan pahalı diyene soğan kafalı diyorlar. Esnafa gitseler gidecekler. İHA’lar 90’lı yıllardan itibaren üretilmeye başlandı şimdi de geliştirildi. Şimdi depolara kapatacaklar diyorlar. Onlar lazım. Eğer Kandil silah bırakmazsa o silahlarla bizim ihtiyacımız çok fazla. Onları tepelerine yağdıracağız. Biz de onlardan rahatsızız. Onları niye meclise taşıyorsunuz. Biz 85 milyonun oyuna talibiz. Eğer iktidar seçilirse ev sahibi kiracı kavgası devam edecek. Birleşe birleşe kazanacağız. Hepimizi bir amaç uğruna bir araya geleceğiz. Biz cumhur ittifakına oy verecek herkese saygı duyuyoruz, onların da bize saygı duyması gerekiyor. İllet ittifakı, zillet ittifakı değil. Muhalefeti başkan yapacak bir ekip eliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Seçim Çankaya’ya kadar eşlik edeceğiz” dedi.

Akşener, “Bir seçime gidiyoruz, zannedersiniz ki cenge gidiyoruz”

Kocaeli’de düzenlenen Millet Buluşması Mitingine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada yaptığı konuşmasında, “Bugün bu havada, soğuk havada işinizi gücünüzü bıraktınız buradasınız. Allah sizlere karşı utandırmasın. Hakkınızı helal edin. Şimdi 13’üncü cumhurbaşkanımız gelip konuşacak. Ben ne de olsun bu kentin kızıyım. Ben biraz kısa konuşacağım. Ben birinci parti olmadan olmaz. Pazarlıkla olmaz. Alacaksınız mührü bir tanesini Kemal’e vuracaksınız, bir tanesini İYİ Parti’ye vuracaksınız. Bir seçime gidiyoruz,zannedersiniz ki cenge gidiyoruz. Senelerdir seçim yapıyoruz, bu kadar pis bir dilin, insanları dövüştüren bir seçime ilk defa gidiyoruz. Seçim bir bayramdır. Gençler çok şanssızınız. Bizler seçmen velinimettir diyen siyasilerin, seçmenin karşısında topuk selamı verdiği seçimlerden savaşa gidiyormuş gibi konuşmaların olduğu seçime gidiyoruz. Bu bile 14 Mayıs’ta Cumhuriyet Halk Partililer her evden 1 oy alabilir miyim? ” dedi.

“Habur’da olan ihaneti nasıl açıklayacaksınız?”

Akşener sözlerinin devamında, “Bir bakan Bekir Bozdağ; Biz yuhlamıyoruz gereğini yapıyoruz. Biz kazandığımız takdirde FETÖ kazanacakmış. Bir güldüm bir güldüm. Ben 8 sene meclis yönettim. Bu arkadaş çıkar FETÖ’yü bir anlatır, bir anlatır, itiraz edene bir fırça atardı. Yeryüzünün en cıvık FETÖ övgüsünü yapan adamdır bu. Ben sayın Binali Yıldırım’a hep saygı duymuşumdur. İstiklal Marşı’nı yazılıda okuyamadı. Ne olduğunu anlamadığım bir öfke ile 14 Mayıs akşamı bunlar kazanırsa diyor. Bunlar dediği millet sen kimsin. İşgalciler kazanır diyor. İstiklal Savaşında İzmit’in her ferdi, kadını erkesi ile işgal güçlerini canları pahasına kovmuş. Siz işgal gücüymüşsünüz, bu adamlar da istiklal mücadelesi veriyormuş. Habur’da olan ihaneti nasıl açıklayacaksınız. Kocaeli Mühendislik Fakültesini 5 yıllık öğretmeniydim.

“Kafayı erkek erkeğe evliliğe takmışlar”

Akşener son olarak, “ Biri çıkmış diyor ki, eski başbakan. İşgal güçleri kazanacak diyor. Bunlar yapılan haksızlıkları örtmek için yapılan düşmanlaştırmalardır. Bir jeliboncu arkadaş var Ankara’da. Bu jeliboncu arkadaşlar niye bu kadar dinozora düşkün. Bir başka arkadaş var. Kafayı erkek erkeğe evliliğe takmış. Çıkmış şimdi de insan hayvan evliliği diyor. Ben Türkiye’de tüm psikologları bu insanları tedavi etmeye çağırıyorum. En son Recep Bey’den inciler. Şimdi beni ve Kılıçdaroğlu Gabar’a ve Cudiye gömüyor. Sayın Recep Kardeşim; Ben şehit olarak Gabar’a gömülmeye razıyım da sen Manhattan’an aldığın evi ne yapacağız” şeklinde konuştu.

Değişim vurgusu yapıldı

Kocaeli’de düzenlenen ‘Millet Buluşması Mitingi’nde Sahneye Yavaş ve Akşener’in ardından çıkan ve konuşmasını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, projelerini coşkulu kalabalığa anlattı. Yoğun alkış ve tezahüratlarla sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, AKP hükümetine yönelik eleştirilerde bulunarak, “Değişim” vurgusu yaptı.

“Sizin hayalleriniz, Bay Kemal’in hedefi olacak”

Kılıçdaroğlu, mitinge Kocaelilere seslenerek,  “Kocaeli bir sanayi kenti, aydınların kenti, Anadolu’ya kucak açanların kenti. Bu şehri büyütmemiz gerekiyor. Bu güzel kentte gençler sokaklarda özgürce gezebilmeli. Kocaeli’de bütün annelerin mutlu ve huzur içinde olması gerekiyor. Bunun için bir değişimize ihtiyacımız var ve bu değişimin adresi adalettir, haktır, hukuktur. Bunu sağlamak için yola çıktık ve yapacağız. Bütün Türkiye’de yapacağız.Kocaeli’de ilk kez sandığa gidecek gençlerimizin sayısı 117 bin 500 kişi. Bu gençlere sesleniyorum, demokrasi istiyor musunuz? Hak ve hukukunuzu geri istiyor musunuz? Sizin hayalleriniz, Bay Kemal’in hedefi olacak. Yeni bir adrese ihtiyacımız var. Sözüm söz; cumhuriyeti yeniden inşa ettiğimizde göreceksiniz, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Hiçbir fakirin elektriği borcu yüzünden kesilmeyecek. Böyle bir Türkiye inşa edeceğim” dedi.

“Kurban Bayramı öncesinde bankaya gidip 15 bin lira ikramiye almaya hazır mısınız?”

“2015 yılından bu yana emeklilere iki maaş ikramiye verin dedim, itiraz ettiler. Vay efendim parayı nerede bulacaksınız dediler. Gösterdim, 1000’er lira vermeye başladılar. Israr ettim, asgari ücret kadar olacak dedim, vermedi. Şimdi bütün emekli kardeşlerime sesleniyorum. Kurban Bayramı öncesinde bankaya gidip 15 bin lira ikramiye almaya hazır mısınız.5’li çetelere para var, halka yok. Bay Kemal’in iktidarında 5’li çetelere yok, halka var. Burada SEKA fabrikası vardı, binlerce kişi oradan emekli oldu. Şimdi ise emekliler perişan halde. Vatandaşı kuru soğana muhtaç ettiler. Şehir hastanelerini açtılar, ama merkezdekileri kapattılar. Size söz, tüm hastaneleri yeniden açacağız. Kul hakkı yiyenlerin burnundan fitil fitil getireceğiz. Devlet, öncelikli olarak kadınların güvencesi olmak zorunda. Evde bütün acıları çeken kadındır. Bütün dertleri annelerimize anlatırız. Okullarda beslenme işini de bitireceğim. Çocuklar okullarda beslenecek, karnı tok eve gelecek. Bir devlet kendi evlatlarına bakmıyorsa o devlet sosyal devlet değildir.Şehit ailelerine ÖTV’siz araç sözümüz var. Araç muayene istasyonlarına dünyanın zammını yaptılar. Bu zamlar özelleştirmeden son oldu. Onları da alacağım.

“Atatürk Havalimanını uzay çalışma merkezi haline getireceğiz”

“Savunma sanayi bir devlet ve milli politikadır. Mustafa Kemal savunma sanayini 1930’larda Kırıkkale’de kurdu. Bunların her biri bizim iftihar ettiğimiz kurumlar. Bugün İHA’lar, SİHA’lar yapılıyor, bunlara karşı değiliz. Atatürk Havalimanını ne hale getirdiler? Burayı uzay çalışma merkezi haline getireceğiz. Amerika’da iki Türk’e ait bir firma var. Bunlarla oturdum konuştum. Kuracağımız merkeze gelir misiniz dedim, söz verdiler. NASA’da çalışan bir Türk aradı, eğer bunu yaparsanız bırakıp geleceğim dedi. Bizim hayallerimize yetişemezler. Söylediklerimizi yapacağız ama bunları devlet yapacak. Ve bizler koruyacağız”.

“Benim yerim Saraylar değil halkımın yanı olacak’’

“İHA’ları, SİHA’ları yok edeceğiz diyorlar. Yok öyle bir şey. Kim daha çok üretirse ona destek vereceğiz. Milli mesele parti meselesi değildir.Bizim iki kırmızı çizgimiz var: Bayrağımız ve vatanımız… Onun dışında kimsenin kimliği ile uğraşmayız. Kimsenin kimliği ve inancı siyasete konu olmaz. Siyaset; vatandaş memnun mudur, değil midir ona bakar. Gençlerimiz umutsuz, geleceği yurt dışında arıyor. Nedenini araştırdım. Gençler asgari ücret ile iş bulsalar dahi ne araba ne de ev sahibi olabilirler. Söz veriyorum; hiçbir yabancıya ev satılmayacak. Gençler size sözüm var. Bu haramilerin düzenini bitireceğim. Saraylarda asla oturmayacağım. Gazi Mustafa Kemal’in Çankaya’sına gideceğim. Buradan kaçırdıkları paraları son kuruşuna kadar alacağım. Bay Kemal kimin ne kadar para kaçırdığını biliyor” şeklinde konuştu.


30 ton benzin yüklü tanker devrildi GÖLCÜK FACİADAN DÖNDÜ

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ahırda yangın çıktı 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

BAŞKAN HÜRRİYET, YENİ DÖNEME GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLIYOR

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ‘1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN’

Bakımsız elektrik trafosuna bakım yapılmalı

Başkan Gökçe´nin Konukları Eski Başkanlar Alan ve Toker

İzmit Belediyesi Halk Sağlığı için İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zemini vatandaşları zor durumda bırakıyor ZEMİNİNE ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi yeni eğitim yılında %120 zam yaptı YAPILAN ZAM ÖĞRENCİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 35. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

KOTO’dan Büyükakın’a ‘tebrik’ ziyareti

Kocaeli Vali Yardımcıları ev ziyaretlerini sürdürüyor BU HAFTA 30 HANEYLE HEMHAL OLDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı

Otizmi Çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor

Başkan Çalık, Samimiyet ve Güler Yüzün Fotoğrafını Çekti

Körfezli Yüzücüler Madalyaları Topladı

Gölcükspor U-18 takımı Sakarya Harmanlıkspor ile 3-3 berabere kaldı

Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16