• BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72

Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan Gölcük’ten seslendi ‘TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI’

Genel 19.06.2023 14:42:12 0
Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan Gölcük’ten seslendi ‘TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI’

Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan Gölcük’ten seslendi

‘TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan bugün Gölcük’e geldi. İlçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren ve ilçe binasının açılışını gerçekleştiren  Erbakan’a Gölcüklüler yoğun ilgi gösterdi.


Erbakan’a birçok partili eşlik etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a; Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan ve İl Yöneticileri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren ve Yönetimi, Önceki Dönem İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt,  ile çok sayıda partililer eşlik etti.

İlk olarak Anıtpark’a geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ilk olarak Anıtpark’a gelerek, burada birçok partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. YRP Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren, Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’a Gölcük’e gelmesinden ötürü mutluluk duyduklarını belirtti.

Erbakan, ‘Gölcük halkına teşekkür ediyorum’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan daha sonra esnafları ziyaret etti. Esnafları dükkanlarında ya da mağazalarında selamlayan Erbakan’a ilgi yoğun oldu. Genel Başkan Fatih Erbakan, Esnaflar ve vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Erbakan, ‘Ülkemizin geleceği için bizler Cumhur İttifakını destekleme kararını aldık. Halkımız doğru olanı yaptı ve Cumhur İttifakını destekledi. Gölcük halkı da bu konuda üzerine düşeni yaptı. Değerli İl ve İlçe Yönetimim de kendilerinden beklediğimiz çalışmaları ortaya koydu ve halkımızın teveccühlerine layık oldu. Sayın İl Teşkilatıma ve İlçe Teşkilatıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum’ dedi.

Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti

Esnaf ve vatandaşları ziyaretinin ardından Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet, Dernek Başkanı Erhan Eren ve Yönetimine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Eren, ‘Bu yoldaki mücadelenizde başarılar dileriz’

Ziyarette konuşma yapan Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Eren, şunları söyledi: ‘Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcıları, Kocaeli Milletvekili Sayın Mehmet Aşıla, Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ve Yönetimi, Kocaeli İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Gölcük İlçe Başkanı Sayın Ahmet Eren ve Yönetimi derneğimize hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Geride bıraktığımız Genel Seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı içinde yer alarak kendi isim ve adayları ile seçime katılmış, Türkiye Genelinde 5, Kocaeli’nde ise 1 Milletvekili çıkarmıştır. Bu süreçte ilimizde gerek il yönetimi gerek ilçe yönetimlerinin saha çalışmalarını derneğimize yaptıkları ziyaretlerinde takip etme fırsatı bulduk. Bu çalışmalar dahilinde Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Ahmet Eren ve Yönetiminin sahadaki gayretli çalışmalarına şahit olduk. Önümüzdeki yerel seçimlerde aynı gayret ve özveriyle çalışacağına ve hemşehrilerinin kendisine aynı desteği vereceğine inanıyoruz. Türk Siyasetinde Yeniden Refah Partisi’nin rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın Türk Milletine kazandırdığı dava ve değerler doğrultusunda Sayın Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ve kadrolarına bu yoldaki mücadelesinde başarılar dileriz. Tekrardan başta Genel Başkan olmak üzere tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Eren, “Yerel seçimlerde aynı heyecan ve şevkle çalışacağız”

Akabinde Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı binasının açılışını yapmak üzere parti binasının önüne geçildi. Burada ilk konuşmayı yapan Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Ahmet Eren, Sayın Genel Başkanımız Sayın Milletvekilimiz, Sayın MKYK üyelerimiz, Sayın İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yöneticilerimiz, Hanım Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Sayın Milli Yol Partisi İlçe Başkanımız. Cumhur İttifakımızın İlçe Başkanları, Belediye Başkanım, Değerli Gölcük halkı; Parti binamızın açılış programına hoş geldiniz. Seçim sürecinde ve parti binamızın hazırlanmasında bizleri yalnız bırakmayan, bu günde yanımızda olan siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, önümüzdeki yerel seçimlerde yine aynı heyecan ve şevkle milli görüş enleri olarak çalışacağımıza muhterem genel başkanımızın huzurlarında söz veriyoruz. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Erbakan, ‘Halkımızın gönlünde Erbakan Hocamızın ayrı bir yeri olduğunu görmekteyiz’

Ardından söz alan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, yoğun sloganlar eşliğinde şu konuşmaları yaptı: ‘Cenab-ı Allah ilçe teşkilat binamızın açılışını hayırlara vesile olmasını nasip eylesin. Değerli İlçe Başkanımıza, İlçe Teşkilatımıza, emeği geçenlere en içten teşekkürlerimizi arz ediyorum. Allah razı olsun. Tüm Gölcüklülere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Biliyorsunuz Partimiz çok kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen, en hızlı gelişme göstermiş ve 14 Mayıs seçimlerinde de bu gerçeği almış olduğu oyla ortaya koymuş ve ispatlamıştır. Yeniden Refah Partimiz Türkiye Genelinde 1 milyon 529 bin oy, 5 tane de Milletvekili de aziz milletimiz vermiştir. Halkımızın gönlünde Erbakan Hocamızın ayrı bir yeri olduğunu görmekteyiz. Bu sonuçtan dolayı aziz milletimize, Milletvekili çıkartmaya muvaffakiyet olduğumuz Kocaelilere yeniden en içten teşekkürlerimi etmek istiyorum. Cenabı Allah Kocaelilerin Gölcüklülerin Aziz Milletimizin bu teveccühüne bu desteğine layık olmayı bizlere nasip eylesin. Bu desteğe layık olabilmek için İl ve İlçe Teşkilatlarımız, 5 Milletvekilimiz güzel çalışmalar ortaya koyacaklardır. Bu sonucun elde edilmesinde emeği olan çok değerli teşkilatlarımıza, fedakar, cefakar teşkilatlarımıza hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademimize ve emeği geçen bütün isimsiz kahramanlara da bir kez daha en içten daha teşekkür ediyoruz, Allah onlardan razı olsun diyoruz. Tabi ki Milli Görüşün Mecliste olması son derece önemli bir gelişmedir. Yeniden Refah Partimiz 21 yıl aradan sonra kendi seçmeniyle, kendi alnının teriyle, kendi almış olduğu oylarla herhangi bir partinin listesinden, herhangi bir liderin gücüyle ya da ismiyle değil kendi almış olduğu oylarla meclise girmiş, 5 vekil çıkarmıştır. Neden büyük önem arz ediyor. Milli Görüş siyasetin ibadet olarak yapılması demektir. Milli Görüş demek siyasetin makam ve rakam için değil, ihale ve koltuk için değil siyasetin Allah rızası için yapılması demektir. Rahmetlim Erbakan hocamız Allah gani gani mekanını cennet eylesin, bu çizgisini hep korudu. Siyaseti hep ibadet olarak yaptı. Halkını düşünerek siyasetini yaptı. Bizde onun açtığı yolda yolumuza devam ediyoruz.’

‘Önce 2024’te belediyeleri, 2028’de iktidarı alacağız’

Erbakan, ‘Bugün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Milli Görüşü Erbakan Hocamızın insanlar hayırla yad ediyor. Hayır dua ediyorlar. Milli Görüş hizmetlerini özlemle anıyor, Erbakan hocamızı özlemle anıyor. Bu nasıl oldu, Erbakan Hocamız siyaseti Allah rızası için yaptı onun için oldu. Bizlerde inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ anlayışıyla; ‘İnsanların en hayırlısı insanlara en fazla faydası dokunandır’ anlayışıyla inşallah gerçekleştirecek. Yönetimde adaletin tesis edilebilmesi için, israfın suistimallerin ortadan kaldırılması için, faiz belasından kurtulmak için, Milli Kaynak Modelleriyle kaynak üretilebilmesi için önce ahlak ve maneviyat anlayışını tesis etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Erbakan hocamızın o özlenen hizmetleri, çalışmaları yeni dönemde de Allah’ın izniyle olacak. İnşallah 2023 14 Mayıs’ında Milli Görüş’ü Meclis’e taşıdık, milletimizin desteğiyle, teveccühüyle, teşkilatlarımızın gayreti ve fedakarlığı ile Cenab-ı Allah’ın yardımı ve izniyle 2028 yılında da Milli Görüş’ü Yeniden Refah Partisi iktidara taşıyacak. Önce 2024 yerel seçimlerinde belediyeleri alacağız. 2028’de de iktidara geleceğiz. 2024’de yerel yönetimlerde belediyeleri alıp o 89-94 yılındaki Gerçek Milli Görüş anlayışını yeniden tesis edeceğiz. Suistimallerin olmadığı, adam kayırmaların, torpilin olmadığı, israfın olmadığı belediyecilik hizmetlerine inşallah 2024’de yeniden hayata geçireceğiz. Ve inşallah arkasından 2028’de de iktidar hedefimizi hayata geçireceğiz. Bir kez daha Gölcük İlçe Partimizin açılışının hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Siz değerli vekillerimize yeni görevleriniz hayırlı olsun. Gölcük halkına teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Açılış kurdelesini kestiler

Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl ve ilçe yönetimi yapılan açılış duasının ardından açılış kurdelesini keserek parti binasına çıktılar.

YRP İlçe Başkanı Ahmet Eren, ‘Gölcük ilçemizde yüzde 6 oranında oy aldık’

Parti Binasında yeniden selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, “Sayın Genel Başkanım, Sayın Değerli Hazirun. Bizler göreve geleli 5 ay oldu. Göreve geldiğim günden itibaren Milletimize ve Davamıza borcumuzu ödemek için sahaya çıktık. Genç İlçe Başkanı olarak, Genç kadromuzla birlikte 50 mahallemizin tamamını, Kasabını, Manavını, kahvesini adım adım gezdik ve halkımıza davamızı anlatmaya çalıştık. Ta ki seçim gecesine kadar. Elhamdülillah çalışmalarımız sonuç verdi. Gölcük ilçemizde yüzde 6 oranında oy aldık. İnşallah bundan sonraki süreçte de Erbakan hocamız içinde sizin önderliğinizde davamız adına bu mücadeleyi sürdüreceğimize söz veriyorum. Rabbim ülkemize, milletimize ve davamıza hizmet yolunda bizleri muhafaza eylesin, bizlere kolaylık versin’ dedi.

‘Yolunuz yolumuzdur, siz yeter ki dik durun’

Eren, son olarak, ‘Sayın Genel Başkanım seçim sürecinde ve yeni binamıza yapılması noktasında maddi manevi anlamda desteklerini esirgemeyen Sayın MKYK Üyemiz, İl Sorumlumuz Remzi Çayır beyefendiye, İl Başkanımız Sayın Ali Taştan beyefendiye, gurur tablomuz Vekilimiz Sayın Mehmet Aşila’ya canı gönülden teşekkür ediyorum. Tabi Genç İlçe Başkanı ve Genç İlçe Teşkilatı olarak her fırsatta benimle mücadele eden İlçe Yönetimime, İlçe Gençlik Kollarımıza, Hanım Kollarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Sayın Genel Başkanım ilçemize gelerek bizler onure ettiğiniz için ayrıca size de teşekkür ediyorum. Yolunuz yolumuzdur, siz yeter ki dik durun’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber: Serap DURUKAN


VİRANEDEN EĞİTİM YUVASINA

Kemal Kahraman’a önemli görev GENEL KOORDİNATÖR OLDU

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, ‘1 MAYIS KUTLU OLSUN’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘1 MAYIS EMEKÇİ DAYANIŞMASININ VURGULANDIĞI BİR GÜNDÜR’

Eski Dostlar 391. kez buluştu

OYUN DEVAM ETMELİ !..

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLUYORUM’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “EN KUTSAL KAZANÇ; ALIN TERİ İLE KAZANILAN, HELAL KAZANÇTIR”

Mehmet Akif Ersoy Başiskelelilere Seslendi

Gölcük Lions Kulübü’nden Otizmli ailelere MAVİ IŞIK KONU BAŞLIĞI İLE EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda iki yıl öne geçirdiği kaza sonucu yaralanan RIDVAN GÜRSOY ŞEHİT OLDU

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, “YAŞASIN 1 MAYIS!”

Sultan Baba Hat Müzesi önündeki taşların onarımı yapıldı

Büyükşehir ulaşımda hız kesmiyor; YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT

Körfez’e bir prestij cadde daha kazandırıldı

Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPOR DAMGA VURDU

DERİNCEGÜCÜ İLK RESMİ MAÇINI OYNADI

Derince Birlikspor kupasını BAŞKAN GÖKÇE’NİN ELİNDEN ALDI

Kocaelispor’un eski futbolcusu SADUN GEMİCİ HAYATINI KAYBETTİ

Beklenen festival başlıyor

Hıdrellez Bahar Bayramı konseri 4 Mayıs’ta KOCAELİ KONGRE MERKEZİ’NDE YAPILACAK

Gölcük Hükümet Konağı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor YENİ BİNA 2025’TE HİZMETE AÇILACAK

Kocaeli Şehir Hastanesi 1 yıl önce hizmete girmişti İLK YILDÖNÜMÜNE YAKIŞAN KUTLAMA

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’ndan tam destek açıklaması ‘MÜCADELEMİZİ GÜÇLENEREK SÜRDÜRECEĞİZ’

Birleşmiş Milletler Simüle edildi, Sorunlar İngilizce konuşuldu KOCAELİ’DEKİ 32 OKUL ÖĞRENCİSİ GÖLCÜK’TE BULUŞTU

Birikim Okulları, EJERCongress 2024'e Ana Sponsor Oldu

Tehlike arz eden taş duvar yenileniyor

Sırf Tiyatro ekibi İstanbul’da yoğun ilgi gördü

Halıdere Eskiköy Caddesi’nde yamuk tabela düzeltilmeli

Başkan Hürriyet Sözünü Tuttu PAMUK ŞEKERİ ARABASINA KAVUŞTU

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16