• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Haydar Akar Gölcük Kongresinde konuştu DEĞİŞİME VURGU YAPTI

Foto Galeri 20.08.2023 13:05:35 0
Haydar Akar Gölcük Kongresinde konuştu DEĞİŞİME VURGU YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü Kongresini yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongrede aday olmayan Mevcut Başkan Fikret Gürel Başkanlık bayrağını Mehmet Uzuner’e devretti.

Kongreye önemli isimler katıldı

Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye CHP İlçe Kongresi’ne CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Önceki Dönem Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Çetin sarıla, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu eski başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK ve Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları, Değirmendere Önceki Dönem Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın,  Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız önceki dönem ilçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, İsmet İşeri ile meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Divan Başkanı Haydar Akar oldu

CHP Gölcük İlçe Genel Kurulunda Divan Başkanlığı görevini TBMM Eski başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar yaparken Başkan Yardımcısı olarak Nehir Çetin Yazman olarakta Tuncay Şahin seçildi. Bir dakikalık Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede ilk konuşmayı TBMM Eski başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar gerçekleştirdi. 362 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 16 yönetim kurulu ve 57 il delegesi belirlendi. 

Akar, ‘Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece Cumhuriyet Halk Partisi var olacaktır’

Kongrede konuşma yapan TBMM eski başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar şunları söyledi: ‘Yaklaşık 12 yıl milletvekilliği yaptım. Bunu sizlerin desteğiyle yaptım. Bir insanın hayatında nasip olacak bazı görevler vardır. Ben bu görevlerden birini yaşadım. Mustafa Kemal Atatürk’ün oturduğu koltuğa oturarak meclisi yönettim. Allah bunu bana nasip etti, bunu siz delegelerimizle birlikte yaptık. Her birinize teşekkür ediyorum. Partiye sahip çıkmak bugün buradaki havadır. Yaşanan her şey geride kalır, partide aktif siyaset yapacak insanlar buradan çıkar. İlkemiz belli, yolumuz belli. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece Cumhuriyet Halk Partisi var olacaktır. Biliyorum, gardınız düşük çünkü çok inandık ama olmadı. Hiç sıkıntı yaratmadan yolumuza devam edeceğiz. Elbet bir gün bize nasip olacak ve o gün sosyal demokratların yönettiğini göreceğiz. Yaşadığımız durumu bir kişiye yıkmak doğru değil ama bu işin de bir lideri var. Kurultaylarda lider değiştirmeyi becerebilmiş bir siyasi parti değiliz. Yapılacak olan kurultayda değişim olsa da olmasa da seçilen genel başkan benim genel başkanım olacak. İnsanlar bugün birbirini olmayacak işlerle, sözlerle itham ediyor ama unutmayalım aynı çatı altındayız. Biz partimize her zaman sahip çıkacağız. Başaracağız, ülkeyi yönetmek Cumhuriyet Halk Partili bir liderde nasip olacak. Buna inanıyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Gürel, ‘Bütün zorlu süreçlerin üstesinden sizlerin sayesinde alnımızın akıyla geldik’

CHP İlçe Başkanlığı görevini Mehmet Uzuner’e devreden Fikret Gürel, Kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresine katılımlarınızdan dolayı, Örgütüm ve Şahsım adına Hoş Geldiniz diyor, Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 2019 Aralık ayında başlayan görevimiz, bugün itibarıyla sonuçlanıyor. Yaklaşık 4 yılı bulan bu süreçte Covid-19 pandemi başta olmak üzere, sonrasında Hatay ve Maraş deprem felaketi gibi üzücü ve zor geçen dönemleri geçirdik. Ama güçlü bir örgüt yapımızla sayesinde bütün sorunların üstesinden alnımızın akıyla gelmesini bildik. Bunda Yönetici arkadaşlarımla birlikte, duyarlı partililerimizi de kutlamak istiyorum.

O isimleri sahneye davet etti

Sözlerine devam eden Başkan Gürel, “Bu süreçte birlikte yol yürümekten büyük onur ve gurur duyduğum değerli yönetici arkadaşlarımı da müsaade ederseniz buraya, huzurlarınıza davet etmek istiyorum” diyerek yönetim üyelerini, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın ve Gölcük Belediye Meclis Grubu adına Meclis Grup Başkan Vekili Pınar Naak’ı sahneye davet etti.

‘Bizlere verilen bütün görevleri layıkıyla yapmaya gayret gösterdik’

Sözlerine devam eden Gürel konuşmasında, “Burada gördüğünüz arkadaşlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisini, yerelde ve genelde özverili, gayretli ve başarılı bir şekilde temsil etmek için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Yılmadık, Yorulmadık. Aksine üzerimize aldığımız her görevde, heyecanla ve azimle ilçemize ve partimize yakışır bir şekilde çalıştık. Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız tarafından bizlere verilen bütün görevleri layıkıyla yapmaya gayret gösterdik. Her kadememizle; Yönetim, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Temsilcilerimizle uyumlu bir şekilde çalışmalar sergiledik. Huzurlarınızda bu arkadaşlarıma şahsım ve partim adına bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. İyi ki sizleri tanımışım ve yol yürümüşüm” dedi.

Başkan Aynacı’ya teşekkür etti

Konuşmasının devamında Gürel, “Ayrıca, teşekkürü kendim için borç olarak gördüğüm bir kişiye daha yapmak istiyorum; Genel Merkezlerimizin önderliğinde oluşan Millet İttifanın İlçemizdeki temsilcisi Kardeşim, arkadaşım ve birlikte çalışmaktan büyük zevk aldığım mevkidaşım İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın İsmail Aynacı, kendisini tanımaktan büyük onur ve gurur duyduğum başkanıma gönülden teşekkür ediyorum. İlçemizde daima uyumlu, seviyeli ve paylaşımcı bir anlayışla yerelde başarılı çalışmaları severek ve isteyerek birlikte yaptık. İkimizde birbirimizin açıklarını hiç tereddüt etmeden kapatarak, ilçemiz için, ülkemiz için birlikte çalıştık. Bu bağlamda kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Kendisiyle birlikte, İYİ Parti İlçe Yöneticilerine ve benim için ayrı bir değer taşıyan İYİ Parti Meclis Üyelerine de sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. İyi ki sizleri tanımışım ve yol yürümüşüm” dedi.

‘Siyaseti bırakıp kabuğumuza çekilmiyoruz’

Gürel, son olarak konuşmasında, “En başta da belirttiğim gibi, bugün itibarıyla görev süremiz bitiyor. Yeni seçilecek başkan ve yöneticilerime gönülden başarılar diliyorum. Bizler her daim başkan ve yöneticilerimizin yanında yer alacağız. Artık Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak verilecek her görevi vaktimiz ve şartlarımızın uyduğu her an yapmaya gayret göstereceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuşmam kesinlikle veda konuşması değildir. Sadece bayrak yarışında bizden önceki başkanlarımızdan devir aldığımız, elimizdeki; Büyük Önderimiz ve Partimizin Kurucu Lideri; “Benim İki Büyük Eserim Vardır. Bir tanesi Türkiye Cumhuriyeti, Diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyen İlk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Ay Yıldızlı bayrağımızdan sonraki en değerli ikinci bayrak olan Altı Oklu bayrağımızı yeni gelecek Başkan ve yönetimine devir konuşmasıdır. Çünkü bizler siyaseti bırakıp kabuğumuza çekilmiyoruz. Sadece temsil etmekten büyük onur ve gurur duyduğum makamlarımızı bırakıyoruz. Bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisinin bir askeri olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle kongremize katılan herkesi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum “ dedi. Gürel konuşmasının ardından sahneye davet ettiği yönetim üyelerine plaket takdim etti.

Sarı, “Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık bir çınardır”

CHP İL Başkanı Bülent Sarı konuşmasında, “Asrın felaketlerinden biri tam burada Gölcük’te yaşandı. Gölcük’te kaybettiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, son günlerde partimiz zor dönemler geçirmekte. Cumhuriyet Halk Partisi biliyorsunuz 100 yıllık bir çınardır. Bunun kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür ve ilk genel başkanı Mustafa Kemal Atatürk’tür. Son zamanlarda sosyal medyalarımızda birbirimizi çok eleştirmeye başladık. Önümüzde önemli bir seçim var. 100 yıllık çınarın üyesi olarak bilinçli olmalıyız. Söylemlerimize dikkat etmeliyiz. Birbirimizi kırmamalıyız. Görev yapan değerli yöneticilerimizi de üzmemeliyiz, yormamalıyız.  Gölcük İlçe Örgütü seçim sürecinde çok büyük çalışmalara imza attı, sandık başında çok büyük görevler üstlendi. 4 yıl birlikte çalıştığım Fikret başkanımla gurur duydum, onur duydum. Hem İl Sekreterliğimde hem de İl başkanlığımda çok başarılı ilçe başkanlarımızdan biriydi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gölcük’ün sorunları çözülmeyi bekliyor. 2018 yılından beri bitirilemeyen bir hastanemiz var. Bu ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları henüz yeni başladı, trafik sorunu bekliyor, otopark sayısı yetersiz .  Bugün bu kente haddaneye izin veriliyor, arkadaşlar bu fabrika Gölcük’ü de etkileyecek. Gölcük hakkettiği yatırımı alamıyor. Bu kongre Gölcük’ü kazanma kongresidir. Bir sonraki kongremizi büyükşehiri ve Gölcük’ü kazanmış bir şekilde yapacağız” dedi.

Yıldızlı, “Siyaset gönülde başlar”

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı konuşmasında ” Öncelikle 14 ve 28 Mayıs öncesi vermiş olduğunuz kıymetli mücadeleden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Fikret Başkanımız ile Gölcük’te çok güzel çalışmalara imza attık. Bizler 37 senelik bir zinciri kırdık. Bu zinciri hep birlikte kırdık. 33 ay il başkanlığı yaptım, örgütün tüm kademelerinde yer alarak örgütüm tarafından meclise gönderildik. Öbek çalışmaları ile ilgili eleştiriler var, biz vatandaşın gönlüne gidemezsek seçimi kazanamayız. Cenazeye gittiğimizde, çarşıya gittiğimizde vatandaşı gördük ve ‘Tamam’ dedik ama bu iş böyle olmuyor. Bu seçim sürecinden ‘CHP İl Başkanı kapı kapı gezer mi?’ diyenler oldu ama şunu söylemek isterim siyaset gönülde başlar. Siyaset yapanların sandıktan korkmaması lazım, ben il başkanlığına aday olduğumda ön seçimden yana olduğumu söylemiştim. Bu fikrimden bir sapma söz konusu değil ve örgütümle birlikte bunu genel merkeze ilettim. Yetmedi buraya ziyarete gelen genel merkezlerinin gözüne baka baka ön seçim istediğimizi dile getirdik. Her zaman ön seçimden yana olacağım, bunu buradan bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

Hep birlikte çalışalım ve iktidarı değiştirelim”

Sözlerine devam eden Yıldızlı, “Siyaset eleştiriyle olur ama eleştirilerden ders almamız lazım. Ha eleştiri yaparken saha çalışmalarına da katılacak. Bu böyle olmadığı sürece iktidar olma şansımız yok. Bunu bilerek hareket edeceğiz, bu konu atlanamaz. Yapmamız gereken çok işimiz var, bizim bu kentte yapılmayan işlerin takipçisi olmamız lazım. Hep birlikte çalışalım ve iktidarı değiştirelim. Zaman birlik zamanı” dedi.

Uzuner, ‘Gölcük’te yıllar sonra yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidarını kuracağız’

CHP Yeni İlçe Başkanı Mehmet Uzuner konuşmasında, “Öncelikle görev yaptığı süre boyunca göstermiş oldukları özveri ve gayret için sayın ilçe başkanımız Fikret Gürel’e ve değerli yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize ve kongremizin hazırlık sürecinde, salonun hazırlanmasında emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyoruz. Kuruluşumuzun yüzüncü yılında, milli mücadeleden bu yana bedel ödemiş, hayatını feda etmiş insanlarımızın sorumluluğu bugün de bizlerin omuzlarındadır. Bu sorumluluğun bilinci ile güzel vatanımızın refahı, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına, yönetim kurulumuz ile birlikte; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürüyüşümüz güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.’

‘Yeni ilçe binasına çok vakit geçirmeden taşınılması en önemli işlerimizden biri olacak’

‘Önümüzdeki süreçte; parti üyelerimizin programlı bir şekilde ziyaretleri gerçekleştirilecek, parti tabanımızın aidiyet duygusu daha da güçlü bir hale getirilerek, etkin ve kitlesel olarak hareket edebilmenin yolu açılacaktır.  İlçe yönetimi olarak görev paylaşımlarını, uzmanlık ve etki alanlarını gözeterek yapacak ve eşgüdüm halinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. İletişimin hatta etkili iletişimin ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bu amaçla öncelikle sosyal medya olmak üzere, görsel ve yazılı medya konusunda ölçülebilir, etkili ve olumlu geri dönüşler alacağımıza inandığımız çalışmalar yapacağız.  Yeni ilçe binasına çok vakit geçirmeden taşınılması en önemli işlerimizden biri olacak. Şu ana kadar yeni binadaki bağımsız bölümlerin alınmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni bina ile ilgili hemen proje ve görsel çalışmalarını tamamlayıp, imalata başlayarak partimize kazandırmak niyetindeyiz. Özellikle belirtmek isterim ki ; yeni binamız sadece örgütümüzün tüm kademe toplantılarının yapıldığı bir yer olmaktan ziyade; partililerimizin rahatlıkla vakit geçirebileceği, Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olmanın güvenini ve gururunu yaşayacağı “evi” olacaktır.’ 

‘Gölcük’ün sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını pek tabii ki bilmekteyiz’

Uzuner, Yazın sıcağında, kışın soğuğunda, gecenin karanlığında asacağınız pankartın bir ucunda siz bir ucunda biz olacağız. Amacımız; gelecek kaygısından uzak olmanızı sağlayarak, verdiğiniz emeklerin heba edilmediği, projelerinizin ve çalışmalarınızın desteklendiği ortamı oluşturmaktır.  Siyasal yaşamda görev almanın, onurlu bir toplum hizmeti olduğunun bilinci ile “ erdemli “ tavrımızı şartlar ne olursa olsun ortaya koyacak, tabana yayılan, emek verenlerin emeğinin karşılığını aldığı, kimsenin akrabasının, kimsenin arkadaşının olmasının öncelik olmadığı ve hak edenin hem temsilde hem de parti görevinde yer alacağı bir döneme adım atıyoruz. Hem delegasyonumuzu hem de yeni yönetimimizi belirlerken bu anlayış etkili olmuştur. Bu süreçte haklı nedenlerle de olsa özellikle delegasyon için arayan ve talepte bulunan kişiler oldu. Belki kalplerini kırmış da olabiliriz kendilerinin. Ancak şunu bilmelerini isteriz ki ; iyi ki o gün kalbim kırılmış bugün çok daha iyi sonuçlarının olduğunu görüyoruz diyeceklerdir. Sizlere bunun sözünü veriyoruz. Bizlere inanın ve güvenin. Bizler; örgütümüzü tüm unsurları ile hazır hale getirerek, üyelerimizin ve partimize gönül veren vatandaşlarımızın da katılımını sağlayarak önümüzdeki yerel seçimlerde, hedefimize net ve kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Gölcük’ün sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını pek tabii ki bilmekteyiz. Yerel seçimlerde Gölcük’te yıllar sonra yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidarını kuracağız. Bunun güvencesi yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve cumhuriyet halk partililerdir. Ve biliyoruz ki “muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur”. İlçe kongremize katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Yeni Yönetimini sahneye davet etti

CHP Yeni İlçe Başkanı Mehmet Uzuner konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyelerini sahneye davet etti. çekilen toplu fotoğrafın ardından oy kullanma işlemine geçildi ve Delegeler oylarını kullandı. Kongre de CHP İlçe Başkanlığı’na Mehmet Uzuner resmen seçilmiş oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’in listesi;

YÖNETİM (ASİL)

1. MELTEM ABANOZ
2. İSMAİL AVCI
3. GÜRCAN BEKAR
4. SALIH BORAN
5. NEHİR ÇETİN
6. YASEMİN ERGIN
7. EMRE GENCER
8. HÜSEYİN GÜRÜN
9. KEMAL KARAGÜL
10. ALI KEMAL NUHOĞLU
11. TUNCAY SAHIN
12. SEMİH TEZER
13. ENGİN YASİN UZUNER
14. ASLINUR YEŞİLYURT
15. HAKAN YILMAZ
16. OZAN YILMAZ

YÖNETİM (YEDEK)

1. AYÇA MOLDUR
2. CAN ÇETİN
3. CEMAL ŞENTÜRK
4. CEMAL YILDIZ
5. EMİN ÇAVUŞ
6. GÜLŞEN ATILGAN
7. HÜSEYİN MELİH GÜLER
8. İLKNUR UZUNER ATAY
9. İLKSEN AKALIN
10. MAHMUT BARIS
11. MEHMET KÖKSAL
12. MERT ÇİZMEN
13. METEHAN AYDIN
14. ÜMİT GÜNEŞ
15. YALÇIN KAYA
16. DAVUT ÖZBAY

İL DELEGELERİ

1. ADANUR NEDIM
2.AKALIN ERTUĞRUL
3. AKALIN İLKSEN
4. AKKAYA İBRAHİM
5. AKTÜRK ÖMER
6. ANDIC SEYFETTİN
7. AYDIN METEHAN
8. BALCI ÖZNUR
9. BARIS CEVDET
10. BAYRAKTAR YAŞAR 
11. BORAN YURTSEVER
12. BÜYÜKOĞLU FAHRETTİN
13. CEBECİ ZAFER
14. CEYLAN HÜRRİYET KEMAL 
15. ÇAĞILTAY NADİDE DİLEK
16. ÇAVUŞ MERVE
17. ÇİMEN HARUN
18. DEMİR SİNAN
19. ENGİN VAHIT
20. EROL ORHAN
21. ERSOY NEJAT
22. GANİOĞLU ÇETİN
23. GÖKÇEN ÜSTÜN
24.GÜREL FİKRET
25. GÜVEN GÜNGÖR
26. İŞERİ İSMET 
27. İŞERİ MİNE
28. KARAL ZEKİ
29. KARTAL PINAR
30. KASIMOĞLU AHMET
31. KAYA ÜLKÜ
32. KAYIKÇI TURAN
33. KORKMAZ MURAT
34. KORKUTAN ŞİRİN GÜLNUR
35. KOZMAOĞLU BUGRAHAN
36. KÖKSAL MEHMET
37. ŞENOL SEYMEN
38. KURAL YILMAZ ARZU
39. KUŞÇU REFİK

40. NAAK KAAN
41. ÖKTEM YAŞAR
42. ÖNAL VEDAT
43. SARAL CEMAL
44. SİKLON FATMA SİNEM
45. SİRMEN AHMET
46. SIRMEN MEHMET SEFA
47. ŞENTÜRK CEMAL
48. TÜRKEN AZİZ
49. TÜRKEN DOĞA
50. USTA ADNAN
51. UZUNER CANER
52. UZUNER KEMAL
53. UZUNER MEHMET
54. YAZICIOĞLU NEŞE
55. YILDIZ EMİN ÜMİT
56. YILDIZ SEVİL
57. YILMAZ ULVİYE

Haber: Serap DURUKAN


30 ton benzin yüklü tanker devrildi GÖLCÜK FACİADAN DÖNDÜ

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ahırda yangın çıktı 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

BAŞKAN HÜRRİYET, YENİ DÖNEME GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLIYOR

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ‘1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN’

Bakımsız elektrik trafosuna bakım yapılmalı

Başkan Gökçe´nin Konukları Eski Başkanlar Alan ve Toker

İzmit Belediyesi Halk Sağlığı için İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zemini vatandaşları zor durumda bırakıyor ZEMİNİNE ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi yeni eğitim yılında %120 zam yaptı YAPILAN ZAM ÖĞRENCİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 35. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

KOTO’dan Büyükakın’a ‘tebrik’ ziyareti

Kocaeli Vali Yardımcıları ev ziyaretlerini sürdürüyor BU HAFTA 30 HANEYLE HEMHAL OLDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı

Otizmi Çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor

Başkan Çalık, Samimiyet ve Güler Yüzün Fotoğrafını Çekti

Körfezli Yüzücüler Madalyaları Topladı

Gölcükspor U-18 takımı Sakarya Harmanlıkspor ile 3-3 berabere kaldı

Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16