• BIST 100

    10192,93%1,47
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,64% -0,43
  • GRAM ALTIN

    2385,17% -1,53
  • Ç. ALTIN

    3876,67% -0,25

Yeniden Refah Partisi Olağan Kongresini gerçekleştirdi EREN SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

Genel 1.08.2023 13:15:14 0
Yeniden Refah Partisi Olağan Kongresini gerçekleştirdi EREN SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

Yeniden Refah Partisi Olağan Kongresini gerçekleştirdi

EREN SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gölcük İlçe Başkanlığı,1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Genel Kurul’da tek aday olan Mevcut Başkan Ahmet Eren, seçilmiş başkan oldu.

Katılım oldukça yoğun oldu

  

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gölcük İlçe Başkanlığı, 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yoğun katılım ile gerçekleştirdi. Kongreye YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, YRP MKYK Üyesi Basri Çayır, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, YRP İl Sekreteri Serhat Timur, İl Seçim İşleri Başkanı Abdülhamit Güveli, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Alp, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, YRP Gölcük İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Eren, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, partililer ve davetliler katılım gösterdi.

Divan başkanlığını YRP Eski İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt yaptı

Kongre ilk olarak divan kurulu seçimi ile başladı. Divan başkanlığına YRP Eski İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, Başkan Yardımcılığına Abdülhamit Güveli, sekreterliğine Mehmet Ertürk, katip üyeliğine ise Hilmi Kaya, oy birliği ile seçildi. Divan kurulu seçimi sonrasında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu.

Eren, “İlçemizi ilgi çeken bir hale getirmemiz gerekiyor”

Divan Kurulu Üyelerinin seçilmesinin ardından YRP Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren bir konuşma yaptı. Eren Konuşmasında, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu hep birlikte yaşıyoruz. Genel Başkanımız, ittifakın bir parçası olsak da doğrunun yanında olduğumuzu, yanlışın karşısında olacağımızı belirtti. Gölcük için de bu durum böyle devam edecek. İlçemizde yıllardır tartışılan kentsel dönüşümle alakalı olarak bu sorunu çözen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sürecin yavaş gitme kaygısı olsa da biz de elimizden geleni yapacağız. Merkezinizin Kavaklı sahili ile buluşmasını arzu ediyor, bu konuda yapılacak çalışmalara destek vermek istiyoruz. Askeriyeden alınan alanın bir kısmının otopark, bir kısmının da millet bahçesi olmasını diliyoruz. Aynı zamanda lüks bir otelin yapılmasını da istiyoruz. Gençlerimiz, aktivite konusunda diğer ilçeleri tercih ediyor. İlçemizi ilgi çeken bir hale getirmemiz gerekiyor. Buna benzer yapılacak olan tüm çalışmalara destek vereceğimizi ifade etmek istiyoruz. 2024 yılı Mart ayında yapılacak seçimlerde kararlılıkla sahada olacağımızı, Milli Görüş düşüncesi ile ilçemizi yöneteceğimize söz veriyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor, her birinize sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Timur, “Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor”

YRP İl Sekreteri Serhat Timur, konuşmasında “İnşallah ilçe kongremiz olduktan sonra yerel seçime gireceğiz. Sürpriz parti olarak anketlerde, listelerde yokken Kocaeli’de bir milletvekili çıkardık. İnşallah bu başarı artacak. Yerel seçimlerde de başarıya ulaşacağız. Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Çayır, “Kocaeli’de 1, Türkiye genelinde 5 milletvekili kazandık”

YRP MKYK Üyesi Basri Çayır konuşmasında, “Bir seçim bitti, ikinci seçime gidiyoruz. Birinci seçimi yaparken Cumhur İttifakı’na dahil olduk. Seçimde 5 milletvekili çıkardık. Hanım kardeşlerimizin kapı kapı dolaşmasına şahit oldum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’de çalışarak zafer kazandık. Temelde Cumhur İttifakı’nda yerimizi aldık. Mesele vatansa biz vatanımızın yanında olacağız dedik. Biz Cumhur İttifakı’na girerken devletimizin bekasını ön plana koyarak adım attık. Milletvekili pazarlığı yapmadık, cumhurbaşkanı yardımcılığı pazarlığı yapmadık. Devletimizin bölünmemesi için adımlarımızı attık. Vatan ve milleti Milli Görüşçüler savunursa ilkelerinden ödün vermeden savunur dedik. Kocaeli’de 1, Türkiye genelinde 5 milletvekili kazandık. Önümüzde daha önemli bir seçim var. Ülkemizde Milli Görüş belediyeciliğine yeniden dönmemiz lazım. Geçtiğimiz gün Genel Başkanımız bunun başlangıcını yaptı. Davamızı temsil etmek adına inşallah çalışacağız. Cumhur İttifakı’na girerken vatandaşımızın yaşam standardını yükseltmek için girdik. Bunun için çalışacağız. Genel Başkanımızın talimatlarını burada da gerçekleştireceğiz. Milletimizin yüzünü güldürmek için adımlarımızı attık ve bunları da açıklayacağız. Sorunlara çözüm önerilerini sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. 1994 ruhundaki belediyecilik anlayışına sizlerle yeniden başlayacağız. Her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

Sezgin, “Aldığımız oyu daha da yukarıya çıkarmak istiyoruz”

YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, “Gölcük, bizim en çok geldiğimiz bir yer. Karamürsel ve Gölcük, ilimiz adına oldukça önemli ilçeler. Burada daha gönülden bir siyaset işliyor. Genel Başkanımız, 8 – 9 yıldır bir mücadele içinde. Sistemle alakalı olarak bir adım attık. Genel Başkanımız net bir açıklama yaptı. Bizim kimseye bir borcumuz yok. İnandığımız değerler üzerine siyaset yapıyoruz. İttifaka katıldıktan sonra bile yanlışların karşısında, doğruların yanında olduğumuzu söylemiştik. Burası mevki için gelinen bir yer değil. Gayet net ve şeffaf bir duruşumuz var. Tüm teşkilatlarımız çalışmalar yaptı. Seçimde 1,5 milyona yakın insanımızdan oy aldık. Gölcük ve Kocaeli de önemli görevler verdi. Genel Başkanımız teşekkür için buraya geldi. İyinin, doğrunun hakim olması için adımlar atıyoruz. Bizim kimseye diyet borcumuz yok. Aldığımız oyu daha da yukarıya çıkarmak istiyoruz. Mevcut hükümetin bir an evvel halkı rahatlatması, işçileri rahatlatması için bir baskı var. AK Parti’den çok bizden beklentiler var. Biz bu itibarımızı zedelemek istemeyiz. Bizlere gelen konuları takip ediyoruz. Eksikliklerden dolayı Genel Başkanımız net tavrını söyledi. Doğru bildiğimiz konularda adımlarımızı atmaya yine devam edeceğiz. Süreci de takip etmek zorundayız. İlk seçimde 5 vekil çıkardık. Bu çok güzel bir teveccüh. Birilerini ikna edip onlara güven vermişiz ki 5 vekil çıkardık. Büyüyen ve yükselen bir partiyiz. 200’e yakın kişiyi partimize üye yaptık. Önemli bir kısım, sol partilerden geldi. Kritik bir süreçte hem sağ hem de sol kesimden üst düzey yöneticiler, partimize katıldı. Artık büyüyen bir siyasi partiyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde, yerele uygun faaliyetlerle adımlar atacağız” dedi.

Eren, “Artık daha sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Konuşmaların ardından partiye üye olan kişilere rozetleri takıldı. Ardından parti ilçe başkanlığının faaliyet raporu ve gelir – gider raporları okundu. Her iki rapor da oy birliği ile kabul edildi. Sonrasında partinin başkanlık ve yönetim kurulu seçimine gidildi. Burada tek aday olan mevcut Başkan Ahmet Eren, oy veren delegelerin desteği ile bu kez seçilmiş başkan oldu. Eren, kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında “Artık daha sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yerel seçimde partimizi birinci çıkarmaya söz veriyoruz” dedi. 


GÖLCÜK HABER 38 YAŞINDA…

GÖLCÜK’ÜN GEÇMİŞİ GÖLCÜK HABER DE YAZILIDIR…

DAVETLİSİNİZ

SEZER, ‘DEVLET HASTANESİ HAZİRAN’DA AÇILIYOR’

DOÇ. DR. MİNE CAN’DAN KİŞİSEL SERGİ “MOTİFLERLE ANADOLU”

47 SAĞLIK SEN ÜYESİNİN KARADENİZ GEZİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

YILMAZ ‘KONGRE HAZIRLIĞIMIZA BAŞLADIK’

KO-MEK’TE İLK SERGİ KARTEPE İLE BAŞLADI

ANNELER ANITPARK’A BEBEK BAKIM ODASI İSTİYOR

Kavaklı Sahilinde Spor Aletlerinin ÇEVRESİNİN KAPATILMASI İSTENİYOR

KARTEPE MENDERES BULVARINA YENİ ÜSTYAPI

GÖLCÜKLÜ RESSAM İSMET ÇETİN 5. SERGİSİ’Nİ AÇIYOR

ÇAYIROVA BELEDİYESİ, GAZİANTEP BASKETBOL’A ŞANS TANIMADI

YUNANİSTAN’DA GÖLCÜK RÜZGARI

ÇAYIROVA BELEDİYESİ, GAZİANTEP’İ MAĞLUP ETTİ

BAŞKAN DOĞUSEL: “KOCAELİ, DENİZ TURİZMİ OLANAKLARI İÇİN AR-GE ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERMELİDİR”

YENİDOĞAN DERİNCE CADDESİ’NE YENİ ÇEHRE

İlimize Kazandırılacak Yeni Eğitim Kampüsünün Protokolü İmzalandı

GÖLCÜK’TE YİTİRDİKLERİMİZ

GENÇ KIZDAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

KÖRFEZ BALIK KAYNIYOR AMATÖRLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

BAŞKAN SEZER DOĞRU HAMLELER YAPIYOR...

DİSK Emekli Sen Gölcük Şubesi 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramını Anıtpark’ta kutladı HAYATINI KAYBEDEN 36 CAN İÇİN KARANFİL BIRAKTILAR

ŞEHİT RIDVAN GÜRSOY MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖZSOY “İNSANCA YAŞAM İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

VALİ YAVUZ: "1 MAYIS YÜRÜYÜŞLERİNİ GAMER'DEN TAKİP EDİYORUZ"

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Finalistlerine Ödülleri Verildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Emekli Astsubaylar, Muhtar Seçilen meslektaşlarını ziyaret etti

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16