• BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,45% 0,22
  • EURO

    34,63% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2388,41% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “ADAY ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ”

Genel 13.11.2023 14:41:15 0
AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “ADAY ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ”

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz,

“ADAY ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ”

AK Parti İlçe Başkanı düzenlediği basın toplantısı ile yerel seçim sürecine girdiklerini ve aday adaylık başvurularının başladığını ifade etti. Tüm aday adaylarına eşit mesafede olacaklarını belirten Başkan Yavuz, “Ben inanıyorum ki AK Parti, Gölcük’te yine en üst noktada seçimi kazanacaktır ve 31 Mart akşamı Anıtpark’ta zafer kutlamasını yine biz yapacağız” dedi.

“Ulu Önder Atatürk’ü, cumhuriyetimizin kurucusu olarak rahmetle anıyoruz”

  

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, düzenlediği basın toplantısı ile 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçim sürecinde aday adaylık başvuruları konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin 100. yılı ile sözlerime başlamak istiyorum. Bir ülkenin 100 yıllık ömrünü tamamlaması demek, bizim düsturumuzda aslında bir ülkenin bir yaşına gelmesi demektir. Çünkü ülkelerde yaş hesabı, 100 yıl üzerinden hesaplanıyor. 100 yılınızı tamamladığınız zaman gerçekten güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet olduğunuz anlamına geliyor. O günden bu güne kadar bu devlete, bu vatana hizmet eden başta Ulu Önder Atatürk’ü, cumhuriyetimizin kurucusu olarak rahmetle anıyoruz. Rabbim o günlerde mücadele eden tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin” dedi.

“Bizde kanla alınan kanla verilir”

Sözlerine devam eden Başkan Yavuz, “Partimizin kuruluşundan bu güne hizmet eden ilçe başkanlarımız oldu. Aynı ona benzetiyorum. Onlar bu hizmetleri yapmamış olsaydı bugün burada bizim de oturma ihtimalimiz olmazdı. Onlardan da Allah razı olsun. Bu partinin her kademesinde görev yapmış her arkadaşımıza her şeyden önce teşekkür ediyorum. Bu gün de bayrağı biz devraldık. Ülkemizin genel durumuna baktığımız zaman ülkemizin etrafı adeta ateş çemberi içerisinde. Bugün bunu sadece Gazze, Suriye ile sınırlamak mümkün değil. Ben kendimi bildim bileli ülkemiz hep savaş içerisinde. Soğuk savaş dediğimiz tarzda mücadeleler oldu. Burada da ekonomik olarak 40 yıldır kayıplarımıza baktığımız zaman gerçekten çok ciddi manada kayıplar verdiğimizi görüyoruz. Ekonomi bir şekilde yerine getirilir ama o süreçte binlerce şehit verdik. Binlerce şehidimiz kanlarını akıttı. Rabbim onlardan da razı olsun. Mekanları cennet olsun. Biz şehit olduklarına inanıyoruz. Onların bu ülke için akıttığı kanların üzerinde yaşıyoruz. Bizde kanla alınan kanla verilir. Bu ülke hep kanla mücadele etmiş, hep kan dökülmüş. Tarihimizi iyi yorumlamak, ülkemizin fiziki yapısını iyi yorumlamak lazım. Şu anda da yaşadıklarımıza baktığımız zaman bizim ülkemizin ne kadar önemli bir noktada olduğunu görüyoruz” dedi.

“Bizim tek gayemiz var; Gölcük’e hizmet etmek”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, son 20 yıla damgasını vurmuş bir lider. Bizler o liderin arkasında hizmet etme fırsatını bulduğumuz için de kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Böyle bir liderle yol arkadaşlığı ediyoruz. Belki yarın bizim ismimiz hatırlanmayacak ama bizim çocuklarımız, dedelerinin, atalarının Cumhurbaşkanımızın arkasında görev yaptığını söyleyecek. Biz bundan ötürü çok mutluyuz. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Yorgunluklarını, yaşadıklarını görüyoruz. Bizim de gayret etmemiz gerekiyor. Ülke siyasetinde bizlerin elinden çok bir şey gelmiyor çünkü biz ilçede görev yapıyoruz. Bizim tek gayemiz var; Gölcük’e hizmet etmek. Gölcük’e hakim olmak demek, Kocaeli’ye hakim olmak demek; Kocaeli’ye hakim olmak demek de Türkiye’ye hakim olmak demektir” dedi.

“Onların bütün hedefi Türkiye Cumhuriyeti”

Başkan Yavuz, “Gazze’de bugün yaşananlara baktığımız zaman hedefin aslında Gazze olmadığını biz çok iyi biliyoruz. Genel anlamda baktığınız zaman İsrail, Büyük İsrail olayını istiyor ve bunu da Türkiye üzerinden yürütmek istiyorlar. Onların bütün hedefi Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye zayıflar, gücünü kaybederse onlar istediklerini çok rahat bir şekilde alacaklar. Bizim de buna fırsat verme gibi bir durumumuz mümkün değil. Dışarıdan baktığımız zaman ülkemizde ciddi manada mülteci yaşıyor. Bu konuda ciddi sıkıntı çekiyor muyuz, çekiyoruz. Bizim gidip de bir yerde bir kapı açtıracak imkanımız yok. Bizim hem dini inancımız hem de ulus olarak inancımıza baktığımız zaman biz mazlumun yanında olmak zorundayız. Bizim dinine, rengine bakma ihtimalimiz yok. Bugün Ukrayna’da da savaş var. Orada da farklı dinlerden insanlar var. Onlar da ülkemize geldi, sahip çıkmaya çalıştık. Genele baktığımız zaman Arap ülkelerinin durumu ortada, Türkiye Cumhuriyetlerin devletleri ortada. Sadece Türkiye var. Türkiye bir çekilirse inanın ümmetin durumu çok zor. Onun için bu doğrultuda biz tamamen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bize göstereceği yolda yürüme düsturuyla yürüyoruz. Sonuna kadar savunucusuyuz. Bu ülkeyi bu durumdan daha üst duruma getirecek kişinin de Cumhurbaşkanımız olduğuna biz sonuna kadar inanıyoruz ve onunla beraber yol yürümekten de keyif alıyoruz.

“Biz genel merkezi temsil ediyoruz, bütün aday adaylarına eşit seviyede yanaşmakla mükellefiz”

Yerel seçim süreci konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Yavuz, “Şimdi önümüzde bir süreç var. Genel merkezimizin açıklamış olduğu kriterlerle aday adaylığı sürecini başlattık. Bu süreçte nasıl bir yol izleyeceğiz? Biz aday adaylıklarımızı almaya başladık. Bizim için şu çok önemli bir kriter: Tüm aday adaylarımız bizim için eşit mesafede. Kaç aday adayı olur bilmiyoruz. Biz siyasi bir temsilciyiz, genel merkezi temsil ediyoruz, bütün aday adaylarına eşit seviyede yanaşmakla mükellefiz. İşin sonucunda, biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra sonucu bizlere açıklayacaklar. Genel merkezimiz bu konuda çok ciddi çalışmalar yapıyor. Temayüller yapıyor, anket yapıyor, teşkilat üzerinde çalışmalar yapıyor. Bunların hepsi bir kriter. Bizim farklı kriterlerimiz de var. Genel merkezimizin irtibat halinde olduğu Kocaeli’de vekillerimiz, il teşkilatımız var. Geçmiş dönemde çok ciddi manada siyasi hizmetler yapmış büyüklerimiz var. Onlarla istişare yapıyorlar. Bu ayakların hepsini bir araya getiriyorlar. Onun orantısında bir adayı önümüze koyuyorlar. Ben inanıyorum ki AK Parti, Gölcük’te yine en üst noktada seçimi kazanacaktır” dedi.

“Biz Gölcük’te kavga istemiyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Yavuz, “Bizim buradan tek çağrımız şu: Sokakta birçok şey konuşulacaktır. Gölcük’te muhalefet partileri de var. Onlar da kendilerini vatandaşlara anlatacaktır. Siyasi çalışmalar yapacak, aday ortaya koyacaklar. O noktada da biz yarışa gireceğiz. Yarışın sonunda milletimiz karar verecek. Biz inanıyoruz ki AK Parti olarak hizmetlerimizle ve gönül belediyeciliği ile ön plana çıktıysak finalde de açık ara farkla seçimi alacağımıza inanıyoruz. Bizim tek gayemiz şu: Biz Gölcük’te kavga istemiyoruz. Biz siyasetimizi hep etik kurallar içerisinde yapmanın peşindeyiz. Muhalif partilerden de bunu talep ediyoruz. İlçe başkanları ile ara sıra görüşüyoruz ve onlardan da bunu istiyoruz. Mert ve şeffaf bir şekilde yarışa girmek istiyoruz. Arka planda bizi görme ihtimalleri yok. Farklı çatışmalara uzanmayacağız. Birileri buna meyil ederse biz de geri durmayacağız. Siyaseti etik yapacağız. Ahlakın dışına çıkıldığında kesinlikle gereğini yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Biz kendimizi anlatırız, onlar da kendilerini anlatsın. Dün yaptıklarımız, yarının teminatıdır diyoruz” dedi.

“Belediye Başkanımızla yol yürümekten memnunuz”

Açıklamalarına devam eden Başkan Yavuz, “Bizim devam eden bir belediye başkanımız var. Son güne kadar bizim belediye başkanımızdır. Biz belediye başkanımızdan, Ali Yıldırım Sezer’den bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz, başarılı olduğuna da sonuna kadar inanıyoruz. Yaptığı hizmetler ortadadır. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Belediye başkanımızla sonuna kadar yol yürümeye devam ediyoruz. Akabinde de genel merkezimizin alacağı karara saygı duyarak hareket edeceğiz. Kişilere endeksli değil, makam noktasındaki duruma göre genel merkezimizin önümüze koyacağı kişi ile devam edeceğiz. Mehmet Ellibeş başkanımız üç dönem hizmet etti. Kimse kendisinin hizmetlerini inkar etmeye kalkmasın. Ne yaptığı ortadadır. Birçok hizmetleri olmuştur. Her insanda olduğu gibi onda da eksik olmuştur. Bu çok normaldir. Ne partimizin ne de makamlarımızın boynu aşağı düşürülmedi. Bugüne kadar hizmet ettiğimiz tüm arkadaşlarımız bizim boynumuzu bükmedi, Genel Başkanımızın boynunu bükmedi. O yüzden kendilerine yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Onlar bunu yapmasalardı biz bugün burada konuşamazdık” dedi.

“31 Mart akşamı zafer kutlamasını biz yapacağız”

Başkan Yavuz son olarak açıklamasında, “Muhalefetteki arkadaşlarımız da aday çıkarıyor. Ama sonuç ortada. Biz her zaman kendimizi milletimize demek ki çok iyi anlatıyoruz, onlar da bizi tercih ediyor. Siyasetin etik kuralları çerçevesinde mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Dün nasıl burada başka arkadaşlarımız görev yaptıysa ben de ekibime sonuna kadar inanıyorum. İşin finalinde de son gece Allah’ın izni ile kutlama yapacağımıza inanıyorum. Allah bizleri nefsimize uyarak hareket ettirmesin. Hizmetler noktasında milletin faydasına olan ne varsa o noktada bize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.


KÖRFEZ BALIK KAYNIYOR AMATÖRLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

BAŞKAN SEZER DOĞRU HAMLELER YAPIYOR...

DİSK Emekli Sen Gölcük Şubesi 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramını Anıtpark’ta kutladı HAYATINI KAYBEDEN 36 CAN İÇİN KARANFİL BIRAKTILAR

ŞEHİT RIDVAN GÜRSOY MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖZSOY “İNSANCA YAŞAM İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

VALİ YAVUZ: "1 MAYIS YÜRÜYÜŞLERİNİ GAMER'DEN TAKİP EDİYORUZ"

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Finalistlerine Ödülleri Verildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Emekli Astsubaylar, Muhtar Seçilen meslektaşlarını ziyaret etti

Büyükakın, ‘İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Sezer’e HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Necati Çelik Personeline önemli eğitim

Büyükşehir Koroları baharı şarkı ve türkülerle karşılayacak

Kocaeli Milletvekillerinden Başkan Özlü’ye Ziyaret

Büyükakın, ‘Ülkemizin yapıtaşları emekçilerimizdir’

Barbaros Hayrettin Caddesi’nde hasarlı parke taşları onarıldı VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

17 Mezarlıkta taş duvar ve tel çit yapılıyor

KO-MEK İlçe Sergileri Baharın Gelişini EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİYLE KARŞILAYACAK

Anıtpark günün her saati vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Kocaelilileri bu yaz pırıl pırıl sahiller bekliyor

İzmit Belediyesi, Üniversiteli Gençleri DOĞAYLA BULUŞTURDU

Gölcükspor son iki hafta maçlarından 6 puan hedefliyor

Bugün vefat edenler

Şüphe Üzerine Durdurulan Tır'da KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ!

İZMİT SAHİLİNDEKİ 'ZORBALAR' YAPAN İKİ ŞAHİS GÖZ ALTINA ALINDI

5 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan T.D. düzenlenen operasyonla yakalandı

ÇALDIĞI MİNİBÜS İLE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

GAZETEMİZİN BUGÜNKÜ BİRİNCİ SAYFASI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16