• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Muhtarlardan, Büyükşehir’in hizmetlerine tam not

Genel 23.01.2024 12:46:21 0
Muhtarlardan, Büyükşehir’in hizmetlerine tam not

Muhtarlardan, Büyükşehir’in hizmetlerine tam not

Kocaelili muhtarlar, kentin en ücra köşesine kadar götürdüğü kaliteli ve hızlı hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesine tam not verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet noktasında mahallelerdeki ihtiyaçlara ve sorunlara anında ve kalıcı çözümler üretiyor. Büyükşehir’in ilçe merkezlerinde ve kırsalda yürüttüğü hizmetler muhtarların ve bölge sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Alt ve üstyapı, ulaşım, Millet Bahçeleri, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yapılan çalışmalarla 2023 tam bir hizmet yılı oldu.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent merkezinde ne varsa kırsalda da olacak anlayışıyla kentin en ücra yerlerine kadar vatandaşların daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları talimat veriyor. Başkan Büyükakın’ın talimatıyla Büyükşehir’in en büyük hizmet ortağı muhtarlarınmahallelerdeki talepleri öncelik sırasına göre birer birer yerine getiriliyor.

HİZMET SEFERBERLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, adeta hizmet seferberliği ilan ederek alt ve üstyapı, ulaşım, Millet Bahçeleri, çevre sağlığı, aile, gençlik ve spor, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere geçen yılı başarılı çalışmalarla dolu dolu geçirdi. Özellikle Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan A Takımı, 2023 yılında Kocaeli genelinde muhtarlardan gelen talepleri anında müdahaleyle hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu.  A Takımı ekipleri, özellikle kırsal mahallelerde taleplerin etkin ve hızlı şekilde karşılanabilmesi için hizmetleri kentin en ücra köşesine kadar taşıdı.Kırsal kalkınma hamlesinin bir parçası olarak Büyükşehir’in kırsalda yürüttüğü hizmetler muhtarların ve bölge sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir’in kırsaldaki hizmetlerin aksamadan yürütülmesi için kurduğu ekipler, geride bıraktığımız yılda 80 farklı konu başlığı altında 2 bin 595 talebi yerine getirerek, çözüme kavuşturdu.

MUHTARLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Kocaeli genelindeki muhtarların, belediyeye gitmeden, “Muhtar Aktif Sistemi” üzerinden gönderdiği talepler, ilgili birimlere hızla iletiliyor. Burada değerlendirilen talepler, yerine getiriliyor. Muhtarlar, 2023 yılında kent merkezinde olduğu gibi kırsalda da hayatı kolaylaştıracak yüzlerce hizmeti hızlı ve kaliteli bir şekilde hayata geçiren Büyükşehir’e tam not verdi. Başkan Büyükakın’a teşekkür eden muhtarlar, yapılan hizmetleri değerlendirdi.

“EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET YAPILDI”

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral:

“Büyükşehir, Kocaeli genelinde çok güzel hizmetlere imza attı. Özellikle ben Gölcük muhtarlar dernek başkanı olarak söylüyorum, hem ilçe merkezine hem köylerimize en iyi şekilde hizmetler yapıldı. Tahir Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Çünkü her başımız dara düştüğünde, her sıkıştığımızda yanımızda oldu.”

“112 ACİL SERVİS GİBİ HEP YANIMIZDA”

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Kurtdere Mahalle Muhtarı Mustafa Ersoy:

“Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin il genelinde ve mahallelerimizde yaptığı hizmetlerle vatandaşların taleplerine en iyi şekilde cevap verdi. Al ve üstyapı olsun, ulaşım olsun tüm hizmetlerinden memnunuz.  Özellikle biz muhtarların, ‘112 Acil Servisi’ olarak gördüğümüz A Takımı’nın hizmetlerinden memnunuz.  Her aradığımızda, çalışmalarıyla yanımızda olduğu için sonsuz teşekkür ediyoruz. Başkanımız Büyükakın, çiftçilere mazot, gübre, tohum başta olmak üzere onlarca tarımsal desteklerle,üretimin devam etmesi için üreticileri teşvik etti. Bunları da çiftçilerimiz memnuniyetle karşıladı. Daha önce ekilmeyen arazilerimiz ekilmeye başladı. Başkanımız, kırsal mahallelerdeki ulaşım sorununu hızlı bir şekilde çözdü. İnşallah 2024’te de hizmetler artarak devam edecektir. Hizmetlerinden dolayı şahsım, muhtarlar ve mahalle sakinleri adına Başkanımız Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum.”

“10 ÜZERİNDEN 10 PUAN VERİYORUZ”

Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı ve Osman Yılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu:

“Dolu dolu bir hizmet yılını daha geride bıraktık. Yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Taleplerimize anında dönüş yapılıyor. Başarılı performansıyla Büyükehir’e 10 üzerinden 10 puan veriyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin tarıma ve çiftçilerimize verdiği destekten dolayı üreticiler memnun. Başkanımız Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde de muvaffak olacağına inancımız tamdır.”

“HİZMETTE 2023 ÇOK VERİMLİ GEÇTİ’’

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Derince Mersincik Mahalle Muhtarı Derya Uluç:

“Hizmet açısından 2023 yılı çok verimli geçti. Büyükşehir ile olan irtibatımızı en iyi şekilde kullanarak, mahallemizin, vatandaşların sorunlarını aktardık. Muhtar Aktif Sistemi üzerinden ilettiğimiz taleplerimiz hemen yerine getiriliyor. Eskiden dilekçe yazıp belediyeye gitmemiz gerekiyordu. Şimdi belediyeye gitmeden, sistem üzerinden anında gönderiyoruz. Çağımıza yakışır şekilde dilekçelerimiz alınıyor ve gerekli birimlere iletiliyor. Geri dönüşler yaparak, olayın çözülüp çözülmediği hakkında da bilgi veriliyor. Küçük dokunuşlarla büyük işlere imza atıyorlar. Büyükşehir’in tüm birimlerini kutluyorum, teşekkür ediyorum.”

“BAŞKANIMIZ DAHA NİCE HİZMETLERE İMZA ATACAK”

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ballar Mahalle Muhtarı Yüksel Horos:

“Büyükşehir’in hizmet noktasında destekleri sayesinde güzel bir yılı geriden bıraktık. Taleplerimizin neredeyse hepsi yerine getirildi. Büyükşehir hizmet noktasında güzel bir ivme kazandı. Ne zaman telefon etsek, anında muhtar arkadaşlarımızın hizmetine ulaşıyorlar.Hizmetlerinden dolayımuhtarlığım ve vatandaşlar adına Başkanımız Büyükakın’asonsuz teşekkür ediyorum.Kandıra’nın geniş bir coğrafyası var. Kandıra tarımın yoğun yapıldığı bir yer. Büyükşehir’in tarımsal desteklerinden memnunuz. Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçirdi Başkanımız. Bölgede, alt ve üst yapı çalışmaları büyün oranda tamamlandı. Doğalgaz şu an bütün köylere ulaştırıldı. Başkanımız sihirli ellerinin dokunuşuyla bizlere çağ atlattı.”

“VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN”

Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş:

“Yol bakımı ve yapımı, kaldırımların düzenlenmesi, aydınlatma, park bahçeler, ağaç dikimi gibi birçok hizmet aldık. Taleplerimize en kısa sürede dönüş oluyor. Hizmetlerden vatandaşlar memnun, bize geri dönüş oluyor.Hizmet açısından güzel bir yılı geride bıraktık. Özellikle A Takımı’ndan çok memnunuz.

Tahir Büyükakın başkanımızın her zaman yanındayız. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

“TARIMDA ÇOK ÖNEMLİ DESTEKLER ALDIK”

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çepni Mahalle Muhtarı Hüseyin Türker:

“Muhtarlar olarak, halkımız ile belediye ve diğer kurumlar arasında köprü vazifesi görüyoruz. 2023 yılı çok verimli geçti. Mahallelerimizdeki hizmetlerde A Takımı’nın büyük payı var. Kırsalda tarımla ilgili çok güzel destekler aldık. Bunlarla ilgili çiftçilerimiz memnun, bizler de aracı olarak memnunuz.Her türlü hizmetten yararlandık.Tahir Büyükakın başkanımız ve ekibinden razıyız. Allah da onlardan razı olsun.’’

“TAHİR BAŞKANIMIZLA ÇALIŞMAK ÇOK GÜZEL”

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı ve Çakırcaali Mahalle Muhtarı Adnan Kaçan:

“Kandıra olarak Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. 2023’de işlerin çoğu tamamlandı, bir kısmı bu yılın planlamasına alındı.Ne zaman talepte bulunsak, Hızır gibi yetişiyorlar. Kandıra’nın en ücra köşesinde ekipleri görmek mümkün. Yol bakımından çeşmeye varana kadar her şeye koşturuyor, ufak dokunuşlarla büyük işler yapıyorlar. Bir yandan Kandıra Belediyesi diğer yandan Büyükşehir, hizmetleri tartışılmaz. Büyükşehir, Kandıralı çiftçilere mazot, gübre, tohum olmak üzere çok sayıda tarımsal destekler de veriyor. Tahir Başkanımızla çalışmak çok güzel. Her konuda vatandaşımızda çok memnun, muhtarlarda memnun.”


30 ton benzin yüklü tanker devrildi GÖLCÜK FACİADAN DÖNDÜ

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ahırda yangın çıktı 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

BAŞKAN HÜRRİYET, YENİ DÖNEME GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLIYOR

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ‘1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN’

Bakımsız elektrik trafosuna bakım yapılmalı

Başkan Gökçe´nin Konukları Eski Başkanlar Alan ve Toker

İzmit Belediyesi Halk Sağlığı için İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zemini vatandaşları zor durumda bırakıyor ZEMİNİNE ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi yeni eğitim yılında %120 zam yaptı YAPILAN ZAM ÖĞRENCİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 35. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

KOTO’dan Büyükakın’a ‘tebrik’ ziyareti

Kocaeli Vali Yardımcıları ev ziyaretlerini sürdürüyor BU HAFTA 30 HANEYLE HEMHAL OLDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı

Otizmi Çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor

Başkan Çalık, Samimiyet ve Güler Yüzün Fotoğrafını Çekti

Körfezli Yüzücüler Madalyaları Topladı

Gölcükspor U-18 takımı Sakarya Harmanlıkspor ile 3-3 berabere kaldı

Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16