• BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,07
  • EURO

    34,83% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2389,22% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi toplantıda bir araya geldi

Genel 15.01.2024 14:50:10 0
Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi toplantıda bir araya geldi

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi toplantıda bir araya geldi

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Yılın İlk Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı- İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya katılım sağladı

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları yılın ilk toplantısını il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıylagerçekleştirdi. Kasım ve Aralık ayı çalışmalarının değerlendirildiği ve 31 Mart Yerel Seçim çalışma hedeflerinin verildiği toplantıya Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya katıldı.

Şengün’den önemli mesajlar

Toplantının açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün yaptı.
Şengün, konuşmasında şunları söyledi: “Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak tüm insanlığı kuşatması, birlik, beraberlik, barış ve huzura; Filistin’in özgürlüğüne vesile olması temennisiyle milletimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyorum.’

‘Dava İnsanıydı, son sözleri tebliğ oldu’

Şengün, ‘Bir milletvekilimizin katılımıyla ilk İl Divan Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Kocaeli Milletvekilimiz merhum Hasan Bitmez ile böyle bir toplantı yapma şansımız olmadı. Bir seçim değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiştik. İyi ki o gün o toplantıyı yapmışız.
Dava insanıydı, son sözleri tebliğ oldu.  Nazikti; son cümlesi “Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” oldu. Teşkilatçıydı; son nefesi hizmet oldu. Bu vesileyle şerefli bir ölümle Hakk’a yolculadığımız vekilimiz Hasan Bitmez’i rahmetle anıyorum. Mücadelemiz şüphesiz onun bıraktığı şekilde devam edecektir’ dedi.

Kaya, ‘Saadet Partililer Söz Verdikleri Şeyi Yerine Getirir’

Ardından söz alan Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kocaeli Kadın kollarının gayretli çalışmalarını yerinde müşahede etmekten mutluluk duyduğunu belirterekbaşladığı konuşmasında gündeme ve seçim çalışmalarına değindi.  Kaya, ‘14 Mayıs’ta bir seçim yaşadık. Önemli bir mücadele ortaya koyduk. Bu önemli mücadelede yapmaya çalıştığımız şey, ülkemizdeki temel meselenin kutuplaşma, kamplaşma olduğu bilinciyle insanları birbirine yaklaştıracak bir dili ve siyaset tarzını geliştirmekti. Millî Görüş hareketinin en önemli özelliği; kendi rengini muhafaza ederek toplumun tüm kesimleri ile iletişime geçebilme becerisidir. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnikten olursa olsun herkesin ittifak ettiği bir husus; Saadet Partisi farklı!
Saadet Partililer söz verdikleri şeyi yerine getirir. Ve Saadet Partililer Genel Merkezinin verdiği karar neyse o kararın hayat bulması için mücadele eder. Saadet Partisinin bu ülkede siyasetin merkezinde olmasının ana gerekçesi budur!’

Saadet Partisi Bugün Meclis’te
‘1969’dan bu tarafa kendisini en soldan en sağa kadar tanımlayan siyasi partilerle, bir uzlaşma zemini olduğunda, ülkeye hizmet etme yolunda bir imkan doğduğunda, o imkanı elde etmek ve o imkan neticesinde vazifemizi yerine getirmek için yaptıklarımız ortadadır.
Son olarak 14 Mayıs’ta Türk siyasetinde attığımız bu beklenmedik adım ve sizlerin ortaya koyduğu gayretle Saadet Partisi bugün Meclis’te..’

Çok Önemli Bir Mesaj Var
‘Bir bütçe görüşmesigeçti. Bir şehit verdik. 22 dakikalık bir konuşma. Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum cümlesiyle tamamlanan bir konuşma.. Bunda çok önemli bir mesaj var. Burada tarihe düşen bir not var.  O konuşmanın her bir anında, belki bugün hissetmiyoruz fakat yakın gelecekte ülkenin tartışacağı birçok başlık var. Bu konuşma hiçbir zaman unutulmayacak.’

‘İnsanları doğduğu yerde doyuramayan bir ekonomi olur mu?’


Kaya, ‘Anadolu’nun köyleri bugün tatil köylerine döndü. Anadolu’da tarımda çalışanların yaş ortalaması 60 oldu. Kendi tarım ürünlerine kota uygula; Meksika’nın, Nepal’in çiftçisini destekle. 85 milyonluk nüfusu bu şekilde doyurmaya çalışan bir ekonomi ayakta kalır mı?

Zaten tarım ve hayvancılığa vurulan darbeyle bir süredir boşalan köyler şimdi de sermaye sahiplerine peşkeş çekiliyor. TOKİ eliyle ihaleye açılan araziler köylülerin elinden alınıyor. Köy arazilerinin satılması; hayvanların otlayacağı alanların yok olması, ekilecek alanların azalması demek. Çiftçinin üretmemesi, köylerimizin terk edilmesi, üretimin düşmesi demek. Evimize aldığımız sütün, peynirin fiyatının artması; etin sofralarımıza girmemesi demek… Ekonomiyi bitirdiler, fabrikaları sattılar yetmedi; şimdi de köylerimizi talana açıp bizi büyük bir tehlikeyle baş başa bırakıyorlar. Bu gidişe dur denilmezse karşı karşıya kalacağımız tehlikenin adı maalesef kıtlık ve gıda yetersizliğidir.’

‘Bu Anlayış Muhakkak Değişmelidir’

‘Köylerimizin geleceği, milletin geleceği; toprağın bereketi, ülkenin refahıdır. bunu asla unutmayalım! Saadet Partisi olarak biz, ‘tarım ve hayvancılık milli güvenlik meselesidir’ diyoruz. Üretmeyen, tükenir! ‘İnsanımızı topraksız, toprağımızı da insansız’ bırakan bu anlayış muhakkak değişmelidir.’

“Nas Ekonomisi” Diyen İktidar, Faizleri %40’ın Üzerine Çıkardı

Ülkemiz 2001 yılından sonra ekonomik açıdan en zor günlerini yaşıyor. Çalışanların neredeyse yarısı asgari ücrete mahkûm edilmiş durumda.Çarşı pazarda enflasyonun ateşi düşmüyor, kira fiyatları aldı başını gidiyor. Tüm bu ekonomik tablo karşısında yılın başında “Nas Ekonomisi” diyen iktidar, faizleri %40’ın üzerine çıkardı.

‘Neler Oluyor, Nereye Gidiyoruz!’


Kaya, ‘ABD’nin resmi rakamlarına göre 2022 yılında 15.000 gencimiz, Meksika sınırındankaçak yollarla Amerika’ya gitmiş. Bunların içinde Kanada’ya geçenler yok. Neler oluyor, nereye gidiyoruz! Mühendise mikrofon uzat yurt dışına gitmeye çalışıyor. Doktora mikrofon uzat, yurt dışına gitmeye çalışıyor. 2023 yılında 3900 hekim başvurularda kullanmak üzere Türk Tabipler Birliği’nden iyi hal kâğıdı almış. Ülkemizin bugünkü durumunu anlayabilmek için ekonomide gelinen vahim tabloyu iyi analiz etmek gerekiyor. Felaket tellallığı yapmak istemiyoruz. Umutları karartmak için söylemiyoruz. Fakat Saadet Partisi’nin varlığının bu ülke için ne kadar önemli olduğunu, verdiğimiz mücadelenin bu ülke için ne kadar hayati olduğunu görelim diye bunları anlatıyoruz. Ve bu toplantılarıçok daha kötü sonuçlarla yüzleşmemek için yapıyoruz’ dedi.

‘Bir Millet Soykırıma Uğruyor’

Kaya, son olarak, ‘Gazze, Gazze’den ibaret değildir!Gazze’nin güvenliği demek, Ankara’nın güvenliği demektir. Kudüs özgür olana dek, hiç kimse kendini özgür zannetmesin! Filistin bağımsız olana dek, hiç kimse kendi güvenliğinden emin olma gafletine düşmesin! 7 Ekim olayların başlangıcı değil sonucudur.  1897’den 1948’e giden süreci, 1948-69 arası dönemi ve 1969’dan bugüne dek yaşananları iyi idrak etmek mecburiyetindeyiz.
2006’dan beri 17 yıldır havadan, karadan, denizden ambargo uygulanan bir millet! 300 km2’lik alana sıkıştırılmış gidecek yerleri olmayan bir millet soykırıma uğruyor.’ diyerek konuşmasını tamamladı.


Gölcük Haber 38. Yaşına dostlarıyla birlikte girdi GÖLCÜK GAZETESİNE SAHİP ÇIKTI

İYİ HABERLER GÖLCÜK…

UZUNER, “ÖNERGELERİMİZİN VE PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

MANAV, “BRUKSİZM’IN TÜRKİYE’DE HER 2 KİŞİDEN BİRİNDE GÖRÜLEN BİR DURUM”

SARI, “HER KOŞULDA YANLARINDAYIZ”

KADINLAR KOROSU BAHARI ŞARKILARLA KARŞILADI

VALİ YAVUZ, HIDIRELLEZ BAYRAMI’NI KUTLADI

HASTA NAKİL AMBULANSLARIYLA TEDAVİYE GÜVENLİ ULAŞIM

KAZANFER, “YATIRIMCILAR BU DÖNEMİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ”

Kirliliğe Karşı Sıfır Atığa Geçiş Girişimi Projesi; KÜRESEL ÇEVRE FONU’NDAN KOCAELİ’NE PİLOT ŞEHİR GÖREVİ

BAŞKAN ÖZLÜ KOMŞULARININ GÖNÜL HANELERİNE MİSAFİR OLUYOR

‘YEREL BASININ SORUNLARI TBMM’DE ARAŞTIRILMALI’

İLİMTEPE 118. SOKAKTA ÜSTYAPI YENİLENDİ

Okuma Sanatı Kulübü Kitap Söyleşilerine başladı

Körfezli Çocuklar ´Eşit Masallar´ ile eğlendi

İZGİM’DE TUFTİNG ATÖLYESİ AÇILIYOR

BUGÜNKÜ 1. SAYFAMIZ

KAYIP MERVE BULUNDU

UZUNER, “ÖNERGELERİMİZİN VE PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

GÖLCÜK HABER 38 YAŞINDA…

GÖLCÜK’ÜN GEÇMİŞİ GÖLCÜK HABER DE YAZILIDIR…

DAVETLİSİNİZ

SEZER, ‘DEVLET HASTANESİ HAZİRAN’DA AÇILIYOR’

DOÇ. DR. MİNE CAN’DAN KİŞİSEL SERGİ “MOTİFLERLE ANADOLU”

47 SAĞLIK SEN ÜYESİNİN KARADENİZ GEZİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

YILMAZ ‘KONGRE HAZIRLIĞIMIZA BAŞLADIK’

KO-MEK’TE İLK SERGİ KARTEPE İLE BAŞLADI

ANNELER ANITPARK’A BEBEK BAKIM ODASI İSTİYOR

Kavaklı Sahilinde Spor Aletlerinin ÇEVRESİNİN KAPATILMASI İSTENİYOR

KARTEPE MENDERES BULVARINA YENİ ÜSTYAPI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

KAZANFER, “YATIRIMCILAR BU DÖNEMİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ”

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
5.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
14.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16