• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayları tanıtıldı

Genel 3.02.2024 13:54:07 0
AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayları tanıtıldı

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayları tanıtıldı

AK Parti’de aday tanıtım toplantısı bugün İzmit’teki Kongre Merkezi’nde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlendi. Program, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Tahir Büyükakın ile ilçe belediye başkanları , yeni dönem adayları ve Cumhur İttifakı ortakları ile çok sayıda partili katılım sağladı.

Talus, “AK Parti davasına gönül vermiş her kişi, belediye başkanı olacak hislere halistir”

Aday tanıtım toplantısında açılış konuşmasını  AK Parti İl Başkanı Şahin Talus yaptı. Talus, konuşmasında , “31 Mart 2024 seçimleri için yeni bir menzildeyiz. Allah’ın izniyle yeni bir koşuya başlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tahir Başkanımızı 7 Ocak’ta Sayın Cumhurbaşkanımız bize emanet etti. Başkanımız Tahir Büyükakın yeniden aday olarak çalışmalara başladı. Ben şahidim. Başkanım çalmadık kapı bırakmadı. Allah’ın izniyle kendi rekorumuzu yenileyeceğiz. Bugün ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. AK Parti davasına gönül vermiş her kişi, belediye başkanı olacak hislere halistir. Tüm aday adayı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Adaylarımız ve aday adaylarımız bu süreci çok güzel yönetti. Cumhur İttifakı ile her daim omuz omuza, yan yana olduk. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Büyükakın, “Biz, bu milletin emanetini yerine düşürmemek için varız ve bunun için çalışacağız”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’tan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, açıklamalarda bulundu. Büyükakın konuşmasında, “İlk gün başladığımızda ,”Bundan sonra şehre adanmıştır”dedik. Bu anlayışı Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. Asolan millete hizmet etmektir. Millete hizmet eden, onun efendisidir. Milletin efendisi yoktur. Millete hizmet etmek vardır. Bu halk bize güvendi, bu belediyeyi bize emanet etti. Burası emanet makamıdır. Emanet makamından elbet kalkılacaktır. Aslolan nasıl kalkıldığıdır. Hep bu bilinçle hareket ettik. Mezarlıklarda vazgeçilmez insanlardan çok sayıda var. Mezarlıklarda çok sayıda belediye başkanı var. Emanet olduğunu unutmadan devam edenler, milletin arasında yüz akı ile gezmeye devam ediyorlar. Biz 5 yıl boyunca bunu aklımızdan hiç çıkarmadan hareket ettik. Biz, bu milletin emanetini yerine düşürmemek için varız ve bunun için çalışacağız. Sadece ve sadece belediyecilik yaptık. Gerçek Belediyeciliği AK Parti bilir. Gerçek belediyecilikten başka belediyecilik var mı? Evet var. Sosyal medya belediyeciliği var. Sosyal medya belediyeciliği var. Şehri sel götürürken, Bodrum’da tatil yapanlar var mesela. Kar her yeri kaplamışken, trafik açılmamışken bütün arabalar yollarda beklerken, büyükelçilerle yemek yeme var mesela. Belediye başkanlığını son altı ayda hatırlayanlar var. Seçimlere az kala bu şehre hizmet etmek istiyorum diyenler var. Sürekli “Mağdurum, mağdurum, mağdurum” diyen, “Beni çalıştırmıyorlar” diyen belediyecilik de var”.

“Gerçek belediyecilik, koltuğun emanet olduğunu unutmadan yapılır”

Büyükakın sözlerinin devamında, “Seçimden önce sözler verip, sözlerini unutanlar var. Bir kişiyi bile işten çıkarmayacağız deyip, seçimi kazandıktan sonra insanları kapıya koyanlar var. İstanbul’da, Ankara’da ve Bolu’da gördük mü? Diğer belediyelerde gördük mü? Gerçek belediyecilik yapacağız diyorlardı. Gerçek belediyecilik, koltuğun emanet olduğunu unutmadan yapılır. Şeffaftır, katılımcıdır ve hesap vericidir. Sayısız çalıştaylar düzenledik. Kentin tüm STK’ları, Odaları’nı kurum ve kuruluşlarını topladık, fikirlerini sorduk. Hiçbir zaman böbürlenmedik, kibirlenmedik ve büyüklenmedik. Aslolanın hizmet etmek olduğunu alemlere rahmet olan Peygamber efendimizden öğrendik. Tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz. Bu millete hiçbir zaman yalan söylemedim, bundan sonra da söylemeyeceğiz. Belediye başkanı şehrin eminidir. Şehri emanet alan bir belediye başkanı seçimden önce vaadlerde bulunup, sonra unutmaz. Müslüman yalancı olmaz. 11 belediye başkanı arkadaşımızla 5 yılda beraber hizmet ettik. Yeni dönemde bir kısmı arkadaşımız görevine devam edecek. Bir kısmı da yenilerine bırakacak. Geçmiş dönem görev yürüten tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayrak teslim edilir, daha iyi bir arkadaşımız yoluna devam eder. Diğer arkadaşımız da onu desteklemeye devam ederiz. Bugüne kadar hep “Ben daha iyi hizmet ederim” anlayışı vardı. Artık benimle beraber 13 adayımız var. Tahmin söylemiyorum. Sandık sonucunu söylüyorum. Bu ilin 12 ilçesinin 12’sinde de hem milletvekilliğinde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci çıktı. Sandık sonuçlarına göre bu şekilde devam edersek 12-0’dır. Büyükşehir’de de yine kazanacağız. Ancak seçim sandıkta kazanılır. O güne kadar tek tek, kapı kapı gezerek, çalışarak kazanacağız.”

Yavuz, “Çalışacağız, Kocaeli’de 13-0 yapacağız”

Tahir Büyükakın’ın ardından söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, konuşmasında, “Seçimlere 57 gün var. Kısa konuşalım, uzun çalışalım. Bir an önce aday tanıtımlarımızı gerçekleştirelim. Buradan Sakarya’ya geçeceğim. Orada da aday toplantımız var. Yarın da Malatya’da sonra da Kahramanmaraş’ta olacağız. Bugünlerde çok yoğun ve çok titiz bir şekilde çalışıyoruz. Kocaeli’de olmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli, teşkilatçılık anlamında hem de şehircilik anlamında ve partiye nitelikli destek vermek anlamında bizim gözbebeği şehrimiz. Bu şehirde aday tanıtım programında bulunduğum için büyük bir mutluluk duyuyorum. Rabbime, Kocaelili hemşerilerimizle omuz omuza olmamızdan ötürü size teşekkür ederim.
Çok büyük bir işler yaptı. Belediye başkanlarımızın çok güzel işler yaptığından hiçbirimiz şüphesi yok. Milletvekillerimizin Kocaeli için nelere kafa yorduğunu, ne uğraşlar verdiğini dört dönem milletvekili yapmış ve beraber çalışmış biri olarak biliyorum. Hepimiz el birliği ile bu ülke için, bu şehir için daha iyi şeyler yapalım. Niyetimiz son derece halis. Cumhur İttifakı kapı gibi sapasağlam ayakta. Çok bereketli işlere imza atıyoruz. İnşallah Kocaeli 13-0 olacak. Oldum, olmadım yok. İstediğim oldu, olmadı yok. Çalışacağız, Kocaeli’de 13-0 yapacağız. Görevimizi yapmanın hazzı ve gururu içinde 1 Nisan sabahına uyanacağız. Bugüne kadar görev yapan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Programda açıklanacak adaylar şöyle:

Gölcük Belediye Başkan Adayı: Ali Yıldırım Sezer
Kandıra Belediye Başkan Adayı: Erol Ölmez
İzmit Belediye Başkan Adayı: Muharrem Tutuş
Kartepe Belediye Başkan Adayı: M. Mustafa Kocaman
Karamürsel Belediye Başkan Adayı: Mesut Çetinkaya
Başiskele Belediye Başkan Adayı : Yasin Özlü
Derince Belediye Başkan Adayı: İbrahim Şirin
Körfez Belediye Başkan Adayı: Şener Söğüt
Gebze Belediye Başkan Adayı: Zinnur Büyükgöz
Çayırova Belediye Başkan Adayı : Bünyamin Çiftçi
Darıca Belediye Başkan Adayı: Muzaffer Bıyık
Dilovası Belediye Başkan Adayı: Ramazan Ömeroğlu


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16