DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta ilgi her geçen gün artıyor GERÇEK CAĞ LEZZETİ

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta ilgi her geçen gün artıyor GERÇEK CAĞ LEZZETİ

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta ilgi her geçen gün artıyor

GERÇEK CAĞ LEZZETİ

İlçemizde 2014 yılından beri hizmet veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap her geçen gün ilgisini arttırıyor. Erzurum’un gerçek Cağ Kebap lezzetini Gölcüklülerle buluşturan İlhan Usta, gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Gerçek Cağ Kebap lezzeti sunuyorlar

Gölcük’te cağ kebap denildiği zaman ilk akla gelen isim olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap kalitesi ve lezzeti ile fark yaratmaya devam ediyor. 45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunan İlhan Usta gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Gölcük Halkına gerçek cağ kebap lezzeti sunuyoruz” dedi.

Yılların deneyimi

45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Usta, “2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Zaten cağ kebap, Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. Tabi özel marine sosumuz ile gerçek cağ kebap lezzetini hazırlıyoruz. Bu da her geçen gün ilgimizi arttırıyor. Tabi bu durumda bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.