• BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,42% 0,14
  • EURO

    34,58% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2381,56% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Aday ve Proje Tanıtımını büyük coşkuyla yaptı AYNACI BELEDİYE BAŞKANI GİBİ KARŞILANDI

Foto Galeri 24.02.2024 12:01:19 0
İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Aday ve Proje Tanıtımını büyük coşkuyla yaptı AYNACI BELEDİYE BAŞKANI GİBİ KARŞILANDI

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün akşam Gölcük Kongre Sarayı’nda aday ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.  

Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve üye adayları, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantı, bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Yusufoğlu, ‘Gölcük’ün bütün problemlerine hakim, tüm sorunları biliyor’

İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, “31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında düzenlediğimiz proje ve aday tanıtım toplantımızın teması, 25 yıldır aynı zihniyetle yönetilen, ‘Yeni Yüzyıl, Yeni Gölcük’ sloganıyla ortalıkta dolaşanların ipliğini pazara çıkarma toplantısı değildir. Projelerimizi kimlerle ve nasıl yapacağımızı anlatacağız. Bizler bu seçime çok iyi hazırlandık çünkü 6 yıldır ilçe başkanlığını yapan sevgili İsmail Aynacı kardeşimiz tüm meclis toplantılarına katıldı. Gölcük’ün bütün problemlerine hakim, tüm sorunları biliyor. İsmail Aynacı kardeşimizin anlatacağı projelerle dersine nasıl çalıştığını anlayacaksınız. Her şeyin röntgenini çekmiş, çözüm bulmuş şekilde karşınızda olacak. Tekrar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Acur, “Gölcük İsmail Aynacı’yı benden daha çok seviyor”

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Malumunuz bundan yaklaşık 6 ay önce seçimlere bağımsız ve tek başına girme kararı aldı. Bu salonu görünce ne kadar doğru bir karar aldığımızı görüyorum. Hepiniz sağ olun. Saat 17.30 itibariyle tüm Türkiye genelinde iktidar ve muhalefeti ile en fazla aday çıkaran parti İYİ Parti olmuştur. İsmail Aynacı kardeşim, 6 yıl ilçe başkanlığı yaptı. İsmail kardeşime sonsuz minnettarım. Kendisi bizi hiç mahcup etmedi. Yarın belediye başkanı olduğunda da ilçemize en iyi hizmeti verecektir. Bundan hiç şüphem yok. Gölcük İsmail Aynacı’yı benden daha çok seviyor. Gölcük’ü İsmail Aynacı’ya, İsmail Aynacı’yı da sizlere emanet ediyorum. Sağ olun” dedi.

Aynacı, “Gölcük istediği yatırımı alamamaktadır”

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, “6 yıldır bu düşünce ve inançla ilçe başkanlığı yaptım. Bugün belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Biz bu yola partimizin duruşuyla Gölcük’ü yeniden inşa etmek için çıktık. Gölcük istediği yatırımı alamamaktadır. Otopark, AVM, sinema salonu yok. Yıldızlı bir otel, çocukların oyun oynayacağı alanlar yok. Gölcük bunu mu hak ediyor? Tüm yönetim sizde, neden yok? Ben 6 yıllık görevimde tüm meclis toplantılarına katıldım. İsmail Aynacı’nın vizyonu kadar meclisin de aynı vizyonu taşıması lazım. Meclis listen düzgün çalışmazsa başkanın çalışma imkanı yok. Gölcük bir donanma kenti ve silmek istiyorlar. Benim listemde garnizon komutanı var. Kendisinin bu görevi istemesi, Gölcük’ü sevdiğindendir. Bu listede avukat, banka müdürü, geçmiş dönem belediye başkan adayı, elektrik mühendisi, çiftçi, esnaf var ama biri yok, müteahhit yok. Kendi çizdiği projeyi belediyede imzalayacak mimar yok. Kendi şirketinde proje çizip imar düzenlemesi yapıp aynı imar komisyonunda olmuş diyerek imzalayacak mimar yok. Önceliği Gölcük olan isimlerle bir aradayız. Ben projeleri her okuduğumda heyecanlanıyorum. Bu kadar mı eksik diye de üzüleceğiz. Türklerin kültüründe akıncılar vardır. Akıncılar, Türklerin fethe gitmeden önce şehrin halkı ile özdeşleşip şehri fethe hazır ederler. Şehirde yaşayan kişiler adaletin geleceğini anlarlar. Burada öğrendiklerinizi halka anlatarak fethin önünü açmalısınız. Proje dışında konuşulmasına müsaade etmeyin. Gölcük nerede? Gölcük için yapılacaklar nerede? Siz hemşericiliğe müsaade etmeyin. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. 2019’da verilen sözlere bakın. Fakülte, battı – çıktı, otel, yapay resif alanı, Hisareyn spor kompleksi olacaktı, olmadı. 2018’de İzmit – Gölcük metro hattı hayırlı olsun diyenler metroyu getiremedi. Hedefimiz Gölcük. Projelerimizin çoğunluğu büyükşehir kaynaklarıyla yapılacak. Ben yapacaklarımızı anlatacağım ama siz de olmayanları düşünün.”

“GÖLAŞ iştiraki ile internet anlaşması imzalayacağız”

Projelerine değinen Belediye Başkan Adayı Aynacı, “Ülkemiz ekonomik buhrandan geçiyor. İktidar, emekli maşı ve asgari ücretle vatandaşlarımızı zora düşürdü. 10 bin liraya mahkum edilen emekliye, asgari ücretliye ne yapabiliriz diye proje hazırladık. İlk projemiz, öğrencisi olan her eve ücretsiz internet verme projemizdir. GÖLAŞ iştiraki ile internet anlaşması imzalayacağız. Ücretsiz bir şekilde evlere interneti biz götüreceğiz. Tüm eğitim imkanlarını internet üzerinden sunacağız. Bugün en uygun internet 500 lira. İyi Gölcük’te her eve 500 liralık bir nakdi yardım yapmış olacağız. Ekmek fabrikası projemiz var. Anlaşmamı yaptım, göreve geldiğimiz ilk 30 günde ekmeği biz getireceğiz. Bugün kuruyla ekmeği 4,75 liradan vatandaşa biz ulaştıracağız. Evinde bir asgari ücretten az gelir olan evlere Gölcük Belediyesi günlük iki ekmek götürecek. Mevcut belediyenin halk ekmek projesi var. Bu halk ekmek nerede? En Değirmendere ve Gölcük’te işlek caddede halk ekmek var. İhtiyacı olan kişilerin onuruyla oynuyorlar. Nerede sizin adaletiniz? Bu insanları en merkezi yerde halk ekmek kuyruğuna getirmek reva mıdır? Biz bu sorunu da çözeceğiz. GÖLAŞ Market projemiz olacak ve her mahallemizde bu marketi açacağız. Bu marketlerde ekonomik, kaliteli ürünler satılacak. Bu markette o ekmeğin yeri olacak, marketlerde kadınlarımız çalışacak. Gölcük Belediyesi 120 kadınına, gencine istihdam sağlayacak. İlçemizde tarım konusunda kendi üretimimizi yapacağız. Üreten bir belediye olacağız. Kendi çiftçimizi teşvik edeceğiz. Ekmiyorsa mal sahibinden tarlasını işletmek için izin isteyeceğiz ve buradan çıkan ürünleri halkımıza sunacağız” dedi.

“Sorun varsa yönetenlerin liyakatsizliği yüzünden sorun çıkıyor”

“Gölcük Belediyesi Gölcük’te üretilen tüm ürünleri alma garantisi verecek” diyen Aynacı, “Biz bu garantiyi verirsek çiftçimiz toprağını eker. İlçemizde arıcılık var. Bununla ilgili Gölcük Belediyesi hiçbir şey yapmıyor. Gölcük’te üretilen malın tamamını Gölcük Belediyesi olarak satın alacağız. Bunları da marketlerimizde satacağız. Gölcük’te kadınlarımıza değer verip pozitif ayrımcılık yaparak onlara istihdam sağlayacağız. Kreşler açıp istihdam ettiğimiz kadınların çocuklarına bu kreşlerde bakacağız. Şehrimizde sokak hayvanları sıkıntısı var. Bizim sokak hayvanı ile sıkıntımız yok. Mevcut yönetim kısırlaştırmasını düzgün yapsaydı sorun olmazdı. Sorun varsa yönetenlerin liyakatsizliği yüzünden sorun çıkıyor. Bizim hayvan köyü projemiz var. Kendilerine bir köy inşa edeceğiz. Onlar doğal hayatlarını yaşıyor gibi hissedecek. Irklarına göre ayıracağız ve her türlü bakımlarını yapacağız. Sorumluluk alınmıyorsa biz o sokak hayvanlarını heba etmeyeceğiz, sokak hayvanları kendi köylerinde yaşamlarına devam edecek. İsteyen de buradan gelerek o hayvanları sahiplenecek. İlçemizde Dumlupınar Mahallesi, diğer adıyla İdlib. Cumhuriyet Parkı, diğer adıyla Suriyeliler parkı. İlçemizde ciddi anlamda popülasyonları artıyor. Savaş bitmiş, bayramlaşmaya gidiyorlar, Gölcük Belediye sınırları içerisinde yabancı uyruklu kişiler dükkan açmak istiyorsa açma ruhsat değeri en az 300 bin lira olacak. Buna bir encümen kararı yeter. Vergisiz çalışmasına müsaade edilmeyecek. Benim vatandaşım vergimi verirken onlar vergi vermeden iş yapamazlar. Çocuklarımız artık şehir merkezlerine gitmiyor. Tanju Özcan bunu nasıl düzelttiyse İsmail Aynacı da yapacak. İlçemizin en büyük sorunu trafik. Gebze’den yola çıkıp üçüncü trafik lambası İskele Yolu’nda sizi karşılıyor. Dördüncü ışık belediye önü, sekizinci Halıdere’de, onuncu Ulaşlı’da. 46 kilometre yol geldiniz 2 trafik lambası, 6 kilometre yol gittiniz, 8 tane daha ışık geldi. Battı – Çıktı projesi onaylandı diye sürekli söylüyorlar. Gölcük’te battı – çıktının olmayacağını tüm Gölcüklüler biliyor. Altından dere geçen bir yolumuz var. Binalar yola yakın. Gölcük’te bir kentsel dönüşüm yapılıyor. Diyafram duvar yapılıyor, bu duvar binanın dışında güçlendirme duvarıdır. Yarın neyin battı – çıktısını yapacaksınız? Biz doğru projeyi Bakanlık’tan isteyeceğiz. Dörtyol’dan başlayarak yol üstten geçecek. Eski sanayi sitesinde 46 dönümlük bir alan var. Bu alanda yapılacak proje, Gölcük’ün tek kurtuluşudur.

‘Gölcük’ü modern bir ilçeye dönüştüreceğiz’

Aynacı, ‘Şu an mevcut belediye başkanı, burada konut yapmak istediğini söylemiş. Buraya yeniden konut yapılırsa ilçemiz çarşısı sıkışır. Biz orada alışveriş merkezi yaparak Gölcük’e yeni merkez oluşturacağız. Değirmendere’de yeni kültür merkezi yapacağız. İlçemizde son beş yılda, mevcut büyükşehir ve ilçe belediye başkanı bir tane kapalı otopark yapmadı. Metruk binaları yıkarak çelik konstrüksiyonla katlı otoparklar yapıp ilçe trafiğine nefes aldıracağız. Beş yılda Gölcük’e bir tane kapalı pazar alanı yapılmadı. Çarşamba Pazarı’ndaki görüntüyü düzelteceğiz ve bu pazarı kapalı alana taşıyacağız. Eski sanayi alanına yaklaşık 20 dönümlük alanda, anayola yakın olacak şekilde kapalı pazar alanı yapacağız. Anayoldan gelenler de burada kent müzesini görecek. Şu an içinde bulunduğumuz Gölcük Kongre Sarayı’nı da yenileyeceğiz. Burada düğün salonu, kütüphane, sinema salonu, kafeterya bulunacak. Gençler artık zamanının tamamını Kavaklı’da geçirecek. İlçemizde bir tane yıldızlı otel yok. Belediye otel yapamaz ama vizyoner bir belediye olursa bir yatırımcı gelir buraya bir otel yapar. Biz bu şekilde devam edersek Çarşamba pazarında bir ikinci el pazarı olacak. Yüzbaşılar’da modern bir kültür merkezi olacak. Değirmendere’de denize sıfır, aquaparklı bir otel getireceğiz. Bunun da sözünü aldım. Halıdere ve Ulaşlı’da çok küçük dokunuşlarla çok güzel projeler yapacağız. Modern bir şehir yapacağız. Yazlık Kadırga’da sosyal tesis, bungalov ev ve konaklama tesisleri yapacağız. Kadırga’yı modern bir hale getireceğiz. Kadırga’da belediyenin kendi işlettiği bir tesis olacak. Belediye, hiçbir tesisini kiraya vermeyecek. Şu an çoğu yerimiz bedava, GÖLAŞ işletmeleri geri alacak ve Kadırga’yı modern bir hale getireceğiz. Çiftlik Mahallesi’nde emniyet ile Ulu Cami arasında bulunan alanda, Şehit Eren Bülbül parkını açacağız.”

‘Deprem konusunda ciddi bir çalışma yapacağız’

Projeleri konusunda açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘Çiftlik ve Yazlık’ta hiç yatırım yapılmamış. Biz burayı düzelteceğiz. Gölcük daha güzel bir şehir olacak. Yaklaşık 25 yıl önce çoğu vatandaşımız, enkaz altında kalmıştı. Deprem konusunda birinin projesi var mı? Depremi unutmamalıyız. Biz deprem hazırlığını ön projemiz yapacağız. En değerliyi en sona bıraktık. Deprem konusunda ciddi bir çalışma yapacağız. Biz GÖLAŞ marketlerimizin her birinde, depreme karşı vatandaşlarımızın kurtarılması için müdahale ekipmanlarını koyacağız. Bu marketler depreme dayanıklı ve acil yardım merkezleri olacak. Her mahallede bir merkez oluşmuş olacak. Yorgun binalar konusunda adımlarımı atacağız. Biz ada bazlı kentsel dönüşüme müsaade edeceğiz. Burada müteahhit projeye girerse bakanlığın verdiği izinle düzgün bir dönüşümün önünü açacağız. İnsanımızı ölümü beklemekten kurtaracağız. Binasına izolatör koyarsa yüzde 35 olan imar iznini yüzde 50’ye çıkaracağız. Vatandaşımızı sağlıklı bir binaya kavuşturacağız. Gölcük’te nelerin yapılmadığını gördünüz mü? Belediye başkanı ayağında sarı çizme ile Halıdere’ye gitti diye başarılı olamaz. Yılmaz Büyükerşen, 25 yıldır belediye başkanı. Başkanı olmamış ama insanların mutlu olma oranı en yüksek ilin belediye başkanı. Çünkü onun vizyonu var. Biz de bu vizyonla insanımızı mutlu edeceğiz. Hepinizi saygı ile selamlıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber: Serap DURUKAN


GAZETEMİZİN BUGÜNKÜ BİRİNCİ SAYFASI

VİRANEDEN EĞİTİM YUVASINA

Kemal Kahraman’a önemli görev GENEL KOORDİNATÖR OLDU

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, ‘1 MAYIS KUTLU OLSUN’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘1 MAYIS EMEKÇİ DAYANIŞMASININ VURGULANDIĞI BİR GÜNDÜR’

Eski Dostlar 391. kez buluştu

OYUN DEVAM ETMELİ !..

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLUYORUM’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “EN KUTSAL KAZANÇ; ALIN TERİ İLE KAZANILAN, HELAL KAZANÇTIR”

Mehmet Akif Ersoy Başiskelelilere Seslendi

Gölcük Lions Kulübü’nden Otizmli ailelere MAVİ IŞIK KONU BAŞLIĞI İLE EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda iki yıl öne geçirdiği kaza sonucu yaralanan RIDVAN GÜRSOY ŞEHİT OLDU

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, “YAŞASIN 1 MAYIS!”

Sultan Baba Hat Müzesi önündeki taşların onarımı yapıldı

Büyükşehir ulaşımda hız kesmiyor; YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT

Körfez’e bir prestij cadde daha kazandırıldı

Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPOR DAMGA VURDU

DERİNCEGÜCÜ İLK RESMİ MAÇINI OYNADI

Derince Birlikspor kupasını BAŞKAN GÖKÇE’NİN ELİNDEN ALDI

Kocaelispor’un eski futbolcusu SADUN GEMİCİ HAYATINI KAYBETTİ

Beklenen festival başlıyor

Hıdrellez Bahar Bayramı konseri 4 Mayıs’ta KOCAELİ KONGRE MERKEZİ’NDE YAPILACAK

Gölcük Hükümet Konağı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor YENİ BİNA 2025’TE HİZMETE AÇILACAK

Kocaeli Şehir Hastanesi 1 yıl önce hizmete girmişti İLK YILDÖNÜMÜNE YAKIŞAN KUTLAMA

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’ndan tam destek açıklaması ‘MÜCADELEMİZİ GÜÇLENEREK SÜRDÜRECEĞİZ’

Birleşmiş Milletler Simüle edildi, Sorunlar İngilizce konuşuldu KOCAELİ’DEKİ 32 OKUL ÖĞRENCİSİ GÖLCÜK’TE BULUŞTU

Birikim Okulları, EJERCongress 2024'e Ana Sponsor Oldu

Tehlike arz eden taş duvar yenileniyor

Sırf Tiyatro ekibi İstanbul’da yoğun ilgi gördü

Halıdere Eskiköy Caddesi’nde yamuk tabela düzeltilmeli

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16