• BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,45% 0,22
  • EURO

    34,63% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2388,41% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

İsmail Aynacı, Çiftlik Mahallesinde CESUR YÜREK BAŞKAN DİYE KARŞILANDI

30.03.2024 09:25:05 0
İsmail Aynacı, Çiftlik Mahallesinde CESUR YÜREK BAŞKAN DİYE KARŞILANDI

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimler için İlçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarının son gününde Çiftlik Mahallesinde iftar sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Her yönüyle coşku dolu bir karşılama ile Aynacıyı bağrına basan Çiftlik Mahallesi sakinleri, kendisine alkışlarla Cesur Yürek Başkan diyerek sevgilerini gösterdiler. Bu samimi karşılama Başkan Adayı İsmail Aynacıyı oldukça mutlu ettiği görüldü.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, seçim çalışmaları süresi boyunca ev ev, kapı kapı dolaşarak gencinden yetişkini ne, orta yaş kesiminden çocuklara kadar her yaştan ve her kesimden vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdi. Yaptığı ziyaretler, toplantılar ve sohbetlerde, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla, esnafları ve semt pazarlarını dolaşarak herkese Gölcük için hizmet etmeye hazırım işte ekibim işte projelerim diyerek yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerine çok az bir zaman kala İhsaniye Çiftlik mahallesinde vatandaşlarla buluşan Aynacı, vatandaşlardan destek isteyip sizlerden kendim için değil Gölcük için oy istiyorum, gelin birlikte bir tarih yazalım ve bunu birlikte başaralım çağrısında bulundu.

‘GÖLCÜK’E HAK ETTİĞİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN HAZIRIM’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘İlçemizde Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz andan itibaren görev yapacağım her gün Gölcüklülerin refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edeceğim ve çözüm üreteceğim. Tabii ki bunu ekibimizle gerçekleştireceğiz. Biz ekibimizle, partimizle ilçemizi yönetmeye talibiz. Hayat tecrübemizle, iş bilgimizle, çalışkanlığımız ve gençliğimizle Gölcük’te bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin üstüne eklemeye, eksikleri gidermeye ve şehrimizi ileri götürmeye talibiz. Gölcük halkı, gerçek manada hizmet yapılmasını, proje üretilmesini, seçim beyannamesini halka sunuyorsanız bunları hayata geçirilmesini bekliyor. Son 5 yılda nelerin yapılıp nelerin yapılmadığını herkes gördü, hizmet değil laf ürettiler. Artık yeni bir 5 yılın daha boşa geçirilmesini ne Gölcük halkı ne de Donanma kenti Gölcük hak etmiyor. Ben ve ekip arkadaşlarım Gölcük’e hak ettiği hizmeti sunmak için biz hazırız, projelerimiz hazır’ dedi.

‘BAŞKANIN VİZYONU KADAR EKİBİNİN DE AYNI VİZYONU TAŞIMASI LAZIM’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Meclis listesi düzgün çalışmazsa başkanın çalışma imkânı yok. Benim listemde ilçemizde yıllarca görev yapmış bir emekli garnizon komutanı var. Kendisinin bu görevi istemesi, Gölcük’ü çok sevdiğindendir. Hazırladığımız bu listede avukat, banka müdürü, geçmiş dönem belediye başkan adayı, elektrik mühendisi, çiftçi, esnaf var ama biri yok, müteahhit yok. Kendi çizdiği projeyi belediyede imzalayacak mimar yok. Kendi şirketinde proje çizip imar düzenlemesi yapıp aynı imar komisyonunda olmuş diyerek imzalayacak mimar yok. Sadece Önceliği Gölcük olan isimlerle bir aradayız. İsmail Aynacı’nın vizyonu kadar meclisin de aynı vizyonu taşıması lazım olduğuna inanıyorum. Hazırladığımız Belediye Meclis Aday listemiz, Gölcük’e ve Gölcük halkına hizmet etmeye hazır bunu başaracak güçteyiz’ dedi.

‘HER SORUNU ÇÖZECEK PROJELERİMİZ VAR’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Ülkemiz ekonomik buhrandan geçiyor. İktidar, emekli maşı ve asgari ücretle vatandaşlarımızı zora düşürdü. 10 bin liraya mahkum edilen emekliye, asgari ücretliye ne yapabiliriz diye projeler hazırladık. İlk projemiz, öğrencisi olan her eve ücretsiz internet verme projemizdir. GÖLAŞ iştiraki ile internet anlaşması imzalayacağız. Ücretsiz bir şekilde evlere interneti biz götüreceğiz. Tüm eğitim imkanlarını internet üzerinden sunacağız. Bugün en uygun internet 500 lira. Biz Gölcük’te her eve 500 liralık bir nakdi yardım yapmış olacağız. Ekmek fabrikası projemiz var. Anlaşmamı yaptım, göreve geldiğimiz ilk 30 günde ekmeği biz getireceğiz. Bugünkü kurla ekmeği 4,75 liradan vatandaşa biz ulaştıracağız. Evinde bir asgari ücretten az gelir olan emeklilerimiz, Emekli kart projesiyle  GÖLAŞ marketlerimizden ücret ödemeden günlük 2 ekmek alabilecekler. Peki mevcut belediyenin halk ekmek projesi var. Bu halk ekmek nerede? Değirmendere ve Gölcük’te en işlek caddede halk ekmek büfeleri var. Yani insan kalabalığının en çok olduğu yerde. İhtiyacı olan kişilerin onuruyla oynuyorlar. Nerede sizin adaletiniz? Bu insanları en merkezi yerde halk ekmek kuyruğuna getirmek reva mıdır? Biz bu sorunu da çözeceğiz. GÖLAŞ Market projemiz olacak ve her mahallemizde bu marketi açacağız. Bu marketlerde ekonomik, kaliteli ürünler satılacak. Bu markette o ekmeğinde yeri burada olacak. İlçemizde tarım konusunda kendi üretimimizi yapacağız. Üreten bir belediye olacağız. Kendi çiftçimizi teşvik edeceğiz. Ekmiyorsa mal sahibinden tarlasını işletmek için izin isteyeceğiz ve buradan çıkan ürünleri halkımıza sunacağız. Gölcük Belediyesi, Gölcük’te üretilen tüm ürünleri alma garantisi verecek. Biz bu garantiyi verirsek çiftçimiz toprağını eker. İlçemizde arıcılık var, Gölcük’te üretilen balın tamamını Gölcük Belediyesi olarak biz satın alacağız. Bunları da marketlerimizde halkın alım gücüne uygun fiyatlardan satacağız’ dedi.

‘D-130 KARAYOLUNDAKİ TRAFİK ÇİLESİ BİTECEK’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘İlçemizin en büyük sorunu trafik sorunudur. Şöyle anlatayım, Gebze’den yola çıkıyorsunuz, üçüncü trafik lambası İskele Yolu’nda sizi karşılıyor. Dördüncü ışık belediye önü, sekizinci ışık Halıdere’de, onuncusu Ulaşlı’da. 46 kilometre yol geldiniz 2 trafik lambası, 6 kilometre yol gittiniz, 8 tane trafik lambası geldi. Gölcük bunu hak etmiyor. Battı – çıktı projesi onaylandı diye sürekli söylüyorlar. Gölcük’te battı – çıktının olmayacağını tüm Gölcüklüler çok iyi biliyor. Altından dere geçen bir yolumuz var. Binalar yola yakın. Gölcük’te bir kentsel dönüşüm yapılıyor. Burada toprak kaymasın diye diyafram duvar yapılıyor, bu duvar binanın dışında güçlendirme duvarıdır. Yarın neyin battı – çıktısını yapacaksınız? Biz doğru projeyi bakanlıktan isteyeceğiz. Dörtyol’dan başlayarak yol üstten geçecek. Bu şekilde Kerimağa rampasına kadar devam edecek. Bundan başka bir alternatif yok. Bu çalışma Kerimağa da yapıldı, Değirmendere de yapıldı gayet güzel bir şekilde trafik işliyor. Ayrıca diğer bir konu da İlçemizde son beş yılda, mevcut Büyükşehir Belediyesi  ve Gölcük Belediyesi bir tane kapalı otopark yapmadı. Biz bu konuda farklı bir çalışma yaparak ilçe genelindeki Metruk binaları yer sahipleriyle görüşüp uzlaşma sağlayarak bu binaları yıkarak çelik konstrüksiyonla katlı otoparklar yapıp ilçe trafiğine nefes aldıracağız dedi. Başkan Adayı Aynacı konuşmasını alkışlarla tamamladı ve çağrısını yeniledi. 31 Mart Yerel seçimlerinde kazanan Gölcük olsun kazanan Gölcük halkı olsun destek sizden hizmet bizden SÖZ’ dedi.


KÖRFEZ BALIK KAYNIYOR AMATÖRLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

BAŞKAN SEZER DOĞRU HAMLELER YAPIYOR...

DİSK Emekli Sen Gölcük Şubesi 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramını Anıtpark’ta kutladı HAYATINI KAYBEDEN 36 CAN İÇİN KARANFİL BIRAKTILAR

ŞEHİT RIDVAN GÜRSOY MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖZSOY “İNSANCA YAŞAM İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

VALİ YAVUZ: "1 MAYIS YÜRÜYÜŞLERİNİ GAMER'DEN TAKİP EDİYORUZ"

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Finalistlerine Ödülleri Verildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Emekli Astsubaylar, Muhtar Seçilen meslektaşlarını ziyaret etti

Büyükakın, ‘İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Sezer’e HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Necati Çelik Personeline önemli eğitim

Büyükşehir Koroları baharı şarkı ve türkülerle karşılayacak

Kocaeli Milletvekillerinden Başkan Özlü’ye Ziyaret

Büyükakın, ‘Ülkemizin yapıtaşları emekçilerimizdir’

Barbaros Hayrettin Caddesi’nde hasarlı parke taşları onarıldı VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

17 Mezarlıkta taş duvar ve tel çit yapılıyor

KO-MEK İlçe Sergileri Baharın Gelişini EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİYLE KARŞILAYACAK

Anıtpark günün her saati vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Kocaelilileri bu yaz pırıl pırıl sahiller bekliyor

İzmit Belediyesi, Üniversiteli Gençleri DOĞAYLA BULUŞTURDU

Gölcükspor son iki hafta maçlarından 6 puan hedefliyor

Bugün vefat edenler

Şüphe Üzerine Durdurulan Tır'da KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ!

İZMİT SAHİLİNDEKİ 'ZORBALAR' YAPAN İKİ ŞAHİS GÖZ ALTINA ALINDI

5 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan T.D. düzenlenen operasyonla yakalandı

ÇALDIĞI MİNİBÜS İLE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

GAZETEMİZİN BUGÜNKÜ BİRİNCİ SAYFASI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16