Tarih: 05.06.2019 16:08

AK Parti bayramı yoğun katılımla kutladı VEKİL KATIRCIOĞLU GÖLCÜKLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti bayramı yoğun katılımla kutladı

VEKİL KATIRCIOĞLU GÖLCÜKLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını bayramın 1. Günü saat 10.00'da Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdi. Programa katılım oldukça yoğun oldu.

Partililer akın etti

Bayramın 1. Günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri ile çok sayıda partililer katılım sağladı.

Vekil Katırcıoğlu,'Bayramlar birlik ve beraberlik günüdür'

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, partinin bayramlaşma programında yaptığı kısa konuşmada tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını kutladı. Vekil Katırcıoğlu, bayramların birlik ve beraberlik günü olduğunu ifade ederek, Gölcüklü hemşehrilerine teşekkür ettti.

Seymen, partililerin bayramını kutladı

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, bayramlaşma programına katılım sağlayan başta Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'na, teşkilat yönetimine ve partililere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. AK Partililer bayramlaşma programının ardından saat 11.30'daki kent bayramlaşma programına katılım sağladı.

 Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —