Menü Gölcük'ün 'ün Haber Merkezi , "40 Yıldır Haber Veriyoruz"
Tarih: 07.03.2026 20:13
GÖLCÜK ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ ‘’KADIN ESNAFLARIMIZ, GÖLCÜK’ÜN GURUR KAYNAĞIDIR’’

GÖLCÜK ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ ‘’KADIN ESNAFLARIMIZ, GÖLCÜK’ÜN GURUR KAYNAĞIDIR’’

Facebook Twitter Linked-in

Kadınların sadece aile hayatında değil; ticarette, üretimde ve hizmet sektöründe de büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Yıldız, Gölcük'teki kadın esnafların ilçenin ekonomik ve sosyal yapısına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

KADINLARIMIZIN AZMİ İLÇEMİZ GÜÇ KATIYOR

"Sabahın erken saatlerinde kepenk açan, alın teriyle kazanan, istihdam sağlayan ve aynı zamanda ailesinin yükünü omuzlayan kadın esnaflarımız, Gölcük'ün gurur kaynağıdır. Onların azmi, cesareti ve kararlılığı ilçemizin kalkınmasında büyük rol oynamaktadır." dedi.

GÜÇLÜ ESNAF GÜÇLÜ GÖLCÜK

Kadın girişimciliğinin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yıldız, kadınların iş hayatında daha güçlü yer alabilmesi için her türlü desteğin artırılmasının önemine değinerek şunları söyledi: "Güçlü kadın, güçlü esnaf; güçlü esnaf ise güçlü Gölcük demektir. Kadınlarımızın emeğini korumak, onların yanında olmak ve fırsat eşitliğini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur."

TÜM KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Açıklamasının sonunda başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Yıldız, sağlık, huzur ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Emekleriyle Gölcük'e değer katan tüm kadın esnaflarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —