İlçemizi BAL Ligi'nde temsil eden Gölcükspor, sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, ilk hazırlık maçında İstanbul temsilcisi İFA Spor ile karşı karşıya geldi.
Takımımızın tek golünü Orhan Yüksel kaydetti
İhsaniye Stadı'nda oynanan mücadeleden Gölcükspor, 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Takımımızın tek golünü Orhan Yüksel kaydetti. Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde yeni sezona hazırlanan Gölcükspor'da teknik heyet, tüm oyunculara forma şansı vererek hem eksikleri görme hem de yeni transferleri değerlendirme fırsatı buldu.
Gölcüklü sporseverler takımlarına tribünden destek verdi
Maçı izlemeye gelen Gölcüklü sporseverler takımlarına tribünden destek verdi. Karşılaşmayı Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir, önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eski Gölcükspor Başkanı Temel Erten, önceki dönem Genel Kaptan Adem Ellibeş ve kulüp yöneticileri de takip etti.
Karasuspor Maçı 19 Eylül'de
Gölcükspor, ikinci hazırlık maçında Karasuspor ile karşılaşacak. Maç, 19 Eylül Cuma günü saat 15.00'te İhsaniye Stadı'nda oynanacak. Kırmızı-siyahlılar, bu mücadelede de hem taktik denemelerine devam edecek hem de eksiklerini gidermeyi hedefleyecek.
Haber: İmdat KOBAŞ