Tarih: 06.10.2025 16:55

Karaosmanoğlu, Kitap Fuarı’nda kitabını imzaladı

Facebook Twitter Linked-in

YAZARLAR OKURLARI İLE BULUŞUYOR 

Anadolu Mayası temasıyla bu yıl 15. kez kitap dostlarıyla buluşan Uluslararası Kocaeli Kitap Fuarı, ilk gününden itibaren önemli kalemleri okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Kitap fuarına konuk olan yazarlar, söyleşilerinin ardından imza alanlarında ya da kitaplarının çıktığı yayınevlerinin stantlarında okurları için eserlerini imzalıyor.

 

KİTABINI İMZALADI

Bu yazarlardan biri de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu, Turkuaz Yayıncılık tarafından yayınlanan 'Herkesin Başkanı' isimli kitabını okurları için imzaladı. 

 

"OKURLAR ADETA KOŞARAK GELİYOR"

İbrahim Karaosmanoğlu imza sırasında vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşüncelerini de aktaran Karaosmanoğlu, "Türkiye'nin ziyaretçi, etkinlik ve söyleşi açısından en büyük kitap fuarındayız. Her yıl okurlar kitap fuarına adeta koşarak geliyor. Bu da kentimiz için son derece anlamlı ve gurur verici bir tablo" şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —