Hem gazetecilik camiasına hem de çevresindeki insanlara iz bıraktı
Nurettin Şenemre, sadece gazetemizin değil, aynı zamanda bulunduğu topluluğun da çok kıymetli bir figürüydü. Onun düşünceleri, vizyonu ve emekleri, hem gazetecilik camiasına hem de çevresindeki insanlara iz bıraktı. Yarın, onun anısını yaşatmak amacıyla düzenlenecek olan mevlit programı, hem aile üyeleri hem de dostları için önemli bir buluşma ve dua fırsatı olacak.
Hanesinde Mevlit okutulacak
Gazetemizin kurucusu ve değerli büyüğümüz merhum Nurettin Şenemre'nin vefatının birinci yılındaMevlit okutulacak. Mevlit 8 Ağustos 2025 tarihinde, İkindi namazı sonrasında hanesinde gerçekleştirilecektir. Tüm dostları ve akrabaları, merhum Nurettin Şenemre için dualarını sunmak üzere davet edilmektedir. Şenemre Ailesi, bu özel günde Merhum Nurettin Şenemre'yi anarken, tüm sevenlerinin katılımını beklemektedir.
Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum Nurettin Şenemre'ye bir kez daha Allah rahmet eylesin diyor mekanı cennet olsun.
Haber: İmdat KOBAŞ