Tarih: 28.03.2021 11:50

Yeniden Refah Partisi Muhsin Yazıcıoğlu’nu BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİ ZİYARET EDEREK YAD ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 12. Yıldönümünde Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe başkanı Şahin Akpınar'ı ziyaret edip birlikte yad edip duada bulundular.

'Bizler Muhsin başkanın Muhsini duruşuna şahit olduk'

Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Mustafa Bayazıt, 'Refah yol döneminde ve siyasi hayatında her daim bize milletine ve yüce değerlerimize siyaseti ile duruşu ile örneklik arz etmiş bir mümtaz şahsiyet önemli bir liderdi. Bizler Muhsin başkanın Muhsini duruşuna şahit olduk.'

'Sizlerle aynı duyguları paylaşmak istedik'

'Bu çerçevede Büyük Birlik Partisi ilçe başkanımız Şahin Akpınar beyefendiyi ziyaret edip aynı duygularımızı onlarla da paylaşmak istedik. Nasıl ki zamanında Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan birlikteliği bu millete, ümmete ve devlete büyük şeyler katmış ise bugünde aynı birliktelik olursa bu millete, ümmete ve devlete çok şey katacağına inanıyoruz' dediler.

Her iki partinin merhum liderleri noktasında duaların müşterek olduğunu belirtti

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şahin Akpınar; Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduklarını, liderler nezdinde her iki partinin merhum liderleri noktasında duaların müşterek olduğunu ifade etti.  Ziyaret daha sonrasında ülke ve ilçe gündemi üzerine istişare ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —