DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak)

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Uzman Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumları:

Ortaklı işlerden ziyade daha bireysel çalışabileceğiniz kendinizi ortaya koyabileceğiniz işler tercih edebilirsiniz. Bununla ilgili araştırmalar, görüşmeler yapmak için iyi bir gündesiniz. Tatmin olamadığınız hiçbir durumun ortasında daha fazla kalmamalısınız.

Oğlak Burcu Özellikleri

Oğlak Burcu insanı sabırlı ve çalışkan olmaları ile tanınırlar. Oğlak burcu insanı genellikle duygularını dışa vurmaktan hoşlanmazlar. Bu yüzden soğuk ver sert mizaçlı olarak bilinirler. Kendi içlerinde ise duygusal ve anlayışlı bir yapıları vardır. Bu durumu dışa vurmaları zaman alır. Oğlak burcu insanı genellikle inatcı olur. Bir işi yapmaya karar verdiklerinde o işi başarmak için sonuna kadar uğraşırlar. Azimli olmaları iş konusundada başarıyı ve maddi gücü getirir. Oğlak burcu insanı yönetmeyi de çok sever. Çevresindeki insanlara pek akıl danışmazlar.
Yönetici Gezegeni:
Satürn
Element:
Toprak
Nitelik:
Öncü
Uğurlu Sayıları:
2, 8
Gün:
Cumartesi
Uğurlu Taşı:
Grena
Renk:
Koyu yeşil, kahverengi
Tarot kartı:
Şeytan
Hayvan:
Keçi ve diğer boynuzlular
Bitki:
Karanfil, sarmaşık, çam, kavak, karaağaç
Kıymetli Taş:
Karaelmas, kehribar
Kıymetli Maden:
Kurşun