Tarih: 12.09.2023 13:14

1 Kuyruk 4 Pati Grubu üyeleri düzenleyecekleri gece öncesi ADD’Yİ ZİYARET EDEREK GECELERİNE DAVET ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

1 Kuyruk 4 Pati Grubu üyeleri düzenleyecekleri gece öncesi

ADD’Yİ ZİYARET EDEREK GECELERİNE DAVET ETTİLER

İlçemizde yakın bir zaman önce kurulmasına rağmen başarılı projelere imza atan 1 Kuyruk 4 Pati Grubu Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesini ziyaret etti. Sokak hayvanları yararına düzenleyecekleri geceye davet ettiler.

Samimi bir ortamda sohbet ettiler

1 Kuyruk 4 Pati Grubu üyeleri Atatürkçü Düşünce Derneğini Değirmendere’deki lokalinde ziyaret etti. Grup üyeleri Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cemil Özbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar ve samimi bir ortamda sohbet ettiler.  1 Kuyruk 4 Pati grubu Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerini 28 Ekim tarihinde Gölbaşı Restaurant’ta “Sokak canları yararına” yapılacak geceye davet ettiler.

Özbaş “Biz de sokaklardaki patili dostlarımıza elimizden gelen yardımı yapmak isteriz”

“Hedefimiz bize ihtiyacı olan canlarımız için daha fazlasını yapabilmek” diye konuşan 1 Kuyruk 4 Pati Grubu kurucusu Derya Demirezen ve arkadaşları ile Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri samimi ve içten sohbet gerçekleştirdiler. ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş “Biz de sokaklardaki patili dostlarımıza elimizden gelen yardımı yapmak isteriz. Genel merkezimizin Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Ankara’da yapılacak programa katılacağız. Eğer tarihler çakışmaz da burada olursak mutlaka sizlerin yanında olacağız” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —