Tarih: 26.03.2021 10:19

1 Mart Caddesi’nde yoldaki bozukluk sürücülerin tepkisini çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük 1 Mart Caddesi, 359. Sokak girişinde bulunan yoldaki bozulma sürücülere sıkıntı yaşatıyor. Gün içinde binlerce aracın geçtiği yolda oluşan bozukluğun düzeltilmesini isteyen vatandaşlar ve sürücüler, yetkililere isteklerini iletti. 

Sürücüler için tehlike arz ediyor

İlçemizde bazı cadde ve sokaklarda bulunan yoldaki bozulmalar dikkat çekiyor. Gölcük 1 Mart Caddesi, 359. Sokak girişinde bulunan yolun hali dikkatlerden kaçmıyor. Yolda oluşan çukur alan gün geçtikçe daha da büyüyor. Gün içinde binlerce aracın geçtiği yolun haline tepki gösteren bazı sürücülerde yoldaki sorunun çözülmesini istiyor. Yolda oluşan bozulmayı görmeyen sürücülerin kaza yapma riski ortaya çıkarken, ilçemiz genelinde bu şekilde olan yolların düzeltilmesi gerekiyor. 

‘Yoldaki sorun acilen düzeltilmeli’

Sorunun düzeltilmesini isteyen vatandaşlar ve sürücüler, ‘Bu yolda oluşan sorun her geçen gün daha da artıyor. Bu yolda gün içerisinde birçok araç geçiyor. Yoğun araç geçişi yüzünden yol bozuluyor. Bu durum normal. Fakat bu yolda oluşan sorun acilen çözülmeli. Çünkü yolun bu halini görmeyen sürücüler Allah korusun kaza yapma riski oluşabilir. İnşallah yetkililer bu yolu en kısa sürede düzeltir’ diye konuştular. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —