Tarih: 02.01.2020 12:17

1. Sınıf Öğrencileri ‘Büyüklerimizi Unutmayalım’ etkinliğine imza attı AİLELERİNE MEKTUP YAZDILAR

Facebook Twitter Linked-in

1. Sınıf Öğrencileri ‘Büyüklerimizi Unutmayalım’ etkinliğine imza attı

AİLELERİNE MEKTUP YAZDILAR

İlçemizin kaliteli ve değerli okullarından Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri geçtiğimiz günlerde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okuma ve Yazma öğrenen minik öğrenciler aile büyüklerine mektup yazarak, Değirmendere Postanesi’ne gitti ve yazdıkları mektupları aile büyüklerine gönderdi.

Mektupları Postane’ye giderek, gönderdiler

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 1/A ve 1/B Sınıfı öğrencilerinin bu anlamlı etkinliğine Sınıf Öğretmenleri Zeynep Aksu ve Rana Kesler ile veliler de katılım sağladı. Değerler Eğitimi kapsamında ‘Büyüklerimizi Unutmayalım’ etkinliği kapsamında 1. Sınıf Öğrencileri aile büyüklerine yazdıkları mektupları göndermek üzere, Değirmendere Postanesi’ne gitti. Postane Personeli minik öğrencilere yoğun ilgi gösterirken, 1. Sınıf öğrencileri aile büyüklerine yazdıkları mektupları, Postane görevlilerine teslim etti.

Öğretmenler, ‘Öğrencilerimizin mektuba olan ilgisi bizleri mutlu etti’

Sınıf Öğretmenleri Aksu ve Kesler,  ‘Değerler Eğitimi kapsamında ‘Büyüklerimizi Unutmayalım’ etkinliğimizi okulumuzun 1/A ve 1/B Sınıfı öğrencilerimizle gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okuma ve Yazmayı öğrenen 1. Sınıf öğrencilerimiz aile büyüklerine mektup yazıp, Değirmendere Postanesi’nden mektuplarını gönderdiler. Öğrencilerimizin mektuba olan ilgisi bizleri mutlu etti. Etkinliğimize destek veren tüm velilerimize de teşekkür ediyoruz’ dediler. Minik Öğrenciler gerçekleştirdikleri Büyüklerimizi Unutmayalım etkinliğini oldukça sevdiklerini dile getirdi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —