Tarih: 08.04.2022 12:27

10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yılı HUZURUN TEMİNATI

Facebook Twitter Linked-in

10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yılı

HUZURUN TEMİNATI

10 Nisan Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü. Gece gündüz demeden vatandaşların can güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatı’nın 177. Yıldönümü kutlu olsun. Türk Milleti kahraman evlatlarını her zaman olduğu gibi sahiplenmeye ve sevmeye devam edecek. Kaymakam Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yılı münasebetiyle anlamlı bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Karabulut, ‘Tüm Polisimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu yıllar temenni ediyorum’

Kaymakam Cengiz Karabulut 10 Nisan Polis Teşkilatı Kuruluşunun 177. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Halkımızın mutluluğunun  teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, vatandaşlarımızın sokaklarda huzur ve güven ortamı içinde  yaşamalarını sağlayan  en önemli kurumdur. Polisimiz, Toplumsal huzuru ve adaleti yasal  kurallar içerisinde sağlayan, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini modern zamanın gereklerine göre  yerine getiren,  teknolojik  altyapıya sahip, hizmet içi eğitimlerle  daha da  gelişmiş bir teşkilat olarak  hizmet vermektedirler. İlçemiz Emniyet teşkilatı da mesai mefhumu gözetmeksizin   üstün görev anlayışı içerisinde hareket ederek  halkı ile elele vererek , vatandaşlarımızın güvenini ve takdirini kazanmasını bilmiştir. Görevlerini yerine getirirken daima güleryüzlü, ağırbaşlı, hoşgörülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinen Polis Teşkilatının 177.yıldönümünü  kutluyor, başta şehit polislerimiz ve ebediyete intikal eden arkadaşlarımıza  Allah’tan rahmet diliyor, görevi başında  olan tüm Polisimize  sağlık, mutluluk, ve başarı dolu yıllar temenni ediyorum” dedi.

Sezer, ‘Polis Teşkilatımızla gurur duyuyoruz’

Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer Polis Teşkilatı Kuruluşu’nun 177. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Sezer, mesajında şunları belirtti: “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan ve adeta sabır, vefa, feda ve metanet mesleğine sahip polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmıştır. Yürütülen kamu hizmetleri içinde en zor, en streslisi olan bu meslekte sadece polisimizin değil, ailelerinin de fedakarlık yaptığı bir gerçektir. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —