Tarih: 27.11.2018 13:34

118-K Gölcük Lions Kulübü Değirmendere’de KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

118-K Gölcük Lions Kulübü Değirmendere’de

KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

118-K Gölcük Lions Kulübü Dönem Başkanı Lerzan Kahvecioğlu, geçtiğimiz akşam Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de  25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü münasebetiyle önemli bir etkinliğe imza attı. Yapılan etkinlikte kulüp Üyelerine ve vatandaşlara turuncu kurdele dağıtılarak, Kadına Şiddet bir kez daha lanetlendi.

Farkındalık yarattılar

25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü münasebetiyle 118-K Gölcük Lions Kulübü Dönem Başkanı Lerzan Kahvecioğlu ve Kulüp Üyelerin Değirmendere’de önemli bir etkinliğe imza attılar. Değirmendere’de Baraka Cafe’nin de destek verdiği, etkinlik oldukça güzel geçti. Başkan Kahvecioğlu ve Kulüp üyeleri dağıttıkları turuncu kurdeleler ile kadına şiddete farkındalık yarattılar.

Turuncu Kurdele dağıttılar

Etkinlik hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan 118-K Gölcük Lions Kulübü Dönem Başkanı Lerzan Kahvecioğlu, şunları dile getirdi: “25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü münasebetiyle Değirmendere Baraka Cafe’de önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğimize destek veren Baraka Cafe’ye ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Etkinliğimizi hem Baraka Cafe’de hem de Değirmendere Sahilinde gerçekleştirdik. Bizler artık Kadına Şiddeti istemiyoruz. Kadınlar sevilmeye değer. Sadece kadınlar değil tüm canlılara şiddete hayır diyoruz. Etkinliğimizde turuncu kurdele dağıtarak, kadına şiddet konusunda farkındalık yarattık.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —