Tarih: 12.05.2023 14:50

14 Mayıs Pazar Anneler Gününü kutlayacağız ANNENİZİ EN GÜZEL HEDİYE OLAN ÇİÇEK İLE SEVİNDİRİN!

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs Pazar Anneler Gününü kutlayacağız

ANNENİZİ EN GÜZEL HEDİYE OLAN ÇİÇEK İLE SEVİNDİRİN!

14 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesi en güzel çiçekleri ile hazır olan Ersoy Çiçek Çikolata’nın sahibi Ersoy Yüzgeç, “En güzel çiçeklerimiz ile Pazar gününe hazırız. Tüm Annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Annelerimizi en güzel çiçekler ile sevindirelim” dedi.

Yüzgeç, “En güzel çiçeklerimiz ile hazırız”

14 Mayıs Pazar günü ülke olarak çok önemli bir seçime gideceğiz. Pazar günü aynı zamanda Sevginin en güzel günü olan Anneler Günü.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde de en güzel şekilde kutlanacak. 14 Mayıs Anneler Gününde Annelerimize olan sevgimizi en güzel sözcükler ve hediyelerimiz ile göstermeyi ihmal etmememiz gerekiyor. Gölcük’ün en çok tercih edilen Çiçekçilerinin başında gelen Ersoy Çiçek Çikolata olarak bu müstesna güne en güzel şekilde hazırlandı. Ersoy Çiçek Çikolata Sahibi Ersoy Yüzgeç, her bütçeye uygun fiyatlar ve birbirinden güzel çiçek çeşitleri ile Gölcük halkını davet ettiğini belirtti.

“Annelerimizin mutlu olmalarına vesile olacağız”

Her zevke ve bütçeye uygun çiçek modeli hazırladıklarını ifade eden Ersoy Çiçek Çikolata Sahibi Ersoy Yüzgeç, ‘Öncelikle tüm Annelerin 14 Mayıs Anneler Gününü kutluyorum. Annelerimiz bizim için çok değerli. Varlıkları ile bizim en büyük gücümüz. Ersoy Çiçek Çikolata olarak bizlerde Anneler Gününe en iyi şekilde hazırlandık. Her bütçeye uygun çiçek çeşitlerimiz ile Annelerimizin mutlu olmalarına vesile olacağız. Bu yıl fiyatlarımızı en makul seviyede tutmaya çalıştık. Tek güllerimiz 35 Lira, Kutu Gül 50 Lira, Aranjmanlarımız 200 Liradan başlıyor, Orkidelerimiz tek dal 400, çift dal 500 Lira, Mavi ve Turkuaz orkidelerimiz ise 700 Lira, midi orkidelerimiz ise yine 400 Lira. Saksı çiçeklerimiz 100 Liradan başlıyor ve 350 Liraya kadar yükseliyor. Sukulent özel tasarım aranjmanlarımız ise 200 liradan başlıyor.  Siparişlerimizi almaya şimdiden başladık. Müşterilerimizin bir gün öncesinden sipariş vermelerini özellikle tavsiye ediyoruz. Beğendikleri çiçeğin kalmama durumu olduğu ve o gün yaşanacak yoğunluktan dolayı erken sipariş vermelerini tavsiye ediyoruz. Bu yıl özellikle Orkide ve buketler en çok tercih edilen çiçekler diyebilirim. Bunun yanında aldığı hediyenin yanında küçük bir çiçek hediye etmek isteyenler küçük buketler tercih ediyorlar. Her zevke ve her bütçeye uygun çiçek hazırlayarak annelerimizi bu güzel günlerinde mutlu etmek için biz hazırız.Gölcük halkını en çok tercih ettikleri Ersoy Çiçek Çikolata’ya davet ediyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —