Tarih: 14.02.2019 15:10

14 Şubat Sevgililer Gününde çiçekçilere yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

14 Şubat Sevgililer Gününde çiçekçilere yoğun ilgi

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde de 14 Şubat Sevgililer Günü en güzel şekilde kutlandı. Bu anlamlı ve güzel günde sevgilisini ve eşini mutlu etmek isteyen birçok kişi en güzel hediye olan çiçeği tercih etti. İlçemizde bulunan çiçekçiler sevgililer gününde oldukça yoğun ilgi gördü.

Çiçekçiler 14 Şubat’a en güzel şekilde hazırlandı

İlçemizde hizmet vermekte olan Melisa Çiçekçilik, Yıldız Çiçek Evi ve Uzunoğlu Çiçekçilik 14 Şubat’ta ilçemizde en çok tercih edilen çiçekçiler oldu. Günün erken saatlerinde yoğun bir mesaiye başlayan çiçekçiler eşlerine veya sevgililerine çiçek hediye etmek isteyen kişilerin çiçeklerini en güzel şekilde hazırladılar.

Melisa Çiçekçilik’te gün boyu ev ve iş yerlerine çiçekler götürüldü

İlçemizde uzun yıllardır Gönül Gülenç ve kızları tarafından hizmet veren Melisa Çiçekçilik’te gün boyu yoğun ilgi gördü. Eşlerine ve sevgililerine en güzel çiçeği hediye etmek isteyenler çiçekleri kendileri gelip aldığı gibi eşlerinin ev ve işyerlerine göndermeyi tercih edenlerde oldu.

Yıldız Çiçek Evi’nde gül buketleri yoğun ilgi gördü

14 Şubat Sevgililer Günü’nde çok güzel ilgi gördüklerini ifade eden Yıldız Çiçek Evi çalışanlarından Ersoy Yüzgeç yaptığı açıklamada, “ Sabahtan beri çok güzel bir ilgi ve yoğunluk var. Eşlerine veya sevgililerine çiçek hediye etmek isteyen birçok kişi çiçeklerini kendileri geçip aldığı gibi ev ve iş yerlerine de oldukça fazla çiçek teslim ettik. Yıldız Çiçek Evi olarak  3 gündür sevgililer günü için hazırlık yapıyoruz. Birbirinden güzel hazırladığımız aranjmanların yanı sıra gelen siparişlere göre aranjmanlar hazırlıyoruz. Sevgililer gününe özel hazırladığımız gül buketleri özellikle yoğun ilgi gördü. Ayrıca orkidelere yoğun bir ilgi var. Fakat en çok kırmızı gül, mevsim buketleri en çok ilgi giren çiçekler oldu” dedi.

Uzunoğlu Çiçekçilik’te birbirinden güzel aranjmanlar hazırlandı

Gün boyu yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden  Uzunoğlu Çiçekçilik Yunus Uzun, “ Uzunoğlu Çiçekçilik olarak 14 Şubat Sevgililer Günü için en güzel şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Sevgilisine veya eşine çiçek hediye etmek isteyen kişiler için birbirinden güzel aranjmanlar hazırladık. Tabi bu aranjmanların yanı sıra müşterilerimizin istek ve arzularına göre aranjman hazırlıyoruz. Çiçekleri kendileri almak isteyenler kadar sevgilisinin ya da eşinin özellikle iş yerine gönderilmesini isteyenler çok oldu ve en kısa zamanda verilen adrese çiçekleri en güzel şekilde ulaştırıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —