Tarih: 08.02.2021 14:25

14 Şubat Sevgililer Günü’nde en güzel hediyeler ASYA GÜMÜŞ’TE

Facebook Twitter Linked-in

14 Şubat Sevgililer Günü’nde en güzel hediyeler

ASYA GÜMÜŞ’TE

İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Asya Gümüş yaklaşan 14 Şubat Sevgililer günü öncesi birbirinden güzel takı ve aksesuarlar ile hazır.

Süleyman& Zekeriya Yazaroğlu tarafından ilçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Asya Gümüş 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Sevgililer Gününe özel birbirinden şık takı ve aksesuarlar ile hazır olduklarını ifade eden Süleyman& Zekeriya Yazaroğlu, “Sevdiklerini bu güzel günde sevindirmek isteyenler için biz hazırız” dediler.

Her bütçeye uygun model mevcut

Sevgililer gününe özel her bütçeye ve her zevke uygun modellerin olduğunu ifade eden Yazaroğlu, “bu güzel günde sevdiğini sevindirmek isteyenler için her bütçeye uygun modellerimiz mevcuttur. Tektaş yüzükler 80 liradan başlıyor 200 liraya kadar çıkıyor. Son zamanlarda büyük ilgi gören  baget yüzükler yine  100 liradan başlıyor ve 200 250 liraya kadar çıkıyor. Zincir kolyeler 75 liradan başlıyor 120 liraya kadar çıkıyor. Bileklikler 100 liradan başlıyor ve  400 liraya kadar  yükseliyor. Erkek yüzüklerinde taşsız olan modeller 100 liradan başlıyor 250 liraya kadar çıkıyor. Taşlı modeller ise 120 den başlıyor 500 liraya kadar yükseliyor. Tespihler modellerimiz 20 liradan başlıyor kalitesine göre 1000 liraya kadar yükseliyor.  Tespihlerde en çok tercih edilen model kehbibar taşı oluyor. Sadece Sevgililer Gününe özel değil her zaman  tespihleri kişiselleştiriyoruz. Yani tespihleri isim harf gibi kişiye özel tasarım yapıyoruz. Biz birde Asya Gümüş olarak Zippo Gölcük ana bayisiyiz. Bu sevgililer gününde sevdiğine özel bir hediye etmek isteyenler için zippo çakmaklarımız da 300 liradan başlıyor” dedi.

“İnstagram ve Trendyol üzerinden satışlarımız başladı”

Yazaroğlu sözlerinin devamında, “Pandemiden dolayı bu sene sevgililer günü nasıl geçecek inanın bizde bilmiyoruz  ama biz Asya Gümüş olarak bütün  hazırlığımızı yaptık. Sevgililer gününe özel birbirinden güzel tektaş yüzükler, kolyeler, erkek yüzük modelleri ile hazırız. Bu sevgililer gününde sevdiğine güzel bir sürpriz yapmak isteyenler için cuma günü akşam 19.30 a kadar açık olacağız. Aslında bu hafta sonuna özel açık olmasını talep ediyoruz. İnşallah bu konuda bi güzellik yaparlar diye ümit ediyoruz. Asya Gümüş olarak evlerinden çıkmak istemen müşterilerimiz için İnstagram ve Trendyol üzerinden satışlarımız başladı. İnstegram adresimiz asyagümüş41 adresinden bizleri takip edebilir ve sipariş verebilirler  ” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —