Tarih: 17.06.2018 12:31

Vatandaş ihtiyacını bayram pazarından karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaş ihtiyacını bayram pazarından karşıladı

Dini bayramlarımızın geleneği haline gelen bayram pazarı ilçemizde yine belirlenen noktalarda kuruldu. Vatandaşlar bayram öncesinde bayram pazarına yoğun ilgi gösterirken, esnafların bayram öncesi yüzü güldü.

Esnafların yüzü güldü

Giyim ağırlıklı kurulan tezgahlar da esnaflar bayram pazarının bereketinden yararlandı. Gölcük’te Ramazan Bayramı’nın telaşı, bayram 3 gün kala başlamıştı. Bu zamana kadar her yıl bayram öncesinde kurulan bayram pazarına Gölcüklüler büyük ilgi gösteriyor. Bu yıl ramazan bayramı öncesinde kurulan bayram pazarı oldukça yoğun ilgi gördü. Esnaflar sokaklarda gecenin geç saatlerine kadar tezgahlarını açık tutarak, vatandaşlara önemli bir hizmette bulundu.

 “Çeşit bolluğu vatandaşı kendine çekti’’

Her yıl kurulan bayram pazarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Bayram öncesinde tüm ihtiyaçlarını bu pazardan temin edebildi. Geniş bir alana yayılan pazarda bol çeşidin bulunması da Gölcük halkını pazara çekti. Giyim ürünlerinden, ev eşyalarına, oyuncaktan, ikramda bulunacak şeker, çikolata ve kolonya’ya kadar her çeşit ürüne ulaşabilen Gölcüklüler, istedikleri ürünleri uygun fiyata bulabildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —