Tarih: 02.07.2020 14:04

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri bu toplantıda görüşüldü

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri bu toplantıda görüşüldü 

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut başkanlığında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri toplantısı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya ilçemizin önemli isimleri katılım sağladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü,Jandarma Komutanlığı, İlçe Müftülüğü, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü,  Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Gölcük Gaziler Derneği Başkanlığı, Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanlığı, Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği ve Gölcük Kent Konseyi Gölcük Kaymakamlığı bünyesinde katılmışlardır.

Toplantıda 15 Temmuz programı ve etkinlikleri görüşüldü

 Kaymakam Cengiz Karabulut tarafından açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda 15 Temmuz Programı görüşüldü. Kaymakam Karabulut  ayrıca 15 Temmuz Şehitlerine ve tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini belirtti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —