Tarih: 11.07.2017 14:43

15 TEMMUZ’A HAZIRIZ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamlığı’nda 15 Temmuz programları görüşüldü

15 Temmuz Darbe Girişiminin ilçemizde gerçekleştirilecek anma etkinlikleri hakkında dün Kaymakamlık Toplantı Salonunda ilçe protokolünün katılımıyla ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, anma programları hakkında bilgi verdi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yılında birçok anma programı gerçekleştirilecek. Dün bu programlar konusunda bilgi verilmek üzere Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, STK ve Sendika başkanları katıldı.

Kaymakam Altıntaş, “15 Temmuz’da anma programları saat 20.00’de başlayacak”

Toplantıda konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “İlçemizde 15 Temmuz etkinlikleri ve programları gerçekleştirilecek. 15 Temmuz akşamı saat 20.00’den itibaren Anıtpark’ta toplanılmaya başlanılacak. Saat 22.00’de ise İstiklal Marşımız okunacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmaları dinlenilecek. Tüm etkinliklerimizde sadece Türk Bayrağı kullanılacak. 15 Temmuz’un simge alanlarında anma programları yapılacak. Şehit ziyaretleri, kabir ziyaretleri yapılacak. Programlarımız belirlendi.

İşeri, “Siyasi söylem ve argümanlardan uzak durulmalı”

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Bizlere Sayın Genel Başkanımızın geniş bir katılım ile anma programına katılmamızı istedi. Bizler programlara katılım sağlayacağız. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve milletimizin özgürlüğüne kasteden bu hain darbe girişimine karşı bizler ülkemiz için her zaman destek vereceğiz. Yalnız buradan tüm siyasi partilerimize rica ediyorum; O alanlarda hiçbir siyasi argüman, bayrak ve söylemler olmasın. Bizler sadece Türk Bayrağımız ile şehitlerimize olan görevimizi yerine getirelim” dedi.

Çakır, “Askerlerimize karşı provokasyonlardan uzak durulmalı”

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Sayın Necmi Kocaman başkanımızın söylediği gibi asker ile halkı hala karşı karşıya getirecek provoke tehlikeleri var. Bunlara çok dikkat edelim. Askerlerimiz bizim canımızdır. Bizler askerlerimi çok seviyoruz. Askerin kim olduğunu, Askerin bizden olduğunu öncelikle bilelim. Provokelere karşı uzak duralım ve uyaralım. Ben Trabzon’da olacağım. Katılamayacağım ama Teşkilat olarak katılacağız.”

Ulufer, “Parti Teşkilatımız olarak 15 Temmuz’da programlara geniş katılım sağlayacağız”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in yerine Başkan Vekili olarak katılan İbrahim Ulufer, “Bizler AK Parti olarak 15 Temmuz’da üzerimize düşen neyse yerine getireceğiz. Partimiz adına tüm programlara geniş katılım ile katılarak, şehitlerimizi anıp, yaşanan hain saldırıyı lanetleyeceğiz.

Birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar

Toplantıda Daire Müdürleri, STK ve Sendika Başkanları 15 Temmuz’a katılacaklarını ifade ederken, birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar.

 

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

12   TEMMUZ 2017 ÇARŞAMBA                                                                             




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —