“15 TEMMUZ, DÜNYA TOPLUMLARINA VE DEVLETLERİNE DERS VEREN BİR DESTANDIR”

“15 TEMMUZ, DÜNYA TOPLUMLARINA VE DEVLETLERİNE DERS VEREN BİR DESTANDIR”

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin,15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik  Günü  münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Güzel Ülkemiz artık, 15 Temmuz öncesinden çok daha güçlüdür"

Kaymakam Gültekin “15 Temmuz akşamı Şehitlerimiz ve gazilerimiz,  cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar”

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, 15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik  Günü  münasebetiyle yayınladığı mesajda “ 15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. 15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Kadını, erkeği, genci,  yaşlısıyla  tek vücut olan kahraman milletimiz o gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısı ile sokakları, meydanları doldurmuş tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koymuş, günlerce meydanları boş bırakmayarak, demokrasiye sahip çıkmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda Nene Hatun’u, Maraşlı Sütçü İmam’ı, İzmir’i işgal eden Yunanlılara ilk kurşunu sıkan gazeteci Hasan Tahsin’i bağrından çıkaran bu aziz vatan; 15 Temmuz gecesi de darbecilere karşı ilk kurşunu sıkan Ömer Halisdemir’i ve daha birçok kahramanı da bağrından çıkarmıştır. Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Güzel Ülkemiz artık, 15 Temmuz öncesinden çok daha güçlüdür. Şehitlerimiz ve gazilerimiz,  cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. 15 Temmuz da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum” dedi. 

 



Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Büyükşehir’den temiz bir gelecek için Türkiye’ye örnek proje; HEM DOĞA HEM VATANDAŞLAR KAZANACAK

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “DOĞALGAZA YAPILAN ZAM ESNAFIN MAĞDURİYETİNİ DAHA DA FAZLA ARTIRACAK”

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Rıdvan Salman’dan tüketicilere çağrı “HAKLARINIZI BİLİN, KORUYUN, ARAYIN!”

GÖLCÜK SARAYLI’NIN SİMGELERİNDEN OLAN TARİHİ BİNA RESTORE EDİLECEK

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Gölcük Anahtar Parti Kongreye gidiyor

Çınar Çocuk Evleri’nde 3’üncü grup için 11 Temmuz’da kura çekilecek

Çocuklar Büyükşehir ile güvende

TÜMGES “İlmek İlmek Deniz Kültürünü İşliyorum” Projesini tamamladı KADINLAR EL EMEĞİYLE DENİZ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATTI

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Toplu taşımada klima denetimi

Umuttepe Cami ve Otopark projesi sorunsuz ilerliyor

Demirer Oto Cam Servisi: Kalite ve Güvenin Adı, 7/24 HİZMETİNİZDE

Büyükakın, Cumaköy ve Ovacık'taki altyapı çalışmalarını inceledi

Nonge resmen Kocaelispor’da

Kocaeli Stadı tramvaya kavuşuyor!

Kocaelispor Passolig kartına zam geldi

Kocaeli Stadı’nda Yıldız Entegre dönemi sona erdi

Gölcüklü İbrahim Balta, Kırkpınar’da Tarih Yazdı "TOZ KOPARAN" BOYUNDA ALTIN KEMER KOCAELİ’YE GELDİ

İhalesi 30 Temmuz’da yapılıyor GÖLCÜK - İZMİT ARASINA 21 KİLOMETRELİK METRO GELİYOR

MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ, PROVOKASYONLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Başiskele’de Dualarla Anıldı

GÖLCÜK BELEDİYESİ BİR OSMANLI YADİGÂRINI DAHA İHYA EDECEK

KOSKEM 1 haftada 202 can kurtardı

Başiskele’de Çocuklar İçin Parklar Daha Güvenli

Beyaz Kalpler’de mezuniyet sevinci

GÖLCÜK BELEDİYESİ RİSKLİ YAPILARA GEÇİT VERMİYOR

Mutluluklarıyla genç çiftlere örnek olan Özcan Çifti 50. EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

İzmit Belediyesi Neşe Sokak’ta 20 yıllık ulaşım sorununu çözdü

Yükleniyor