Tarih: 01.11.2020 13:21

17 Ağustos felaketini yaşayan Gölcük İzmir’e koştu SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Cuma günü saat 14.51’de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depremi sonrasında ilçemizde İzmirli depremzedeler için seferber oldu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları İzmir’e giderek, depremzedelere moral oldular.

Gölcük Türkiye’ye örnek oluyor

Deprem dolayısıyla İzmirliler’in yaşadığı acıyı ve mağduriyeti en iyi Gölcüklüler anlar düşüncesiyle, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve beraberinde; AK Parti İlçe Başkanı  Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, CHP İlçe Başkanı  Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, BBP İlçe Başkanı  Şahin Akpınar, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sayın Mustafa Beyazıt ve  Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ile birlikte İzmir’e gitti.  

Yardım tırı İzmir’e ulaştı

Depremin hemen akabinde bir miktar yardım malzemesiyle İzmir’e 10 kişi ile hareket eden GESOTİM’den sonra, bugün de; gıda, battaniye ve sağlık malzemesi taşıyan yardım Tır’ı İzmir’e ulaştı. Gölcük heyeti, AFAD İl Müdürlüğüne yardımları teslim etti. Sonrasında da depremin en ağır hasar verdiği Bayraklı’ya hareket ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —