Tarih: 13.05.2019 12:21

17 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE RAMAZAN KUMANYASI

Facebook Twitter Linked-in

İhsaniye Oyak Ortaokulu’nda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında

İhsaniye Oyak Ortaokulu, Değerler Eğitimi Projesi’nin ikinci dönem konusu olan Paylaşma ve yardımlaşma konusu kapsamında hazırladıkları Ramazan Kumanyalarını okullarında ki ihtiyaç sahibi 17 öğrencinin ailesine teslim edildi.

Yardımlaşma ve Paylaşma konusunu işlediler

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Değerler Eğitimi Projesi’nin 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönem konusu olan Yardımlaşma ve Paylaşma konusu okullarımızda en iyi şekilde işlenmeye devam ediyor. İhsaniye Oyak Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri, Paylaşma ve Yardımlaşma konusunu içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı nedeniyle hazırladıkları Ramazan Kumanyalarının okul içinde bulunan 17 ihtiyaç sahibi öğrencinin ailesine yardım ederek işlediler.

Alışverişi kendiler yaptı, kolileri kendileri hazırladı

Yardımlaşma ve paylaşma konusunu Ramazan Kumanyası hazırlayarak işlemek isteyen öğrenciler kolilere koyacakları erzakların alışverişlerini kendileri yaptı. Öğrenciler kendi aldıkları erzakları yine kendi elleriyle hazırladı. Her sınıf hazırladığı koliyi daha sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere okul idaresine teslim ettiler.

Ramazan Kumanyaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi

İhsaniye Oyak Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman yapmış oldukları yardım hakkında yaptığı açıklamada, “ Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesinin ikinci dönem konusu olan Yardımlaşma ve Paylaşma konusunu öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi ile birlikte Ramazan Kumanyası hazırlayarak işlemeye karar verdik. Bu bağlamda hazırlamış olduğumuz 17 Ramazan Kumanyasını okulumuzda bulunan 17 öğrencimizin ailesine teslim etti. Ramazan Kumanyalarımızı hazırlamamızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —