Tarih: 17.03.2023 13:59

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anıyoruz TESLİM OLMAYAN MİLLET

Facebook Twitter Linked-in

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anıyoruz

TESLİM OLMAYAN MİLLET

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçemizde yarın bir dizi program düzenlenecek ve tarihe altın sayfada geçen şehitlerimiz dualarla anılacak. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümünde ilçemizde gerçekleştirilecek programlarda belli oldu.

Birçok program ve etkinlik gerçekleştirilecek

Yarın 18 Mart. Yani tarihe altın sayfalarda geçen zaferin 108. Yıldönümü. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının imkânsız gözüken bir durumu mucizeye dönüştürdüğü, eşine az rastlanır zaferin yıldönümü. Türk Milletinin büyük gurur duyduğu Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünün anma programları belli oldu. Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 09.00’da Anıtpark’ta Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek, ardından 09.30’da Şehitlik ziyaret edilecek. Akabinde saat 10.30’da Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimizi anma günü özel Salon Programı icra edilecek. Saat 13.30’te ise Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde Öğle namazı sonrası Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Müftülüğü tarafından Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.

Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak tüm Türk Milletinin ve Gölcük Halkının 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıldönümünü tebrik ediyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —