Tarih: 08.08.2019 13:33

Bayram Pazarı kuruldu HALK BU SENEDE PAZARA İLGİ GÖSTERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bayram Pazarı kuruldu

HALK BU SENEDE PAZARA İLGİ GÖSTERDİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Gölcük Çarşı içinde her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesi bayram pazarı kuruldu. 3 gün süreyle açık olacak olan Bayram pazarında esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına açtıkları tezgahlarda ürünlerinin satışını yapacak

Bayram pazarı 3 gün açık olacak

Her sene olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı öncesi Gazi Otoparkı,19 Mayıs Caddesi ile 20. Sokak  üzerinde bayram pazarı kuruldu. 3 süreyle açık olacak olan bayram pazarında dükkan önüne açtıkları stantlara satış yapacak olan esnaflar oldukça umutlu. Cadde boyunca kurulan tezgahlar ile adeta bir panayır havasında olan bayram pazarı arife günü gece yarısına kadar açık olacak. Satışa sunulan ürünlerin genel anlamda uygun fiyatlarda olması ayrı bir memnuniyet yaratıyor.

3 gün süreyle trafiğe kapatıldı

Kurban Bayramı öncesi bu sene 8-9-10 Ağustos tarihlerinde kurulacak olan bayram pazarı nedeniyle Gazi Otoparkı araç parkına yasaklanırken, 19 Mayıs Caddesi ile 20. Sokak trafiğe kapatıldı. 10 Ağustos Cumartesi günü gece yarısına kadar açık olacak bayram pazarının kaldırılması ile  19 Mayıs Caddesi ile 20. Sokak yeniden trafiğe açılacak. Bayram pazarında tezgah açan esnaflar bu sene oldukça kaliteli ürünler getirdiklerini ve çok uygun fiyatlardan satışını yapacaklarını ifade ederek, vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığı ile yapmalarını istediklerini belirttiler.

Denetimler sıklaştı

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından satış yapılan yerler büyük bir özen ve titizlikle denetleniyor. Yapılan incelemelerde, ürünlerin genel olarak kaliteli ve uygun fiyatlarla satıldığı belirtiliyor. Esnaflar ise sattıkları ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını, Bayram öncesi onların yüzlerinin gülmesini ve ihtiyaçlarını karşılarken memnun ayrılmalarını, bu anlamda da hiçbir şikayet ya da uyarı gelmediğini, alışveriş yapanların mutlu olmalarının gayesi içinde olduklarını belirtiyorlar.

Alanın tüm eksiklikleri giderildi

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi önderliğinde Bayram Pazarı Gazi Otoparkı alanında kurulmuş ve olumlu tepkiler alınmıştı. Kurban bayramı öncesi yeniden Gazi Otoparkı’na kurulan bayram pazarı alanında birçok hazırlık yapıldı. Ramazan Bayramı öncesi kurulan Bayram pazarında eksiklikleri belirlenen sorunlar bu bayram öncesi giderilmiş oldu. Pazarcıların en büyük sorunu olan çadırlar için direk dikme problemi alanda oluşturulan yerler ile giderildi. Yine aynı şekilde aydınlatma problemi yaşayan pazarcı esnafları için elektrik hatları çekildi. Geçtiğimiz Salı gününden itibaren araç parkına kapalı tutulan Gazi Otoparkı’nda bayram pazarı dün kuruldu ve bayram pazarı 10 Ağustos Cumartesi gecesine kadar açık kalacak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —