Tarih: 16.08.2019 11:16

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’ten GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEĞİNE MAVİ KAPAK DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’ten

GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEĞİNE MAVİ KAPAK DESTEĞİ

Gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, mahalle sakinleri ile birlikte biriktirdikleri mavi kapakları Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’a teslim etti.

Şentürk, “Bir damla katkımız olduysa ne mutlu bize”

Geçtiğimiz gün mahalle sakinlerinin de desteğiyle  ile birlikte biriktirdikleri mavi kapakları tekerlekli sandalye alabilmeleri için Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’a teslim eden Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk yaptığı açıklamada, “Bugün Gölcük Engeller Derneği Başkanı Hasan Bat’a mavi kapaklarımızı teslim ettik. Bir damla katkımız olduysa ne mutlu bize.  Bu kapakları toplamakta büyük katkısı olan Gizem Şanlı Keskin Hocama ayrıca çok teşekkürler. Allah gönlünce versin güzel kızımızın. Başarı yanında olsun inşallah” dedi.

Bat’tan Şentürk’e teşekkür

Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk’ün muhtarlık ofisinden mavi kapakları teslim alan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat yaptığı açıklamada, “ Engelli Dostu, Ablası Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia  Şentürk’e çok teşekkür ediyorum. O her zaman yanımızda ve destek vermeye devam ediyor. Tüm engelliler olarak muhtarımızı çok seviyoruz. Yapmış olduğu mavi kapak desteği ile alacağımız manuel sandalye ile yine bir engellimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —