10862,14%0,20
36,61% -0,05
40,04% 0,40
3528,64% 0,36
5677,11% 0,14
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi münasebetiyle ilçemizde yarın bir dizi program düzenlenecek ve tarihe altın sayfada geçen şehitlerimiz dualarla anılacak. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. Yıl dönümü Gölcük’te yapılacak bir dizi programlar ile kutlanacak.
Birçok program ve etkinlik gerçekleştirilecek
Yarın 18 Mart. Yani tarihe altın sayfalarda geçen zaferin 110. Yıldönümü. Yarın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının imkânsız gözüken bir durumu mucizeye dönüştürdüğü, eşine az rastlanır zaferin yıldönümü. Türk Milletinin büyük gurur duyduğu Çanakkale Zaferi’nin 110. Yıldönümünün anma programları belli oldu. Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada 18 Mart 2025 Salı günü saat 10.30’da Anıtpark’ta Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek. Ardından 11.00’de İlçe Protokolü tarafından Şehitlik ziyaretleri gerçekleştirilecek. Tören daha sonrasında İhsaniye Anadolu Lisesi’nin saat 11:30’de Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği anma töreni ile devam edecek. Öğle Namazı öncesinde de tüm camilerde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.
Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak tüm Türk Milletinin ve Gölcük Halkının 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. Yıldönümünü tebrik ediyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.
Haber: Serap DURUKAN