Tarih: 03.07.2022 10:04

1940-1945 yılları arasında Gölcük Belediye Başkanlığı yapan H. FİKRİ ÖZBAY KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

1940-1945 yılları arasında Gölcük Belediye Başkanlığı görevini yapan ve 1980 yılında hayatını kaybeden H. Fikri Özbay,İhsaniye Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, siyasi parti temsilcileri, Gölcük Belediyesi Birim Müdürleri ve personelinin katılım sağladığı anma programında H.Fikri Özbay, saygı ve minnetle, dualarla anıldı.

1980 yılında vefat etmişti

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen Anma programı hakkında, ‘Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve hemşehrilerimiz ile birlikte 1940-1945 yılları arasında Gölcük Belediye Başkanlığı yapan, 1980 yılında vefat eden merhum H.Fikri Özbay’ı, İhsaniye Mezarlığı’ndaki kabri başında Kur’an tilaveti ve dualarla andık. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah’ diyerek bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —