Tarih: 21.11.2022 13:43

1973 Mezunları, Deniz Astsubay Okulu’nun /132’NCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

1973 Mezunları, Deniz Astsubay Okulu’nun

132’NCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

1890 yılında kurulan Deniz Astsubay Okulunun 132’nci yılı 17 Kasım’da Yalova, Altınova’ daki Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulunda kutlandı.

3 yıl ara verilmişti

 Pandemi sürecinde üç yıl ara verilen kutlamalara çok sayıda emekli astsubay katılırken, 1973 mezunları da bu özel günlerinde bir arada bulundu. Gündüz gerçekleşen programda; tören, gösteri, tanıtım programının ardından öğlen yemeği askeri okulda olduğu gibi bahriye örf-adetine uygun bir arada yenildi.

1973 mezunları akşam yemeğinde Gölbaşı Restaurant’ta buluştu

Akşam programında ise, Hisareyn’de bulunan Gölbaşı restaurantda tekrar bir araya gelen 1973 Mezunu Emekli Deniz Astsubayları gönüllerince bir gece geçirdi. Yemek öncesi gurup başkanı Celil Soyer eşliğinde, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile tüm şehitler ve çeşitli nedenlerle yaşamını yitirmiş olan sınıf arkadaşları adına saygı duruşunda bulunup, “ruhları şad, mekanları cennet olsun” diyerek yemeğe geçildi. Vakit ilerledikçe koyu sohbete dalınıp; kah gülüp eğlenirken, kah hüzünlendiler. Gecenin sonunda bir başka buluşmada tekrar birlikte olmak üzere vedalaşılarak program tamamlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —