Tarih: 26.12.2019 07:26

Kaymakam Karabulut ve Refik Paşa ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDA

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Karabulut ve Refik Paşa

ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDA

Gölcük Kaymakamı  Cengiz Karabulut  ve Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı  Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 harekâtında şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak’ın  ailesini ziyaret etti. 

“Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin hizmetindeyiz”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Şehit Ailelerini yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı  Tuğamiral Refik Levent Tezcan ile birlikte Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 harekâtında şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak’ın  ailesini ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren  Kaymakam Karabulut’un yaptığı konuşmada ; “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin hizmetindeyiz. Herhangi bir sorununuz olması durumunda bütün kapılarımız sizler için açıktır. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, şehitlerimizin emaneti olan siz kıymetli ailelerine ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Şehit Ailesi ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Şehit  ailesi, Kaymakam Cengiz Karabulut  ve  Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —