1. ULUSLARARASI HALKOYUNLARI BALKAN FESTİVALİ GÖLCÜK’E TAŞINIYOR
Büyükşehir ve Gölcük Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenecek Kocaeli 1. Uluslararası Halkoyunları Balkan Festivali kapsamında, Balkanlar ve Trakya’nın eşsiz folklor gösterileri, 4 Temmuz Perşembe günü Anıtpark’ta sahnelenecek.
Kocaeli 1. Uluslararası Halkoyunları Balkan Festivali, Gölcük Anıtpark’ta Balkan rüzgarı estirecek. Rumeli, Trakya ve Balkan derneklerinin işbirliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi destekleri ile Kocaeli 1. Uluslararası Halkoyunları Balkan Festivali düzenlenecek 2-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek festival kapsamında 8 ülkeden bir araya gelecek 450 kişilik halk oyunu ekipleri, 4 Temmuz Perşembe günü Gölcük Anıtpark’ta halk oyunları gösterisi düzenleyecek. Saat 19.00’da başlayacak gösterilerde Balkan kültürünün güzellikleri Gölcük’e taşınacak.
8 ÜLKEDEN 450 KİŞİLİK FOLKLOR EKİBİ
Festival; Türkiye ve Balkan ülkeleri arasındaki kardeşliği canlı tutmak, Balkanların dört bir yanından farklı folklor ve ulusal sanat gruplarını Kocaeli’nde ve festivalde bir araya getirmek, misafirlere, Kocaeli ve Gölcük’ün kültür değerleri ve doğa güzelliklerini görme imkânı sağlamak amacıyla düzenlenecek. Festivalde danslar, müzik ve ulusal kostümler aracılığıyla Balkan kültürleri tanıtılacak. Festivale; 8 ülkeden guruplar halinde 450 kişi katılım sağlayacak.
BALKAN KÜLTÜRÜ GÖLCÜK’E TANITILACAK
Festival günü Gölcük Belediyesi önünde toplanacak STK ve guruplar, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte kortej eşliğinde Anıtpark meydanına doğru yürüyecek. Renkli görüntülere sahne olacak yürüyüşün ardından, yöresel kıyafetlerle yapılacak folklor gösterisi ile Rumeli, Trakya ve Balkan kültürlerinin zenginlikleri Gölcüklüler’e tanıtılacak.
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
Yükleniyor
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74


