Tarih: 21.03.2022 13:37

2-7 yaş İşitme Engelli Çocuklar için Okuma Kursu töreni yarın yapılacak GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN BİR İLK

Facebook Twitter Linked-in

2-7 Yaş İşitme Engelli Çocuklar için Okuma Kursu töreni yarın İl ve İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek. Tören saat 14.00’de Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde başlayacak.

Törene yoğun katılım sağlanması bekleniyor

Başkan Bat, tören hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in desteği ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gölcük Engelliler Derneği olarak 2-7 yaş arası İşitme Engelli çocuklarımıza dudak okuma kursunu geçtiğimiz Şubat ayında açtık. 22 Mart Salı günü Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde saat 14.00’de Dudak Okuma kursumuzun açılış törenini gerçekleştireceğiz. Kursumuz Allah izin verirse haftada 3 gün olacak.’

Türkiye’de bir ilk olacak

Açıklamalarını sürdüren Başkan Bat, ‘2-7 yaş grubu İşitme Engelli Çocuklarımız için bu projeyi hayata geçirmek istedik. Allah razı olsun Belediye Başkanımıza bu isteğimizi ilettiğimizde bizi geri çevirmedi ve projemize yoğun destek verdi. Türkiye’de bir ilk olan 2-7 yaş arası İşitme Engelli Çocuklarımız için geçtiğimiz Şubat ayında kursumuzu başlattık. Yarında inşallah açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca engelli çocuğunu kimseye bırakamayan ailelerde çocuklarını bir iki saatliğine Merkezimize getirip bırakma imkanı bulacaklar. Bu konuda da engelli çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olarak, desteğimizi sürdüreceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —