Tarih: 16.10.2023 13:58

2008 yılında kurulan Gölcük Fotoğraf Ve Sinema Sanatı Derneği 15. YILINI KUTLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

2008 yılında kurulan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği

15. YILINI KUTLUYOR

Gerek yurtdışında gerekse yurtiçinde elde ettikleri başarılar ile göğsümüzü kabartan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) kuruluşunun 15.yılını kutlamaya hazırlanıyor.18 Ekim 2023 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Değirmendere Yalı Evleri’nde gerçekleştirilecek kutlama programında ayrıca 2023-24 etkinlik sezonun da üyelerin fotoğraflarından oluşan Karma Fotoğraf Gösterisi yer alacak. GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘Tüm Sanatsever dostlarımızı davet ediyorum’ dedi. 

“Gölcük’ün adını başarıyla duyurduk’

Derneklerinin kuruluşunun 15. yıldönümü münasebetiyle açıklama yapan GFSD Başkanı İsmail İkiz, 2008 yılında Merhum Hadi Arslan’ın başkanlığında Ali Yıldırım Sezer, Şakir Satır, Zafer Kanpara, Ahmet Şahin, Recep Yüksel ve benim öncülüğünde kurulan derneğimiz, 15 yılda Fotoğraf Sanatı dalında ilçemizin adını Ulusal ve Uluslararası platformlarda çokça duyurdu. Grup ve bireysel olarak birçok yarışmalarda üstün başarılar kazanan GFSD; Gölcük Belediyesi ile düzenlediği 10 Ulusal fotoğraf yarışmasından ülkemizin kaybolan değerlerini ön plana çıkartan “Somut Olmayan Kültürel Mirasımız” konulu fotoğraf yarışmaları 10. yılsonunda UNESCO tarafından ödüllendirildi” dedi.

“Açılış törenimize tüm dostlarımızı bekliyoruz”

Sözlerine devam eden İkiz, “Dünyamızın sorunları başında gelen “Göç” ve Küresel İlkim Krizi”Konu başlıklı Uluslararası Fotoğraf yarışmaları düzenleyerek Fotoğraf sanatının belge niteliğini ve farkındalık oluşturma adına kullanılmasında öncülük ettik.Bu projeler devam ederken Birleşmiş Milletler (UNDP) tarafından ödüllendirildik. Yakın zamanda temel fotoğraf eğitim programları ile fotoğrafa ilgi duyan herkesi GFSD’ ye beklerken her hafta farklı usta sanatçıları ağırlayıp sunup ve söyleşi yaptığımız etkinliklerin açılış törenine İlçemizde fotoğraf sanatına ilgi duyan tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —