Tarih: 11.08.2020 12:42

2020 yılının en trend modellerini arayanlar AYAZ HALI SİZİ BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

2020 yılının en trend modellerini arayanlar

AYAZ HALI SİZİ BEKLİYOR

Evlerin en vazgeçilmez ve önemli parçaları olan halı sektöründe ilçemizde uzun yıllardır hizmet veren Ayaz Halı Merinos Halı’nın 2020 yılının en son trend modellerini Gölcük halkına sunuyor.

Cazip fırsatlarla tüketiciye büyük avantaj sağlıyor

İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren Ayaz Halı, her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap ediyor.  Merinos Halı’nın, yeni sezonunun en güzel ürünlerini uygun cazip fırsatlarla tüketiciye büyük avantaj sağlıyor. Özgün tasarımların ve kalitenin bir arada hayat bulduğu Ayaz Halı Merinos Halı, evleri yenilik rüzgârı ile değiştirmek isteyenler için hayatı daha keyifli hale getiriyor.

‘Merinos Corner halılar büyük ilgi görüyor’

Açıldığı günden beri ilçe halkının büyük beğenisini ve taktirini toplama devam eden Ayaz Halı bünyesinde bulundurduğu en son trend halılar ile de büyük beğeni alıyor.  Gölcük’e ilk defa Merinos Corner’i getiren Ayaz Halı bu yaz evlerinizi Merinos Corner ile yenileyecek. Merinos Corner’in şık tasarımları adeta göz kamaştırıyor. Ayaz Halı’da ayrıca Ev Tekstil Ürünleri, Deri bazalar, Kumaş bazalar, baza başlıkları ile de hizmet vermektedir. Şık tasarımları ile adeta göz kamaştıran Merinos Corner halılar büyük ilgi görüyor. İşletmeciliğini Aydın Ayaz’ın yaptığı Ayaz halı Gölcüklülere Merinos Corner’i buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söylerken, “İlçe halkının ilgisi bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi. Renk zenginliği ve kalitesinden taviz vermeyen hizmet anlayışı ile Ayaz Halı Uygun fiyatları ve her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile de farklılık yaratıyor. Sizde Merinos Corner’in bu şenliğinden yararlanın keyfini ise doyasıya yaşayın. 19 Mayıs Caddesinde sizleri halı şenliğine bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —