Tarih: 05.02.2023 13:54

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönemi KAR TATİLİNE TAKILACAK MI?

Facebook Twitter Linked-in

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönemi yarın başlayacak. Fakat Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü ilimizde kar ve fırtına uyarısında bulundu. Öğrenciler ilimizde ve ilçemizde kar tatili olacak mı sorusunu merak ediyor.

 Ancak Meteoroloji Müdürlüğü ve AKOM’dan pek çok il için olduğu gibi Kocaeli için de kar ve fırtına uyarısı yapıldı. İlimizde ve ilçemizde kar yağışının etkili olması tahmin ediliyor. Hal böyle olunca birçok öğrenci kar tatili var mı sorusunu Kocaeli Valiliği’nden ve Google’dan takip ediyor. 

Öğrenciler Vali Yavuz’u mesaj yağmuruna tuttu

Haberi yazdığımız şu ana kadar Kocaeli Valiliği’nden kar tatili hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Olası bir kar yağışı ve fırtınanın etkili olmasıyla yaşanacak zorluklardan ötürü Valilik’ten Kar Tatili açıklaması gelebilir. Kocaeli Valiliği’nin twitter ve diğer sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımların altına birçok öğrenci  ‘Kar tatili yok mu? Valim tatil olacak mı? Kar tatili haberi yok mu Valim? Sayın valim tatil olmayacak mı? Yoğun bir yağış var. Sayın valim okulların tatil edilmesini talep ediyoruz. Uçuşlar iptal edildi, bu hafta okulların tatil olması yerinde bir karar olacaktır. Hem özel servisler, hem şehir dışından gelecek olanlarla beraber yoğun bir trafik olacak. Kolaylıklar dilerim. Okullar tatil olmalı sayın valim hava çok kötü’ diyerek Valilik’ten bir açıklama yapılmasını bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —