Tarih: 25.12.2022 12:42

2022’ye Veda THM Konseri büyük beğeni topladı

Facebook Twitter Linked-in

2022’ye Veda THM Konseri büyük beğeni topladı

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği işbirliğinde 2022’ye Veda THM Konseri geçtiğimiz Cumartesi akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Konsere yoğun katılım sağlandı

Gerçekleştirilen Konsere; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük’ün STK ve Dernek Başkanları, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Hüseyin Karakaya, Siyasi Partilerin Temsilcileri ile çok sayıda müzikseverler katılım sağladı.

Karakaya, ‘Platformumuzu Federasyon’a dönüştüreceğiz’

Gölcük Kültür Dernekleri Başkanı Hüseyin Karakaya, Değirmendere Musiki Derneği işbirliği ile gerçekleştirdikleri konsere katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, şunları söyledi: ‘Şimdi size birazcık Platformdan bahsetmek istiyorum. Platformu 2004 yılında 3-5 dernek başkanı arkadaşımız birleşerek kurmuşlar ve büyüterek, bunlara kadar getirmişler. 19 yıl az bir zaman değil. Bu özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen bütün dernek başkanlarımızı özellikle kutluyorum. Şimdi inşallah 2023’ten itibaren Dernekler Platformu’nu biraz daha resmi hale getirerek Kültür Dernekleri Federasyonu olarak, Gölcüklü hemşehrilerimize daha iyi hizmet etmek istiyoruz. Hayırlısı olur inşallah. Ayrıca Değirmendere Musiki Derneği’ne de Platformumuza verdiği destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Sağ olun var olun’ dedi.

THM Korosundan muhteşem bir konser daha

THM Korosu Şef Emrullah Erçelik yönetiminde birbirinden güzel eserleri tüm müzikseverler eşliğinde okudu. Koronun performansı konsere katılanlarca büyük beğeni topladı. Müzikseverler güzel bir akşam daha geçirmenin keyfini yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —