Tarih: 20.02.2020 12:51

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan Gezi kararına tepki ‘VERİLEN KARARI KINIYOR, REDDEDİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan Gezi kararına tepki

‘VERİLEN KARARI KINIYOR, REDDEDİYORUZ’

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık toplantısını bugün parti binasında yaptı. Başkan Şahin, gezi davasının beraatle sonuçlanmasına tepki göstererek, ‘’Verilen kararı kınıyor ve reddediyoruz’ dedi.

Devler çarpışırken karıncaların hala iş başında olduğu aşikar

Gezi davasındaki kararı eleştiren ve tepki gösteren Başkan Şahin, ‘Bilindiği üzere Gezi Parkı olaylarının finansörü de dahil sorumlularının tutuklu bulunduğu hatta müebbet hapisle yargılandığı dava da tutukluluklarının son verilmesine dair verilen kararı şiddetle kınıyor ve reddediyoruz. Devler çarpışırken karıncaların hala iş başında olduğu aşikar ve de ne yazık ki başarıları azımsanmayacak kadar çok’ dedi.

‘Gölcük için tek sermayemiz olan süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz’

Ülke ve yerel gündemi değerlendiren Başkan Akpınar, ‘Halkımızın suni gündemlerle meşgul edilip, kimseye asıl soru yöneltilmiyor.   Sanki genel başkanları kendilerini savunamayacakmış gibi ilçemiz dinamikleri de başka sorunumuz yokmuş gibi onların savunuculuğunu yapmaya soyunmuş vaziyetteler. Arkadaşlar lütfen kendinize gelin! Herkes üstlendiği sorumluluğun gereklerini yerine getirsin. Kimse bizleri çıkışta oyun oynayalım diye seçmedi. En büyük sermaye “ Vakit”. Sermayemiz bitiyor farkında değilsiniz. Halen daha bizler projeler hızla ilerliyor kısımlarını konuşursak herkes bir durup düşünsün artık. Bu senin bu benim projemdi diye bir şey yok. Mesele Gölcük’ün lehinde herhangi iğne ucu büyüklüğünde bile bir konu ise hep birlikte konuya eğilip ortak aklı bulup bir an önce uygulamaya sokmanın zamanıdır. Bakın tek sermayemiz elinizdeki süre. Eğer ki sermayenize sermaye katmak istiyorsanız bu milletin emanetini hakkettiği yere taşıyın ki bir daha istemeye gücümüz olsun. Genel siyaseti, genel siyasetçilerimiz yapıyor. Tabi ki bizlere oradan bir görev gelirse başımızla birlikte hazırız ama görüyoruz ki asli görevimiz Gölcük ve Gölcük halkının huzur ve neferi olan asli görevimiz geçiştiriliyor. Kin ve nefret söylemleri almış başını gidiyor. Bir kaos ortamı buraya kadar sinayet etmiş durumda. Buradan açık bir şekilde uyarıyoruz. Herkes kendine gelsin, işine yoğunlaşsın. Biz kardeşiz, iyilikle yarışalım. Ustayı çalıştıran çıraktır. İktidar partisi ve görevlendirdikleri çalışacak, bizde durdukları ya da yanıldıkları yerde düzeltip tekrar ilerlemelerini sağlayacağız. Gölcükse derdimiz başka yapacak bir şey yok. Herkesi sağduyuya ve birlik olmaya çağırıyoruz’ diye konuştu.

Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir

‪Başkan Akpınar son olarak, “ 20 Şubat 2015 tarihinde öğrenim gördüğü Ege Üniversitesi’nde öğrenci kılığına girmiş teröristler tarafından katledilen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şahadetinin sene-i devriyesinde rahmet ve dualarla anıyoruz. ‪Ruhu şâd mekanı cennet olsun” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —