Tarih: 09.07.2021 12:43

21 yıldır Kızını Arayan Annenin feryadına GÖLCÜK ORTAK SES OLDU

Facebook Twitter Linked-in

17 Ağustos 1999 Gölcük Depreminde kızını kaybeden ve 21 yıldır kızını aramaktan hiç vazgeçmeyen Nurgül Karamert, geçtiğimiz gün Anıtpark’ta ‘Gözde, Sesimi Duyan Var mı?’ kitabının tanıtımını ve imza gününü gerçekleştirdi. Gölcük’ün önemli isimleri Depremde kızını kaybeden Anne Nurgül Karamert’in 21 yıllık feryadına ortak ses oldu.

Kızı Gözde’yi 21 yıldır aramaktan hiç vazgeçmeyen Nurgül Karamert, geçtiğimiz gün Anıtpark’ta kitap tanıtımı yanında olan acısını paylaşan Gölcüklülere yaptı.

Gölcük Anne Karamert’i yalnız bırakmadı

Anne Nurgül Karamert’in  Anıtpark’ta açtığı standına Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Siyasi Parti İlçe Başkanları,  Siyasi Parti Temsilcileri ve Kadın Kolları, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar, Ecz. Turan Dumlu, Gölcük’lü esnaflar ve Gölcüklüler katılım sağlarken, Annenin mücadelesine destek oldular.

‘Seni aramaktan hiç vazgeçmedim, yaşadığım inancı hiç kaybetmedim’

Yaşadığımız o büyük Gölcük depreminde, evi yerle bir olan bir ailenin 21 yıldır dinmeyen acısı, özlemi evladı, gözünün bebeği Gözde’sine, ‘Seni düşünmekten ve aramaktan hiç vazgeçmedim, yaşadığına inancımı hiç kaybetmedim’ demesinin başka biri yoluydu yazdığı kitabı. Anne Karamert’in 21 yılda yaşadıkları yazılsa sayfalar yetmezdi ama o bütün duygularını işte sadece bu kitapta buluşturdu.

Gölcüklülere teşekkür etti

 Anne Nurgül Karamert, kendisini yalnız bırakmayan, sesine ortak olan Gölcüklülere teşekkür ederek, memnuniyetini belirti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —