Tarih: 09.08.2018 13:28

22. Sokak esnafları, İlçe Protokolüne kahvaltı verdi BAŞKAN ELLİBEŞ’E İLGİ YOĞUN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

  1. Sokak esnafları, İlçe Protokolüne kahvaltı verdi

BAŞKAN ELLİBEŞ’E İLGİ YOĞUN OLDU

Gölcük 22. Sokak esnafları kahvaltıda buluştu. Bu sabah gerçekleştirilen kahvaltıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katılım sağladı.

Bu sabah ilçemiz 22. Sokak esnafları kahvaltıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcüklü Müteahhitler ve 22. Sokak esnafları katılım sağladı.

‘Bizler birlik ve beraberliğimizle ne kadar güçlü olduğumuzu herkese gösteriyoruz’

İlçemizde 22. Sokak’ta bulunan esnafların İlçe Protokolüne verdiği kahvaltı jestine başta Başkan Ellibeş olmak üzere katılım sağlayanlar teşekkür etti. 13 Ağustos’ta Hac görevini yerine getirmek için Hacca gidecek olan Başkan Ellibeş’e ilgi yoğun oldu. Başkan Ellibeş, ‘Siz değerli esnaf dostlarıma bu güzel düşüncenizden ötürü teşekkür ediyorum. Bizler birlik ve beraberliğimizle ne kadar güçlü olduğumuzu herkese gösteriyoruz. Gölcük’te esnaf ve siz değerli Müteahhit kardeşlerimize de katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum’ dedi. Kahvaltı programında Başkan Ellibeş ve diğer katılımcılar uzun süre sohbet etme fırsatı buldu.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —