Tarih: 28.09.2020 14:38

Gölcük Kültür Derneği Platformu Çarşamba günü Anıtpark’ta MASKE DAĞITACAK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kültür Derneği Platformu Çarşamba günü Anıtpark’ta

MASKE DAĞITACAK

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut ,Coronavirüsle mücadele kapsamında çarşamba günü saat 12:00- 13:00 saatleri arasında Anıtpark’ta Bin adet maske dağıtacaklarını açıkladı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut yaptığı açıklamada, “ Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs  ile mücadele kapsamında maske kullanımını teşvik etmek amacıyla Çarşamba günü saat 12:00- 13:00 saatleri arasında Anıtpark’ta dernek başkanları ile birlikte bin adat maske dağıtacaklarını ifade etti.

“Maske takmadan dışarı çıkmamalıyız”

Başkan Korkut, yapmış olduğu açıklamada “ Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 11 Mart’tan bu yana mücadelesini verdiğimiz coronavirüse karşı ülke olarak kapsamlı bir mücadele vermekteyiz. Son dönemde vaka sayıları artmış olsa da pandeminin en kısa zamanda sağlıkla bitmesini temenni ediyoruz. Her birimiz, elimizden geldiğince önlemimizi alıyoruz. Her zaman söylendiği gibi maskemizi takarak dışarı çıkıyor, temizliğe önem veriyor ve sosyal mesafemizi koruyoruz. Son dönemde vaka artışlarının olduğunu üzülerek görmekteyiz. Bunda etkili olan sebepler sıcak hava ve artık insanların maskeden kurtulmak istemesi olabilir. Fakat maskeyi artık hayatımızın bir parçası olarak görmeliyiz. Maske takmadan dışarı çıkmamalıyız. Maske, öncelikle dışarıda karşılaştığımız insanlara olan saygımızı gösterir” dedi.

“Gölcük halkını maskelerini almaları için bekliyoruz”

Başkan Korkut, açıklamasının sonunda “Coronavirüs ile mücadelemizde bizim maske takmamız, öncelikle karşımızdaki kişiyi virüsten korumak olur. Herkes maskesini doğru bir şekilde takar ve mesafesini korursa eminim ki güzel sonuçları alabiliriz. Bu konuda bilinci arttırmak ve maske takma oranını yükseltmeyi amaç edinerek Anıtpark’ta maske dağıtmak adına bir program oluşturduk. Platform olarak çarşamba günü 12.00-13.00 saatleri arasında halkımıza maske dağıtacağız. Gölcük halkını, yarın Anıtpark’ta maskelerini almaları için bekliyor olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —